08 / 07 / 2024

Kaya Tütengil

Kaya Tütengil

GSS İstanbul Solar Enerji Ticaret Anonim Şirketi, Helmut Arthur Kube Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Kaya Tütengil Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Beşiktaş'ta kuruldu.

Luxera Nevbahar Kayaşehir projesinde yılın son fırsatı! Tüm dairelerde 24 ay vade farksız ödeme kolaylığı!

Luxera Gayrimenkul tarafından inşa edilen Luxera Nevbahar Kayaşehir projesinde yılın son fırsatı kampanyasında tüm dairelerde 24 ay vade farksız ödeme fırsatı devam ediyor.

Konutun yatırım aracı olarak görülmesinin önüne geçilmeli!

TMMOB Eskişehir İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Yahya Kaya, Türkiye’de yaşanan barınma ve konut sahibi olma sorununa ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Kaya paylaşımında konutun yatırım aracı olarak görülmesinin önüne geçilmesi gerektiğini söyledi.

Tanju Kaya kaç yaşında? Daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Tanju Kaya, Türkiye'nin finans sektöründe uzun yıllar boyunca görev yapmış ve deneyim sahibi olan bir yöneticidir. Halen Denizbank'ta Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Üyesi olarak görev yapmaktadır. Peki, Tanju Kaya'nın yaşını ve kariyeri boyunca hangi görevlerde bulunduğunu biliyor musunuz?

Başkaya Yapıtek İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkaya Yapıtek İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Tanyeri ve Turgut Altun ortaklığında kuruldu.

Sk Sinan Kaya İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sk Sinan Kaya İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Kaya tarafından kuruldu.

Depremde kayıplar sarsıntılara uygun tasarlanan yapılarla en aza indirilebilir!

Trakya Üniversitesi (TÜ) Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, Türkiye'nin bir deprem ülkesi olduğunun altını çizdi ve depremde kayıpların nasıl en aza indirilebileceğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Dolar 30 lirayı bulacak! Ünlü ekonomist Tuna Kaya açıkladı! Türk Lirası ateşe atıldı

Doların Türk Lirası karşısındaki akıbeti son derece panik yaratırken, bir dolar öngörüsü de ünlü ekonomist Tuna Kaya’dan geldi. Kaya, doların 30 liraları bulacağını söylerken, önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

Kaya Bayar Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Emlak Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Bayar Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Emlak Temizlik Ticaret Küçükçekmece’de   1 milyon TL sermaye bedeli İle  Hakan Bayar tarafından kuruldu.

TOKİ'yle yeni konut rezervleri artırılacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, Türkiye'nin deprem bölgesinde olduğunu belirtti. Kaya, bütün tedbirleri buna göre alacaklarını, TOKİ'yle yeni konut rezervlerini artıracaklarını açıkladı.

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı 10 soruda tüm detaylarıyla!

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı nereden geçecek? Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı kaç istasyondan oluşuyor? Proje hangi hatlara entegre edilecek? İşte tüm detaylarıyla Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı...

Konut kredisi faiz oranlarındaki indirim devam etmeli!

Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya, "Türkiye genelinde ilk defa satılan konut sayısı da bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 152 artarak 58 bin 632’ye ulaştı. Bu bağlamda, konut satışlarındaki artışın devam etmesi için faiz oranlarındaki düşüşün sürekli olması çok önemli" dedi...

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı Ulaştırma Bakanlığı yapacak!

Başakşehir Şehir Hastanesi’nin yolları gündemden bir türlü düşmüyor. Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı’nı bakanlığın yapacağını açıklayan Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir Şehir Hastanesi’nin yollarının açılışa yetişeceğini söylüyor.

Başakşehir-Kayaşehir metro hattını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yapacak!

İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi'nin güzergahında yer alan  Başakşehir-Kayaşehir metro hattını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yapacak. Karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yürürlüğe girdi.

Kaya Tütengil Haberi

Kaya Tütengil

GSS İstanbul Solar Enerji Ticaret Anonim Şirketi, Helmut Arthur Kube Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Kaya Tütengil Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Beşiktaş'ta kuruldu.


GSS İstanbul Solar Enerji Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusunu; yenilenebilir enerji dahil her türlü enerji projelerine yönelik mühendislik, danışmanlık ve genel müteahhitlik faaliyetlerine; hizmet ve danışmanlık verilmesi ve bu enerji projelerine yönelik patent, marka ve diğer fikri mülkiyet haklarının alınması, yönetilmesi, lisans verilmesi, devredilmsidir. Şirket bu amaç ve konusuna ulaşmak için aşağıdaki alanlarda da faaliyette bulunabilir: a. Şirketin amacı ilgili olarak; ihracat, ithalat, imalat, fason işleri, iç ve dış ticaret, müteahhitlik hizmetleri, pazarlamacılık ve toptancılık,       b. Şirketin amaçlarının gerçekleşebilmesi için gerekli her türlü ticari...