12 / 05 / 2024

kaya grup eğitim

kaya grup eğitim

Kaya Grubu, Teknik ve teknoloji halat ve endüstriyel iş güvenliği konusunda lider olurken Uzaktan İş Sağlığı ve Güvenliği ve Yüksekte Çalışma Projesi çalışmaları ile 100 bin kişiye uzaktan eğitim verecek

Engellilere eğitim desteği tutarı aylık 4 bin 692 TL oldu! 

Özel eğitim okulları ile rehabilitasyon merkezlerinde engellilere verilen destek eğitiminin bütçeden karşılanacak kısmı, bu yıl katma değer vergisi (KDV) hariç bireysel eğitim için aylık 4 bin 692 TL, grup eğitimi için aylık 1.314 TL olarak belirlendi. İşte ayrıntılar...

Milli Eğitim Bakanı Tekin'den son dakika açıklaması: Kasımdaki ara tatil kalkıyor mu?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, AKP TBMM Grup Toplantısı öncesinde gazetecilerin ara tatile ilişkin sorduğu soruları yanıtladı. Peki ara tatil kalkıyor mu? İşte Bakan Tekin'den son dakika ara tatil açıklaması...

İsmail Vefa AK kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Ortak, Yeminli Mali Müşavir İsmail Vefa AK kimdir? İsmail Vefa AK daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İsmail Vefa AK'ınn eğitim hayatı nasıldı? İşte İsmail Vefa AK`ın hayatına dair merak edilenler.

Ahmet Kürkçü kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Mali Müşavirlik ve T.T.K. , Müdürü Ahmet Kürkçü kimdir? Ahmet Kürkçü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Kürkçü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Kürkçü`nün hayatına dair merak edilenler.

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile İlker Doğan, Kadir Çitil ve Süleyman Çağrı Avcu ortaklığında kuruldu.

Kuzey Grup Mühendislik Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Grup Mühendislik Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Önce tarafından kuruldu.

Eka Yurt İşletmeciliği İnşaat Eğitim Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Eka Yurt İşletmeciliği İnşaat Eğitim Gıda Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Elmas ve Fahrettin Kaya ortaklığında kuruldu.

Es Plus Yönetim Ve Organizasyon Danışmanlık Eğitim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Es Plus Yönetim Ve Organizasyon Danışmanlık Eğitim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 12 bin TL sermaye bedeli ile Akın Grup İnşaat Emlak Taahhüt tarafından kuruldu.

Momenta Grup Gıda Eğitim İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Momenta Grup Gıda Eğitim İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün Esenyırt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Açıl tarafından kuruldu.

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi inşaatı devam ediyor!

AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi inşaatını ziyaret etti. 

Malatya Şehit Ramazan Sarıkaya Eğitim Merkezi açıldı!

Malatya Beydağı Mahallesi’nde kentsel dönüşüm evleri yanında inşa edilen Malatya Şehit Ramazan Sarıkaya Eğitim Merkezi hizmete açıldı

Torbalı Sosyal Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı!

Torbalı Belediyesi'nce Atatürk Mahallesi'nde yapımına başlanan çok amaçlı düğün salonu ile Sosyal Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı. Törende konuşan AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya "Torbalı Belediyesi yatırımlarıyla ilçeyi şahlandırıyor" dedi.

Şişli Diyabet Tedavi ve eğitim Merkezi açıldı!

İstanbul’da Şişli Diyabet Tedavi ve eğitim Merkezi açıldı. Prof. Kaya: “Yaşam köyü projesiyle 5 bin kişiyi eğitmeyi amaçlıyoruz.”

kaya grup eğitim Haberi

kaya grup eğitim



Kaya Grup, ticari hayatına 1980 yılında halat üretimi ile başlayarak ve 1990'lı yıllarda faaliyet alanını genişleterek endüstriyel iş güvenliği ve yüksekte çalışma konularında ekipman üretimine sektörüne yönelmiştir. 


Kaya Grubu, yeniden yapılanma ve gelişim projesi kapsamında 2005 yılında başlattığı GOSB 2020 Projesi ile Kaya Ropes, Kaya Safety, Kaya Training ve Kaya Consulting markaları ile hizmet vermeye başladı. 


Teknik ve teknolojik halatlar, endüstriyel iş güvenliği ve yüksekte çalışma ekipmanlarının üretimi ve ihracatının yanı sıra eğitim, danışmanlık ve denetim hizmetleri verdiklerini belirten Kaya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kaya, "İş güvenliği bir kültürdür ve biz bu kültürün ülkemizde yerleşmesi için bu sürece Ar-Ge çalışmalarımız, yeni ürünlerimiz, eğitim-danışmanlık hizmetlerimiz ve kurumsal sosyal sorumluluk projelerimizle 32 yıldır destek veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz" dedi. Sektörlerinde...