05 / 05 / 2024

Kayak turizmi en durumda

Kayak turizmi en durumda

Kayak merkezlerinde en fazla kar kalınlığı Erzurum Konaklı'da 91, en düşük Yıldıztepe'de 13 santimetre ölçüldü. İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, kayak turizminde son durum...

Pandemi döneminde en çok tercih edilenler arasındaydı... Villalara talep artıyor!

Villalara olan talep özellikle pandemi döneminden itibaren artmaya başladı. Villa turizmi işletmecisi Özgür Önder vatandaşların villalara büyük ilgi duyması ile villa turizminin her geçen yıl büyüyerek gelişmeye devam eden sektör olduğunu açıkladı.

İspanya'da 1200 otel satışa sunuldu!

Koronavirüs salgını nedeniyle turizmi en ağır darbe yiyen ülkelerden olan İspanya'da krizin her gün yeni bir boyutu gözler önüne seriliyor. İspanya'da 1.200 otel satışa sunuldu ve alıcısını bekliyor...

Türkiye'nin en uzun teleferik tesisi Palandöken'e inşa edilecek!

Erzurum Valisi Otay Memiş, kar kalitesi, yılın 6 ayı kayak yapmaya elverişli, uzun pistleriyle önemli kayak merkezlerinden olan Palandöken'e Türkiye'nin en uzun teleferik tesisinin inşa edileceğini belirtti.

İstanbul Havalimanı, geleceği kurtaracak en önemli yatırımlardan biri!

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, İstanbul Havalimanı'nın İstanbul turizmi ve Türkiye turizmi açısından geleceği kurtaracak en önemli yatırımlardan biri olduğunu belirtti...

Ordu Çambaşı Kayak Tesisi'nde sona gelindi!

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Yarar: "Çambaşı Kayak Tesisi Karadeniz'e çok güzel bir tesis yapılmış. Bu tesisin en kısa zamanda devreye sokulması için bizler de elimizden geleni yapacağız"

Ordu Çambaşı Kayak Merkezi bu kış açılıyor!

Denizde havalimanına en yakın kayak merkezi "Ordu Çambaşı Kayak Merkezi" bu kış mevsiminde açılıyor..

Fethiye Kayaköy'e koruma amaçlı imar planı!

Kayaköy'deki en önemli sorunun imar planı olduğunu söyleyen Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Kayaköy'de koruma amaçlı imar planı uygulamasına karar verildiğini söyledi.

Sinpaş Altınoran'daki kayak merkezi çocukların yeni gözdesi!

Türkiye gayrimenkul sektörünün temalı en büyük yaşam projesi olan Altınoran, sömestir tatilinin gelişiyle beraber çocukların ve ailelerinin uğrak yeri oldu. Sadece Altınoran’da yaşayanların değil Ankaralı’ların da ilgi odağı olan, Türkiye’deki tek şehir içi kayak merkezi Snowland ve Extramland çocuk

Ardahan Göle Kayak Merkezi ihaleye çıkıyor!

Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, ülkemizde ki en kaliteli kar kristallerinin bulunduğu Göle de, neden bir Kayak Merkezi ve Buz Pisti olmasın diyerek Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç İle yaptığı görüşmeler sonuç vermiş Pistin yapılacağı yer,zemin ve kar ölçümleri yapılmıştı.

En büyük kayak merkezi Ayder'e kurulacak!

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, önceki akşam Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Kongre Merkezi'nde, 'Yarın Bugünden Daha Güzel Olacak' sloganıyla gerçekleştirilen STK buluşmasında, Türkiye'nin en büyük ve en güzel kayak tesisini Ayder'e kuracaklarını söyledi.

Çambaşı Kış Sporları ve Kayak Merkezi en büyük 5. kaya tesisi olacak!

Çambaşı Kış Sporları ve Kayak Merkezi Karadeniz Bölgesi'nin en büyük kayak tesisi ,Türkiye'nin ise beşinci büyük kayak tesisi olacak.

Gülşen İsviçre’den dağ evi satın alacak!

Gülşen, sevgilisi Ozan Çolakoğlu ile İsviçre’de kayak tatilinde. Alpler’in dünyaca ünlü dağ evi chalet’lere hayran kalan popçu, kayağı bıraktı satın almak için dağ evlerini gezmeye koyuldu.

Antalya'daki Göktepe Yaylası'na kayak merkezi yapıyor!

Akseki Belediyesi Göktepe Yaylası'na kayak merkezi yapıyor. Alt yapısı tamamlanan projenin en geç 1-2 yıl içinde hizmete açılması planlanıyor.

Kayak turizmi en durumda Haberi

Kayak turizmi en durumda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Konaklı'yı 85 santimetreyle Erciyes, 58 santimetreyle Kartalkaya, 55 santimetreyle Davraz, 54 santimetreyle Sarıkamış ve 52 santimetreyle Ilgaz kayak merkezleri izledi.


Kar kalınlıkları Bitlis Nemrut'ta 48, Palandöken'de 45, Uludağ'da 44, Hazarbaba'da 28 ve Yıldıztepe kayak merkezlerinde ise 13 santimetre...