14 / 05 / 2024

Kayaağıl termal tesisi yeniden hizmete açıldı!

Kayaağıl termal tesisi yeniden hizmete açıldı!

UŞAK Belediyesi Kayaağıl Termal Tesisleri bugünden itibaren yeniden hizmet vermeye başlıyor. Tesislerde soğuk su hattı termal havuzların yenilenmesi, alçı panlann PVC ile değiştilmesi gibi çalışmalar yapılarak sorunlar bitirildi.



Ayrıca mevcut kafeteryaya dışa bakan havuzların bulunduğu bölümde bir kafeterya daha eklendi. Yapılan turnike sistemi ile suiistimallerin de onüne geçilecek bir sistem oluşturuldu. Merkeze vatandaşların istekleri doğrultusunda masaj koltukları da alındı.


YENİ İŞLETME ANLAYIŞI İLE YENİLENDİ 

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Erol Korkmaz Jeo termalde Uşak in hak ettiği bir merkeze kavuştu ğııuı belirtti. Tesisin eksikliklerinin bitirildiğini ve vatandaşların kullanımına anıldığım ka/deden korkmaz. "Belediyemizin ve halkımızın önem verdiği yerlerden bııısi olan kayaağri Jeotermal Merkezi nde göreve geldiğimizde bazı sıkıntıları vardı Tesisin soğıA su ihtiyacı taşıma yöntemi ile yapılryorckı Bcıuıı ile beraber jeotermal kaynağı varken ısınma komıı kazam ile sağlanıyordu Açılmasının uzeıinden biı yıl geçmemesine rağmen tavannda ve zemimini telafi edilemez sıkıntılar söz konusuydu. Biz bu dih ruma hemen el koyarak vatandaşlarımızın hak ettiği tesis için çalışmalarımızı yaptık'' dedi. 


Eskişehir Sakarya


Geri Dön