04 / 05 / 2024

kayışdağına olimpik havuz mu yapılacak

kayışdağına olimpik havuz mu yapılacak

Nimetullah Topu AK Parti Ataşehir Gençlik Kolları tarafından organize edilen ‘Gençlik Buluşması’na katıldı. Topu, "İçerenköy’de, Esatpaşa’da, Kayışdağı’nda spor kompleksleri, olimpik havuzlar, bilim merkezleri yapacağız" dedi

SSK ve BağKur emeklilerine e-Devlet şoku! Zam oranı düzeltilmezse şimdi 10 bin TL alan, Temmuz'da da aynı maaşı alacak!

SSK ve BağKur emeklilerinin maaş artışı yüzde 49,25 şeklinde belirlendi. Fakat, söz konusu artış düne kadar e-devlet kayıtlarına yansımadı ve maaşlarının yüzde 49 yerine 37,57’lik oranla güncellenmiş halini gören emeklilerde son maaş artışının seyannen yapılıp yapılmadığı endişesi oluştu.

Konut ve iş yerleri nasıl sigortalanmalı? 

Günümüzde, yaşamış olduğumuz coğrafyada doğal afetler her zaman potansiyel bir tehdit oluşturuyor. Depremler, seller, yer kaymalarını bunların arasında sayabiliriz. Söz konusu afetler, hem can kayıplarına neden olabilen acı olaylara yol açabilir hem de maddi şekilde büyük zararlar da verebilir. 

Ataşehir'deki 200 bin 700 metrekarelik rezerv yapı alanının imar planı plan notu ilavesi askıda!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, Kayışdağı ve İnönü Mahallesi Yaklaşık 20,07 ha Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu İlavesi askıya çıkarıldı.

Depremin ekonomik yıkımı da ortaya çıktı! İşte şok eden rapor!

Büyük felaketin ardından geçen 7 gün içinde Türkiye her geçen dakika artan can kayıplarına ağlarken, depremin Türkiye ekonomisine etkisi de hazırlanan şok bir raporla belirlendi. Buna göre asrın depreminin ülke ekonomisine etkisi ne kadar olacak?

Bir yerin kime ait olduğunu nasıl öğrenebilirim? Tapu kayıtları herkese açık mı?

Tapu bilgileri her vatandaşın merakla araştırdığı konulardan biridir. Özellikle tapu kayıtlarına erişim noktasında çok soru gelmektedir. Peki “Tapu kayıtları herkese açık mı?” İşte detaylar!

Tapu sorgulama! Ölen kişinin eski tapu kayıtları nasıl bulunur?

Tapu kaydı sorgulaması, miras paylaşımı konusunda bilinen işlemlerden biridir. Peki ölen kişinin kayıtlarına nasıl ulaşılır? İşte detaylar!

Tapu kaydına nereden bakılır?

Tapu kayıtlarına dair pek çok soru sorulmaktadır. Onlardan biri de “Tapu kaydına nereden bakılır?” işte merak edilen detaylar!

Türkiye İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Bazı bölgelerde döküm alanları hafriyat dağına dönüştü!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu yaptığı açıklamada bugün bazı bölgelerimizde döküm alanları artık hafriyat dağına dönüştüğünü söyleyerek, "İnşaat atık yönetiminde kendimizi geliştirmeliyiz." dedi.

Ataşehir Kayışdağı ve İnönü mahalleleri 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Ataşehir ilçesi, Kayışdağı ve İnönü Mahallelerine ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 18.01.2022 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Kayışdağı 1/5000, 1/1000 ve 1/100.000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir İlçesi, Kayışdağı Mahallesi, 1252 ada, 10 parsele ilişkin 1/5000 / 1/1000 ve 1/100.000 ölçekli 29.09.2021 tasdik tarihli Nazım Uygulama İmar Planı ve Çevre Düzeni Plan Tadilatı askıya çıkarıldı.

Ataşehir Kayışdağı ve İnönü Mahalleleri 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Ataşehir ilçesi, Kayışdağı ve İnönü Mahalleleri'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 22.03.2021 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı. Ş.PLN askıya çıktı.

Kiler GYO 2020 yılı için kar payı dağıtmayacak!

Kiler GYO'nun yasal kayıtlarına göre gerçekleşen 54 milyon 189 bin 491 TL tutarındaki zararın geçmiş yıllar zararlarına ilave edilmesine ve geçmiş yıllar zararları dolayısıyla kar dağıtımı yapılmamasına karar verildi. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2020 yılı için kar payı dağıtmayacak!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yasal kayıtlarına göre, 17 bin 135 TL 2020 yılı net zararının geçmiş yıl zararlarına aktarılması ve konsolide TFRS mali tablolarında tamamı geçmiş yıl zararlarından karşılanmak üzere birinci tertip yasal yedeğe 334 bin TL ayrılmasına karar verildi.

kayışdağına olimpik havuz mu yapılacak Haberi

kayışdağına olimpik havuz mu yapılacak


AK Parti Ataşehir Gençlik Kolları tarafından organize edilen ‘Gençlik Buluşması’ Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde gerçekleştirildi.


AK Parti Ataşehir Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kiraz’ın açılış konuşmasıyla başlayan geceye, AK Parti İstanbul Milletvekili Bilal Macit, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Çubukçu, AK Parti İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Gıyasettin Gergin, AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu, AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Naim Yağcı ve 500’e yakın genç katıldı. Yoğun sevgi gösterileri ve tezahüratlar altında salona giren protokol davetlilerinin, gösterilen ilgiden oldukça memnun kaldıkları gözlendi. Gençlerin ‘Ataşehir seninle gurur duyuyor’ tezahüratları altında kürsüye gelen Nimetullah Topu yaptığı konuşmada, “2004 yılında AK Parti Gençlik Kollarında sizlerin yaşınızdayken girdiğim bu güzel camiada, bugün geldiğim noktayı hayal edemezdim. Ama bugün Belediye Başkan...