21 / 07 / 2024

Kayaağıl

Kayaağıl

UŞAK Belediyesi Kayaağıl Termal Tesisleri bugünden itibaren yeniden hizmet vermeye başlıyor. Tesislerde soğuk su hattı termal havuzların yenilenmesi, alçı panlann PVC ile değiştilmesi gibi çalışmalar yapılarak sorunlar bitirildi.

Uşak Kayaağıl termal aqua park ve markette sona doğru!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Kayaağıl Termal Tesisleri’ne gelen vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak ve tesislerin daha fonksiyonel olması adına çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Uşak Kayaağıl Termal Merkezi ne zaman açılacak?

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Kayaağıl Termal Merkezi'nde 24 apartın inşaatının sona erdiğini ve çevre düzenlemelerinin ardından açılışı gerçekleştireceklerini söyledi.

Uşak Kayaağıl Jeotermal Tesisleri'nde sona gelindi!

Uşak Kayaağıl Jeotermal Tesislerinde yapımını sürdürdüğü yeni market, restoran ve yeni apartlarda sona gelindi. Yakın bir zamanda çalışmaları bitecek tesisler ile termalin hedefler doğrultusunda daha iyi bir konuma gelmesi düşünülüyor.

Uşak'ta jeotermal atağı!

Uşak Belediyesi'nin Kayaağıl Jeotermal Tesisleri'nde yapımını sürdürdüğü yeni market, restoran ve apartlarda sona gelindi. Kenti marka şehir yapmak adına çalışmalar yapan Uşak Belediyesi, termalde cazibe merkezi hedefiyle tesisleşme atağına geçti.

Kayaağıl'da yeni binalar artık gün sayıyor!

Uşak Belediyesi'nin Kayaağıl Jeotermal Tesisleri'nde yapımını sürdürdüğü yeni market, restoran ve yeni apartlarda sona gelindi.

Uşak Kayaağıl Jeotermalde Aqua Park çalışmaları başladı!

Uşak Belediyesi Kayaağıl Jeotermal Tesisleri’nde aqua park için ilk adımı attı. Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Aqua parkın tamamlanması iki aydan daha az bir sürede olacak” ifadesini kullandı.

Kayaağıl Termal Merkezi'nde sosyal tesislerin temeli atıldı!

Uşak Belediyesi, Kayaağıl Termal Merkezi'nin gelişmesi için sosyal tesislerin temelini attı. İhalesi gerçekleşen projelerde yeni apartlarda da sona yaklaşıldı.

Uşak İl Özel İdaresi'nden 6 jeotermal satışa çıktı!

Uşak'ta Çuhadarlar Köyü, Zahman Köyü, Kayaağıl Köyü, Ayrancı-Baltalı Köyü, Güllüçam Köyü ve Aksaz Köyü sınırları içinde bulunan jeotermal Kaynak alanları açık teklif usulü ile ihale edilecektir. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan duyuru...

Kayaağıl termal tesisi yeniden hizmete açıldı!

UŞAK Belediyesi Kayaağıl Termal Tesisleri bugünden itibaren yeniden hizmet vermeye başlıyor. Tesislerde soğuk su hattı termal havuzların yenilenmesi, alçı panlann PVC ile değiştilmesi gibi çalışmalar yapılarak sorunlar bitirildi.

TOKİ`den 30 taksitle satılık 285 arsa!

TOKİ Türkiye genelinde 285 arsa ve araziyi, 109 YTL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. Yüzde 25 peşin ödeyene 30 taksit yapılıyor.

Alanya ve Kaş`ta Hazine`den satılık araziler

Antalya Defterdarlığı, Hazineye ait, Alanya ve Kaş'a bağlı Kalkan beldesindeki bazı arazileri ihale usulüyle satışa çıkardı.

Satışlar durunca lüks dairelerin fiyatı 100 bin YTL`ye düştü

İnşaatları devam eden lüks konut projelerinde, özellikle 2+1 şeklindeki küçük dairelerin fiyatları 100 bin YTL'ye kadar geriledi.

Mamak`ta satılık bina

Yozgat Valiliği İl Daimi Encümen Başkanlığı ise Ankara'nın Mamak ilçesi Demirlibahçe Demirkapı Sokak'ta bulunan 2 parselde kayıtlı, bodrum hariç 3 katlı 282 metre kare oturum alanı ve toplam alanı bin 60 metre kare olan binayı, arsası ile birlikte kapalı

Kayaağıl Haberi

Kayaağıl

Ayrıca mevcut kafeteryaya dışa bakan havuzların bulunduğu bölümde bir kafeterya daha eklendi. Yapılan turnike sistemi ile suiistimallerin de onüne geçilecek bir sistem oluşturuldu. Merkeze vatandaşların istekleri doğrultusunda masaj koltukları da alındı.


YENİ İŞLETME ANLAYIŞI İLE YENİLENDİ 

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Erol Korkmaz Jeo termalde Uşak in hak ettiği bir merkeze kavuştu ğııuı belirtti. Tesisin eksikliklerinin bitirildiğini ve vatandaşların kullanımına anıldığım ka/deden korkmaz. "Belediyemizin ve halkımızın önem verdiği yerlerden bııısi olan kayaağri Jeotermal Merkezi nde göreve geldiğimizde bazı sıkıntıları vardı Tesisin soğıA su ihtiyacı taşıma yöntemi ile yapılryorckı Bcıuıı ile beraber jeotermal kaynağı varken ısınma komıı kazam ile sağlanıyordu Açılmasının uzeıinden biı yıl geçmemesine rağmen tavannda ve zemimini telafi edilemez sıkıntılar söz konusuydu. Biz bu dih ruma...