18 / 05 / 2024

Kayabaşı TOKİ konutları kura çekilişi

Kayabaşı TOKİ konutları kura çekilişi

TOKİ Kayaşehir 19. bölge projesi kapsamında satışa sunulan 512 daire için kura çekilişi 26 Mayıs'ta gerçekleşiyor...

Emlak Konut GYO Kayabaşı Emlak Konutları 10. Etap'ın değeri 2 milyar TL'ye koşuyor!

İsra Group İnş. - Kırlangıç Proje ortaklığında inşa edilen Emlak Konut GYO Kayabaşı Emlak Konutları 10. Etap'ın değeri açıklandı. Peki projenin 2023 yıl sonu değeri ne kadar oldu? Emlak Konut GYO hissesine düşen değeri ne kadar? İşte o rakamlar...

Kayabaşı Emlak Konutları 3. Etap'ın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Kayabaşı Emlak Konutları 3. Etap'ın değeri belli oldu. Peki Kayabaşı Emlak Konutları 3. Etap projesinin değeri ne kadar? 

Kayabaşı Emlak Konutları'nın kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kayabaşı Emlak Konutları ve Ataşehir kısmi kesin kabul hakkında açıklama yaptı.

Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap 2018 değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınladı...

Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap konut kısmi geçici kabulü yapıldı. 

Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap'ın kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul yatırım ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamada Kayabaşı Emlak Konutları 2. Etap'ın kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı.

Kayabaşı TOKİ 2017 son başvuru tarihi ne zaman?

Kayabaşı TOKİ son başvuru tarihi 20 Eylül 2017 olarak belirlendi. Projedeki konutlar için başvurular 5 Eylül'de başlamıştı.

Kayabaşı Avrupa Konutları Başakşehir ödeme koşulları!

Kayabaşı Avrupa Konutları Başakşehir ödeme koşullarına göre 0,62 faizle 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor. Avrupa Konutları Başakşehir'de fiyatlar 593 bin TL'den başlıyor...

Kayabaşı Emlak Konutları 1. Etap 1. Kısım'ın kabul tutanağı onaylandı!

Kayabaşı Emlak Konutları 1. Etap 1. Kısım Konut İle Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi'nin kesin kabul tutanağı onaylandı.

Kayabaşı Emlak Konutları 1.Etap 2.Kısım kesin kabul tutanağı onaylandı!

Kayabaşı Emlak Konutları 1.Etap 2.Kısım Konut ile Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri, Genel Altyapı, İmar Yolları İnşaatları İşi'nin kesin kabulü yapıldı ve tutanak 5 Mayıs'ta onaylandı.

Kayabaşı Emlak Konutları 1. Etap 2. Kısım değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Kayabaşı Emlak Konutları 1. Etap 2. Kısım değerleme raporu yayınlandı.

Kayabaşı Emlak Konutları 1. Etap 1. Kısım değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Kayabaşı Emlak Konutları 1. Etap 1. Kısım değerleme raporu yayınlandı.

Kayabaşı TOKİ konutları kura çekilişi Haberi

Kayabaşı TOKİ konutları kura çekilişi

Başvurularının 15 Nisan ile 10 Mayıs 2013 tarihleri arasında yapılacağı Kayaşehir TOKİ kapsamında 512 daire kura yöntemiyle satılıyor. Projede kuralar 26 Mayıs 2013 tarihinde çekilecek.


TOKİ Kayaşehir 19. bölge kapsamında bulunan daireler minimum 99 bin 134 TL'den, maksimum ise 335 bin 806 bin TL'den satılacak. Projede minimum başlangıç taksiti 619 bin 58 TL, maksimum ise 3 bin 148 TL olarak belirlendi.


TOKİ Kayaşehir 19. bölgede 96, 108, 120 ay vade yapılıyor. Ayrıca yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 25 peşinat ödemesi yapılıyor.


TOKİ Kayaşehir 19. bölge satış ilanı için