03 / 05 / 2024

kayahanın evi satıldı mı

kayahanın evi satıldı mı

Kayahan'ın eşi İpek Açar, "Kayahan’ın evini sattı" haberlerinin doğruyu yansıtmadığını söyleyerek "Ev duruyor, sadece başka bir eve taşındık” açıklamasında bulundu.

Kadıköy’ün simgesi satıldı:449 milyon 363 bin 500 lira

İstanbul Kadıköy’de bulunan ve ‘Kadıköy’ün simgesi’ olarak bilinen tarihi ‘Perili Köşk’ satıldı. İcradan satışa çıkarılan 116 yıllık Ragıp Paşa Köşkü’nü bugün tek alıcı olan Türkiye İş Bankası satın aldı.

Kiracının evi satılırsa ne olur?

Kira sözleşmesi halihazırda devam eden kiracıların evleri satışa konu olabiliyor. Peki, kiracının evi satılırsa ne olur? Hakları nelerdir?

Whitney Houston'ın Atlanta Georgia'daki evi 175 bin dolara satıldı!

Şarkıları ve benzersiz sesiyle müzik dünyasına damga vuran Whitney Houston'ın sahibi olduğu, onun ölümünün ardından da kızı Bobbi Kristina Brown'a miras kalan konut, üç senedir satıştaydı. Houston'ın Atlanta Georgia'daki evi 175 bin dolara satıldı.

Dünyanın ilk sanal evi 515 bin dolara satıldı!

İnternet üzerinden satışa çıkarılan ve tarihte ilk dijital ev olan 'Mars evi' alıcı buldu. NFT tarafından satılan ev 515 bin dolara satıldı.

Otokent Ankara’da dükkanlarının neredeyse tamamı satıldı!

Türkiye'nin en büyük otomobil alışveriş merkezi ve yaşam merkezi olacak olan Otokent Ankara'da dükkanlarının neredeyse satıldı. İnşaat çalışmaları henüz başlamayan merkeze rekor sayıda talep geldi. 

Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Basın Evi açıldı!

Avrupa Birliği fonlarıyla desteklenen Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Basın Evi'nin açıldı. AB Türkiye Delegasyonu Başkan Yardımcısı Eleftheria Pertzinidou açılış konuşmasında; "Devam eden medya programları için AB tarafından 6 milyon avro civarında kaynak ayrılmıştır" dedi...

'Les Ottomans satıldı' haberlerine yalanlama!

Galatasaray Spor Kulübü eski Başkanı Ünal Aysal ve eski eşi Ahu Kerimoğlu'nun sahibi olduğu İstanbul Ortaköy'de bulunan Hotel Les Ottomans olarak faaliyette bulunan Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı'nın icradan satıldığı iddialarına yalanlama geldi.

TEM Avrasya Cadde dükkanlarının tamamı satıldı!

Avrupa ve Asya’yı birleştiren TEM’in hemen yanı başında hayata geçirilen Tem Avrasya Cadde projesinde açık artırmayla satışa sunulan 17 cadde dükkanının tamamı satıldı.

'Kuleli Askeri Lisesi binası Araplara satıldı' iddiası!

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Seymen, kapatılan Kuleli Askeri Lisesi'nin binasının Araplara satıldığını ileri sürdü...

Antalya’nın eski belediye başkanı Galip Kahraman’ın arazisi satıldı!

Antalya’nın eski belediye başkanı ve milletvekili Dr. Galip Kahraman’ın Antalya Valiliği’ne bağışladığı 3 bin 660 metrekarelik arazi ihale yoluyla bir şirkete satıldı.

Haluk Ulusoy’un Kuşadası'ndaki oteli satıldı!

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy’un Kuşadası’ndaki oteli bugün icradan satıldı. Fantasia Hotel Deluxe 75 milyon liraya Garanti Bankası'nın oldu. 

Atakule GYO'nun halka arz edilen paylarının tamamı satıldı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Birincil Piyasa'da gerçekleşen halka arz işlemleri kapsamında, yeni pay alma hakkı kullanımı sonrası kalan payların tamamı bugün satıldı.

Dünyanın en pahalı evi 175 milyon dolara satıldı!

ABD'nin New York Eyaleti'nde, Hamptons bölgesinde yirmi bin dönüm arazi üzerinde yer alan malikane 175 milyon dolara satıldı. Malikane, dünyanın en pahalı evi ünvanını kazandı.

kayahanın evi satıldı mı Haberi

kayahanın evi satıldı mı

İpek Açar, “Kayahan'ın evini sattı” haberlerinin doğruyu yansıtmadığını söyledi. Kayahan'la yıllarca oturdukları evden başka bir yere taşındıklarını açıklayan Açar, “Ona özlemimiz iyice arttı. Artık hatıralar acı vermeye başladı. Ev duruyor, sadece başka bir eve taşındık” diye konuştu


Sözcü



Haber Milliyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Ünlü isimler ve uzmanların hayatlarından kesitler ve tecrübelerinden oluşan, geliri Koruncuk Vakfı’na bağışlanacak ‘Bir Hayat Bir Mutluluk’ kitabının tanıtımı önceki gün yapıldı. Davete katılan İpek Açar, ilk kez konuştu.


İpek Açar, geçen günlerde bir defileye çıktığı için kendisine tepki gösteren Beste Açar’a kapıları kapattı.


Sözcü'de yer alan habere göre; İpek Açar, eşi Kayahan’ın vefatından sonra davalık olduğu Beste Açar’a “Herkes huzurlu olsun. Kimse için kötü dileğim yok, olamaz. Bazı şeyler kırılınca tamir olamıyor. Aslında insanlar da sıkıldılar artık. Aynı...