04 / 05 / 2024

Kayak merkezleri kar kalınlığı

Kayak merkezleri kar kalınlığı

En fazla kar kalınlığı 33 santimetreyle Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde, en düşük ise 8 santimetreyle Çankırı'daki Yıldıztepe Kayak Merkezi'nde ölçüldü. İşte Kayak merkezlerinde son durum...

Kayak yapamayan tatilciler kaplıcaya koştu!

Küresel olarak yaşanan iklim değişikliği nedeniyle kar yağışının yetersiz olması nedeniyle kayak merkezleri boş kaldı. 20 Ocak’ta başlayacak olan yarıyıl tatilinde termal tesislere yoğun bir ilgi var. Rezervasyonlar yüzde 20 oranında arttı.

Yatırımcılar 16 Ocak’taki ihaleyi kaçırmayın! Hazarbaba Kayak Merkezi 25 yıllığına kiraya veriliyor!

Yatırımcıları sevindiren bir haber daha geldi. Elazığ’da Hazarbaba Kayak Merkezi yatırım karşılığında 25 yıllığına kiraya verilecek. Merakla beklenen ihale 16 Ocak’ta yapılacak.

Next Level AVM Kar Spor’u bünyesine kattı!

Next Level AVM son olarak Türkiye’nin kayak, snowboard, outdoor, kamp ve spor malzemeleri markası Kar Spor’u bünyesine kattı.

ABD'de AVM'ler tarihe karışıyor!

Sayıları hızla artan alışveriş merkezleri ABD'de tarihe karışıyor. Ülke genelinde yüzlerce alışveriş merkezi hayalet binalara dönüştü.

Ardahan Göle Kayak Merkezi ihaleye çıkıyor!

Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, ülkemizde ki en kaliteli kar kristallerinin bulunduğu Göle de, neden bir Kayak Merkezi ve Buz Pisti olmasın diyerek Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç İle yaptığı görüşmeler sonuç vermiş Pistin yapılacağı yer,zemin ve kar ölçümleri yapılmıştı.

Diyarbakır'a yeni kayak merkezi yapılacak!

Kış aylarının büyük bölümünü kar altında geçiren Diyarbakır’ın Çüngüş ilçesinde belediye tarafından ilçeye ve bölgeye kayak merkezi kazandırılması için çalışmalara başlandı.

İş Kuleleri Kule 3'ün yenileme işlemlerini İş Merkezleri Yönetim yapacak!

İş GYO, İş Kuleleri, Kule 3'te gerçekleştirilecek yenileme ve tadilat işlerinin maliyet+kar yöntemi ile İş Merkezleri Yönetim ve İşletim A.Ş. firmasına yaptırılmasına karar verdi.

Erzurum'daki kayak merkezleri cazibe merkezi olacak!

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ile Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti. Ziyarette Erzurum'daki kayak merkezleri konuşuldu...

Sarıkamış Cıbıltepe Kayak Merkezi yeni yüzüne kavuşuyor!

Türkiye’nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Kars’ın Sarıkamış İlçesinde bulunan Cıbıltepe Kayak Merkezi, kayak sezonuna hazırlanıyor.

Kars Cıbıltepe Kayak Merkezi'nin yolları yeniden yapılıyor!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan ve Kars İli, Sarıkamış İlçesi'nde bulunan Cıbıltepe Kayak Merkezi, kayak sezonuna hazırlanıyor. Bu kapsamda kayak merkezine giden yollar yenilenmeye başlandı.

Erzurum'da kayak merkezleri için proje çalışmasına başlandı!

Erzurum'da, Başbakanlık Özelleştirme İdaresince yönetilen Palandöken ve Konaklı kayak merkezlerinin, Büyükşehir Belediyesine devredilmesinin ardından kayak merkezleri için proje çalışmasına başlandı.

Palandöken ve Konaklı Kayak merkezleri Erzurum Büyükşehir'in!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezlerinin Büyükşehir Belediyesi’ne devrolduğunu söyledi.

Kartepe kayak merkezi kar yağışını bekliyor!

Marmara Bölgesi’nin önemli kayak merkezlerinden biri olan Kartepe’de kayak pistlerinde kar olmaması işletmecileri düşündürürken, yılbaşı tatili öncesinde bu akşam yağacak kar ile rezervasyonların artmasını bekliyor.

Kayak merkezleri kar kalınlığı Haberi

Kayak merkezleri kar kalınlığı

Kayak merkezlerinde en fazla kar kalınlığı 33 santimetreyle Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde, en düşük ise 8 santimetreyle Çankırı'daki Yıldıztepe Kayak Merkezi'nde ölçüldü.


Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Cıbıltepe'yi 33 santimetreyle Erzurum'daki Palandöken, 28 santimetreyle Kayseri'deki Erciyes, 27 santimetreyle Bolu'daki Kartalkaya kayak merkezleri izledi.


Kar kalınlıkları Erzurum'daki Konaklı Kayak Merkezi'nde 26, Bursa'daki Uludağ Kayak Merkezi'nde 25, Isparta'daki Davraz Kayak Merkezi'nde 15, Kastamonu'daki Ilgaz'da 12 ve Çankırı'daki Yıldıztepe'de ise 8 santimetre...