08 / 05 / 2024

Kaya Arıkoğlu kimdir

Kaya Arıkoğlu kimdir

Mimar Kaya Arıkoğlu kimdir? Mimar Kaya Arıkoğlu, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Kaya Arıkoğlu, bugün hangi mimarlık şirketi ile çalışıyor? İşte sorularınızın yanıtı...

Osman Arıoğlu kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Osman Arıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Osman Arıoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Osman Arıoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Yılmaz Gökoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Yılmaz Gökoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

İrfan Aşıkoğlu kimdir?

Aşıklar Grup A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşıkoğlu kimdir? İrfan Aşıkoğlu, hangi işlerde hizmet veriyor?

Soli Kaplanoğlu kimdir?

1997 yılında 36. Paralel Mimarlık ofisini kuran Soli Kaplanoğlu, bugüne kadar yurt içi ve yurt dışında birçok başarılı mimari ve iç mimari projeye imza attı. Peki, Mimar Soli Kaplanoğlu kimdir?

Ömer Sadıkoğlu kimdir?

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitler Derneği (AYİD) Onursal Başkanı Ömer Sadıkoğlu vefat etti. Peki, Ömer Sadıkoğlu kimdir? İşte AYİD Onursal Başkanı Hacı Ömer Sadıkoğlu..

Yüksek Mimar Mehmet Nuri Arıkoğlu vefat etti!

Yüksek Mimar Mehmet Nuri Arıkoğlu 22 Eylül 2015 tarihinde vefat etti. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Ankara Hacı Bayram Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra, Ankara Cebeci Asri Mezarlığı'na defnedilecektir.

Selahattin Aşçıoğlu kimdir?

Gayrimenkul sektöründe 1967 yılından bu yana faaliyet gösteren Aşçıoğlu'nun kurucusu, Yaşar Aşçıoğlu'nun babası Selahattin Aşçıoğlu vefat etti. Peki, Selahattin Aşçıoğlu kimdir? İşte Selahattin Aşçıoğlu..

Damar Arıkoğlu İşhanı'nda 12 milyon TL'ye 6 gayrimenkul!

Ankara 22 İcra Müdürlüğü tarafından Çankaya Ziya Gökalp Caddesinde bulunan Damar Arıkoğlu İşhanı'ndaki Burger King şubesi, Anafen Dershanesi, dükkan, KPSS ve Hakimlik Kursları gibi gayrimenkuller 12 milyon 50 bin TL'ye ihale edilecek.

Tayfun Küçükoğlu kimdir?

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği’nin (İZODER) 12. Olağan Genel Kurulu’nda, başkanlığa oy birliği ile Tayfun Küçükoğlu seçildi. Peki, Tayfun Küçükoğlu kimdir? İşte Tayfun Küçükoğlu...

Levent Çakıroğlu kimdir?

Levent Çakıroğlu kimdir? Koç Holding CEO'luğu görevini devralan Levent Çakıroğlu, daha önce hangi şirketlerde görevde bulundu? İşte Koç Holding'in yeni CEO'su Levent Çakıroğlu'nun hayatı...

Kemal Madenoğlu kimdir?

Kalkınma Bakanlığı Müsteşarı Kemal Madenoğlu, 17 Ekim 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Başbakanlık Müsteşarlığına atandı. Peki, Kemal Madenoğlu kimdir? İşte Yeni Başbakanlık Müsteşarı Kemal Madenoğlu..

Cihat Fındıkoğlu kimdir?

Mimar Cihat Fındıkoğlu kimdir? Mimar Cihat Fındıkoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Cihat Fındıkoğlu, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam ediyor? İşte Cihat Fındıkoğlu'un biyografisi..

Şebnem Hasdedeoğlu kimdir?

EVA Değerleme Bankalar Departmanı Müdürü Şebnem Hasdedeoğlu kimdir? Şebnem Hasdedeoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte EVA Değerleme Bankalar Departmanı Müdürü Şebnem Hasdedeoğlu'nun biyografisi..

Kaya Arıkoğlu kimdir Haberi

Kaya Arıkoğlu kimdir

Kaya Arıkoğlu kimdir?

Kaya Arıkoğlu 1949'da ABD Baltimore'da doğdu. 1973'te ABD'de Maryland Üniversitesi'nden mimarlık diplomasını aldıktan sonra bir yıl Londra'da Colin St. John Wilson Partners Bürosu'nda çalıştı. 


1976'da Cornell Üniversitesi'nde Prof.Colin Rowe Stüdyosu'ndan kentsel tasarım yüksek lisansını alırken asistanlık yaptı. Mezuniyet sonrası İstanbul'da Arıkoğlu Assc. Mimarlık Bürosu'nda babası Y.Mimar İlhan Arıkoğlu ile çalıştı. 


1979-1988 yılları arasında Maryland Üniversitesi'nde asistan profesör olarak mimari tasarım dersleri verdi. Akademik çalışmalarının yanında Washington'da WKR Inc. Mimari Bürosu'nda birçok proje tasarladı ve uyguladı. 1987'de aynı eyalette kendi bürosunu kurdu. 1991 yılında Uluslararası Semerkant Kentsel Tasarım Yarışması'nda birincilik ödülünü aldı. 


1993 Adana'da Arıkoğlu Arkitekt Mimarlık ve Kentsel Tasarım Bürosu'nu kurdu ve Çukurova Üniversitesi'nde 1998 yılına kadar öğretim görevlisi olarak proje derslerine girdi. Halen kendi bürosunda çalışmalarını sürdürmektedir. Kaya Arıkoğlu...