05 / 05 / 2024

kayı inşaat cezayirde otel yapacak

kayı inşaat cezayirde otel yapacak

25 yıla yüzlerce proje sığdıran Kayı Holding, faaliyet gösterdiği sektörlerde yeni yatırımlara hız verdi. Şirket halen inşaatı Cezayir’de devam eden 3 otel inşaatının yanı sıra yine Cezayir Oran’da bir otel ve AVM yapacak.

İŞKUR resmen açıkladı! İnşaat sektöründe çalışacak işçi bulunamıyor! İş çok işçi yok...

İŞKUR verilerine göre yılın ilk üç ayında ülke genelindeki işletmelerde toplam 330 bin 325 açık iş tespit edildi ve en fazla açık gayrimenkul sektörü ve inşaat olarak kayıtlara geçti.

Doğru ve kaliteli bir inşaat için izlenmesi gereken 12 adım!

Doğru ve kaliteli bir inşaat için izlenmesi gereken 12 adım belli oldu. UMMAN Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bağcı bu süreçteki en önemli adımların doğru planlama, izleme, kayıt ve denetim olduğuna vurgu yaparak kritik 12 maddeyi sıraladı...

İngiltere'de inşaat sektörü kan kaybediyor! 13 yıl öncesine geri döndü!

İngiliz inşaat sektörü pandemiden bu yana en fazla küçülen sektör olarak kayıtlara geçti. Bu durum en son 2010'un üçüncü çeyreğinde yaşanmıştı. 

İnşaat devi 2 milyar lira borçla battı! Dünyada en büyük 250 müteahhitlik şirketi arasındaydı

Bir zamanlar yurtdışında gerçekleştirdiği projelerle dünyanın en büyük 250 müteahhitlik firması arasına giren Kayı İnşaat ve grup şirketi Bilyap için iflas kararı verildi.

İnşaat malzemeleri sanayi üretimi yüzde 3,4 azaldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, 2022 yılının ilk iki çeyreğinde yükseliş gösteren inşaat malzemeleri sanayi üretimi, temmuz, ağustos, Eylül'de üst üste düşerek 3. çeyreği yüzde 3,4’lük kayıpla tamamladı. 

Kayı İnşaat işçilerinin alacak isyanı! Eylem kararı aldılar

Kayı İnşaat şirketinde çalışan işçiler bir süredir alamadıkları alacakları için eylem kararı aldı. İşçiler, yarın İstanbul'da eylem yapacak.

İnşaat sektörüne Maliye'den yeniden değerleme şoku!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Abdullah Tolu, bugünkü köşesinde inşaat şirketlerinin aktifine kayıtlı arsaların Vergi Usul Kanununa göre yeniden değerlemelerinin yapılıp yapılamayacağını ve Maliye'nin konuya ilişkin görüşünü kaleme aldı. İşte Abdullah Tolu'nun o yazısı...

Çinli inşaat şirketlerinin kayıpları arttı!

Çin inşaat ve gayrimenkul şirketlerinin hisselerinde yaşanan sorunlar sektörü olumsuz etkiliyor. Yaşanan gelişmelerin ardından, Çinli inşaat şirketlerinin kayıpları arttı. 

Kayı İnşaat'ın duruşması 15 Aralık'ta!

1991 yılında endüstriyel bina inşaatları yaparak faaliyete geçen Kayı İnşaat, içinde bulunduğu mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar alındı. 

İnşaat malzemeleri iç pazarında 18.5 milyar dolarlık kayıp!

Sadece 1 yılda turizm sektörü 22 milyar 500 milyon dolarlık gelir kaybına uğrarken, inşaat malzemelerinde iç pazardaki kayıp 18 milyar 500 milyon dolar oldu.  Tüm bunlara rağmen 2021 yılında Türkiye ekonomisi yüzde 1,8 büyüdü.

Kayı İnşaat'ın duruşması 16 Nisan'da!

1991'de endüstriyel binaların inşaatıyla faaliyetine başlayan Kayı İnşaat, sektörde yaşadığı mali sorunlarını aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirketin konkordato davasında yeni bir gelişme yaşandı.

Kay İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kay İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Karagöl tarafından kuruldu.

Bursa Hocaköy Barajı inşaatının durma nedeni mecliste!

Bursa'nın İnegöl ilçesindeki Hocaköy Barajı inşaatının durma nedeni ve bitirileceği tarih meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

kayı inşaat cezayirde otel yapacak Haberi

kayı inşaat cezayirde otel yapacak

Yurt içinde ve yurt dışında 6 bin çalışanıyla 5 ayrı sektörde faaliyet gösteren Kayı İnşaat hedef büyüttü. Halen Cezayir'de 3 otel inşaatı devam eden şirket, satın aldığı Oran şehrindeki araziye de otel ve alışveriş merkezi yapacak. AVM şirketin kendi portföyünde olacak. Şirket, Afrika pazarına da yöneldi. 20 ülkede 65 noktada proje geliştirdiklerini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Çoşkun Yılmaz, “Kayı İnşaat olarak devam eden işlerimizin toplam yatırım değeri 2 milyar 100 milyon dolar. Holding olarak 2015 yılında 240 milyon dolar ciro yaptık. Bu yılki ciro beklentimiz 400 milyon dolar” dedi.

25 yılı geride bıraktı


İnşaat, otel, hastane, medikal ve enerji sektörlerinde birçok projeye imza attıklarını belirten Çoşkun Yılmaz, bu yıl şirketin 25'nci yılını kutladıklarını dile getirdi. 25 yılda çok yol katettiklerine dikkat...