07 / 05 / 2024

Kayapınar köy pazarı son durum ne

Kayapınar köy pazarı son durum ne

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi tarafından yapımına başlanan Köy Pazarı satış alanı inşaatında sona gelindi. Pazarda köylüler, kadınlar ve ürettikleri ürünleri halka satma konusunda pazar sorunu yaşayan için yeni gelir kapısı olacak.

Kadıköy Belediyesi, Feneryolu'ndaki 5 adet iş yerini kiraya veriyor! 8 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla!

Kadıköy Belediyesi, Feneryolu sabit pazarında yer alan 5 adet dükkanı 3 yıllığına kiraya veriyor. Peki Feneryolu'nda yer alan düllanların kira bedelleri ne kadar? İhalesi ne zaman? İşte detaylar..

Malatya Yeşilyurt'taki köy evleri 2024'ün baharında teslim edilecek!

Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesinde köy evlerinin inşası hızla sürdürülüyor. Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 2024'ün baharında konutların teslim edilmesinin planlandığını açıkladı. İşte Malatya Yeşilyurt'taki son durum...

İl Özel İdareden büyük fırsat! O ilde tam 23 arsa satacak!

Aksaray İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Bahçesaray Mahallesinde 1 Adet, Armutlu Köyünde 13 adet, Akpınar Köyünde 2 adet, Balcı Köyünde 4 Adet, Eşmekaya Kasabasında 2, Ereğlikapı Mahallesinde 1 adet olmak üzere toplam 23 adet arsayı satışa çıkardı.

Gaziantep Nurdağı'ndaki köy evleri sahiplerine teslim edildi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesine bağlı Belpınar köyünde inşa edilen köy evleri sahiplerine teslim edildi.

Köy tipi afet evleri Gaziantep Nurdağı'nda yükselmeye başladı!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen depremler sebebiyle zarar gören Gaziantep'in Nurdağı ilçesindeki Belpınar Mahallesi'nde köy tipi kalıcı konutların inşası hız kesmeden devam ediyor.

Dünyanın en büyük bankalarından biri daha iflas mı ediyor? 3 günde yaklaşık yüzde 13 değer kaybetti!

Almanya'nın en büyük pazar payına sahip bankası Deutsche Bank hisseleri, yüzde 9 oranında değer kaybederek 8,5 avroya düştü. Hal böyle olunca bankanın hisseleri son üç günde yaklaşık yüzde 13 değer kaybetti.

Altın fiyatları çarşıyı pazarı karıştırdı! Bu rakamları görenlerin aklı çıkacak! 1 Aralık 2022 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, kasım ayını düşüşle kapatırken, aralık ayında çarşıyı pazarı karıştırdı. Altın fiyatları güne yükselişle başlarken ons altın 1769 dolardan işlem görüyor. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? Bu rakamları görenlerin aklı çıkacak! 1 Aralık 2022 canlı altın fiyatları....

Chery Tiggo 7 Pro ve Tiggo 8 Pro, Türkiye hazırlığında! Tiggo SUV serisinin iki büyük yıldızı geliyor!

Chery, Tiggo 7 Pro ve Tiggo 8 Pro'yu Türkiye pazarına getiriyor. İşte Tiggo SUV serisinin iki büyük yıldızı olan Tiggo 7 Pro ve Tiggo 8 Pro özellikleri...

Diyarbakır Kayapınar dönüşüm projesi için yıkımlar başladı!

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesi Fırat Mahallesi Aşağı Karakuyu bölgesinde kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması planlanan evler ortadan kaldırılıyor.

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi'nden 20.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Diyarbakır Kayapınar Belediye Başkanlığı, Diyarbakır ili, Kayapınar ilçesi, Talaytepe Mahallesi, 1485 ada 2 parselde yer alan arsayı 20 milyon 864 bin 597 TL'ye satıyor...

Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının değeri ne kadar?

Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının değeri belli oldu. Peki Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının pazar değeri ne kadar?

Büyükçekmece Pınar Mahallesi kıyı şeridinin imara açılması geri çekildi!

İBB yönetiminin Büyükçekmece Pınar Mahallesi kıyı şeridini imara açması öneren teklifi, mecliste  AK parti ve MHP grupları tarafından verilen 'hayır' oyları ile geri çekildi. 

Diyarbakır Kayapınar'da tapu sorunu büyüyor!

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesi Peyas Mahallesi'nde gecekondu ve kaçak yapılaşmayı engellemek için yapılan imar revizyonları, Şehir Plancıları Odası’nın itirazları sonrasında durduruldu. Bölge sakinleri ise tapuları olmadığı için doğalgaz ve internetten faydalanamadıklarını söyledi.

Kayapınar köy pazarı son durum ne Haberi

Kayapınar köy pazarı son durum ne

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi tarafından Mezopotamya Mahallesi’nde 8 bin metrekare alan özerinde yapımına başladığı Köy Pazarı satış alanı inşaatında sone gelindi.  Pazarda köylüler, ev kadınları ve ürettikleri ürünleri halka satma konusunda pazar sorunu yaşayan için yeni gelir kapısı olacak. Pazar sayesinde ürünleri satma konusunda sorun yaşayanların ürünlerini aracı olmadan satacakları bir satış yeri olacak, aracıları ortadan kaldırarak halka ucuz ve doğal ürün ulaşmasını sağlayacaktır. Pazarda ürünlerini satmalarıyla üretimleri artacak ve yeni istihdam alanları çoğalacak.


Kadın emeği karşılık bulacak


Köy Pazarında haftanın belli günleri kadınlar tarafından üretilen ürünlerin satışı için imkân sağlanacak. Örneğin ev ekonomisine katkı sunmak isteyen kadınların öreteceği el işi, kurutma, reçel ve turşu gibi ürünleri satabilecekler. Projeyle doğal ve organik ürünlerin alıcıya ulaşması konusunda üreticiden tüketiciye ulaşılabilir bir yer olacaktır....