03 / 05 / 2024

Kaya parçası evin üzerine düştü

Kaya parçası evin üzerine düştü

Gümüşhane'de konut inşaatı sırasında zemindeki kayaları kırmak için dinamitle yapılan patlatmada kopan kaya parçası, 100 metre uzaklıktaki 3 katlı binanın üzerine düştü. Olay ucuz atlatıldı!

Oto yedek parçasına yılda 4,5 milyar euro ödüyoruz!

 Türkiye otomotiv satış sonrası sektöründeki yedek parça ticaret hacminin yıllık 4.5 milyar Euro’ya ulaştığı belirtildi. Dünya otomotiv sektöründe ise bu hacmin yıllık 350 milyar euro olduğu açıklandı.

Kahramanmaraş depremlerinde tam 5 farklı fay parçası kırıldı! O sabah 3 deprem olmuş olabilir!

İstanbul Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüsnü Serdar Akyüz, Kahramanmaraş depremleriyle ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu. O sabah 3 deprem olmuş olabilir! Tam 5 farklı fay parçası kırıldı!

Evlerin olmazsa olmazı elektrikli süpürgeler indirimle Arnica'da! 27 Ocak 2023 fiyat listesi

Pratik ve hızlı ev temizliğinde kullanılan elektrikli süpürgeler her evin vazgeçilmez bir parçası.

Yargıtay'dan mülke gelen zarar ile ilgili emsal karar!

Yargıtay 3. Hukuk Dairesi, kiracıları ve ev sahiplerini ilgilendiren karar aldı.  Apartmanın arkasındaki kaya parçasının binaya zarar vermesi sonucunda sorumlunun kiracı değil, mülk sahibi olduğuna karar verildi.

Mehmet Özhaseki'den Kanal İstanbul açıklaması!

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kanal İstanbul'la ilgili konuştu. Mehmet Özhaseki, "Allah aşkına bir evin bodrumunu yapmak gibi eşilen bir toprak parçası depremi nasıl tetikler?" dedi.

Hasan Sözbilir: Elazığ depremi 100 yılda kırılmamış fay parçasında oldu!

Elazığ'da yaşanan deprem çevre illerde de hissedildi ve bölge halkında korku yarattı. 5.3'lük deprem hareketini değerlendiren DEÜ DAUM Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Sözbilir, Elazığ depreminin 100 yılda kırılmamış fay parçasında olduğunu söyledi. 

Serenay Sarıkaya Kaz Dağları'nda ev sahibi oluyor!

Cem Yılmaz’la ayrıldıktan sonra soluğu Kaz Dağları’nda alan Serenay Sarıkaya, buradan ev sahibi olmak amacıyla 1.5 dönümlük arsa satın aldı. Gönlüne göre bir arsa bulan Sarıkaya, şimdilerde hayalindeki evin projesini çizdiriyor.

Trabzon'da 10 ev kaya düşme tehlikesi nedeniyle boşaltıldı! 

Trabzon Ortahisar’da bir mahallede yamaçtan düşen kaya parçaları nedeniyle 10 ev boşaltıldı.

Mehmet Kalyoncu: Kentsel dönüşüm kalkınmanın parçası!

Deprem kuşağında bulunan Türkiye’de depreme hazırlıklı olmak için kentsel dönüşüm sürecinin iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyleyen GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, “Kentsel dönüşüm kavramı, kentsel kalkınmanın bir parçası'' dedi.

Koronavirüs sonrasında emlak sektöründe son durum ne?

Coldwell Banker yetkilileri, koronavirüsle ilgili açıklamalarda bulundu. Coldwell Banker, dünya çapında on Gayrimenkul Profesyoneli ile evin mutfağından, odalarından bile, parçası olduğumuz topluluklara hizmet sunmak için detaylı bir şekilde çalışıyor... 

Depremle mücadelenin en önemli parçası sigorta!

Koru Sigorta Genel Müdürü Soner Şahin yaptığı açıklamada toplumun tüm platformlarında deprem ile nasıl baş edilebileceğinin çok iyi bir şekilde anlatılması gerektiğini belirterek, “Depremle mücadelenin de önemli parçalarından bir tanesi Zorunlu Deprem Sigortaları” dedi.

Tokat'ta kaya parçası üzerindeki ev görenleri şaşırtıyor!

Tokat’ta yol yapım çalışmaları sırasında kaya parçası üzerinde bulunan tek katlı ev görenlerin dikkatini çekiyor. Ev, blok mermer kesme makinesiyle kesilen kaya parçası üzerinde bulunuyor.

Mardin'de tarihi taş evlerin duvarları yıkıldı!

Mardin'de meydana gelen aşırı yağış nedeniyle birçok tarihi taş evin duvarı yıkıldı. Eski Mardin yolunda ise dağdan kopan kaya parçaları yola düştü.

Kaya parçası evin üzerine düştü Haberi

Kaya parçası evin üzerine düştü

Konut inşaatı zemininde kayaları kırmak için yapılan patlatma sonucu kopan kaya parçasının üzerine düştüğü evdeki bir kişi yaralandı.


Merkeze bağlı Oltanbey Mahallesi'ndeki bir konut inşaat alanında, kayalık olan zemini kırmak için dinamitle patlatma yapıldı. 


Patlamanın etkisiyle kopan kaya parçası yuvarlanarak yaklaşık 100 metre uzaklıktaki 5 ailenin yaşadığı 3 katlı binanın üzerine düştü.


Olay sırasında evde bulunan ve hafif yaralanan Erdinç Eryılmaz (56), Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.


Binada hasara neden olan olayla ilgili soruşturma...