08 / 06 / 2024

termal tesis hizmetleri

termal tesis hizmetleri

UŞAK Belediyesi Kayaağıl Termal Tesisleri bugünden itibaren yeniden hizmet vermeye başlıyor. Tesislerde soğuk su hattı termal havuzların yenilenmesi, alçı panlann PVC ile değiştilmesi gibi çalışmalar yapılarak sorunlar bitirildi.

Üç ildeki gayrimenkuller kiraya veriliyor! 7 iş yeri ve Amasya'daki termal tesis için tarih açıklandı!

Çanakkale Bayramiç ve Uşak Merkez'de yer alan 7 adet iş yeri ile Amasya'daki termal sosyal tesis kiraya veriliyor. İşte detaylar...

Fab Tesis Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fab Tesis Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Şenkaya tarafından kuruldu.

Sembol Apartman Site Tesis Yönetim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sembol Apartman Site Tesis Yönetim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Kara tarafından kuruldu.

Kuzel Gayrimenkul Tesis Yönetim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzel Gayrimenkul Tesis Yönetim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Sevim Aytamka tarafından kuruldu.

Türkay Konut Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Türkay Konut Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Akif Güneşer ve Yaşar Çendik ortaklığında kuruldu.

Ibs Turkey Tesis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ibs Turkey Tesis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Eroğlu ve Yener Bolat ortaklığında kuruldu.

Emir Grup Tesis Bina Yöntemi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Emir Grup Tesis Bina Yöntemi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Güzel tarafından kuruldu.

Anadolu Tesis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Tesis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A. Koral Özel ve Serhat Şahin ortaklığında kuruldu.

Adavip Tesis Bina Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Adavip Tesis Bina Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Tokgöz tarafından kuruldu.

Hsf Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hsf Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Sait Avşar tarafından kuruldu.

Prof İstanbul Site Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Prof İstanbul Site Tesis Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Dursun tarafından kuruldu. 

Adavip Tesis Bina Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Adavip Tesis Bina Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Tokgöz tarafından kuruldu.

Son tarih 1 Ocak! Artık o hizmet de vergiye tabi olacak

Konaklama Vergisi'ne ilişkin yasal düzenleme 1 Ocak 2023 tarihinde yürürlüğe giriyor. Buna göre otel, motel, tatil köyü, pansiyon, apart otel, termal tesis, misafirhane, yayla evi kamping gibi tesislerden vergi alınabilecek. İşte tüm detaylar...

termal tesis hizmetleri Haberi

termal tesis hizmetleri

Ayrıca mevcut kafeteryaya dışa bakan havuzların bulunduğu bölümde bir kafeterya daha eklendi. Yapılan turnike sistemi ile suiistimallerin de onüne geçilecek bir sistem oluşturuldu. Merkeze vatandaşların istekleri doğrultusunda masaj koltukları da alındı.


YENİ İŞLETME ANLAYIŞI İLE YENİLENDİ 

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Erol Korkmaz Jeo termalde Uşak in hak ettiği bir merkeze kavuştu ğııuı belirtti. Tesisin eksikliklerinin bitirildiğini ve vatandaşların kullanımına anıldığım ka/deden korkmaz. "Belediyemizin ve halkımızın önem verdiği yerlerden bııısi olan kayaağri Jeotermal Merkezi nde göreve geldiğimizde bazı sıkıntıları vardı Tesisin soğıA su ihtiyacı taşıma yöntemi ile yapılryorckı Bcıuıı ile beraber jeotermal kaynağı varken ısınma komıı kazam ile sağlanıyordu Açılmasının uzeıinden biı yıl geçmemesine rağmen tavannda ve zemimini telafi edilemez sıkıntılar söz konusuydu. Biz bu dih ruma...