26 / 07 / 2024

kayısı pazarı malatya yenilenecekmi

kayısı pazarı malatya yenilenecekmi

Malatya’ da, 230 esnafıyla yıllardır şehrin en önemli ticaret merkezlerinden biri olarak bilinen eski Şıra Pazarı, bir süre önce başlatılan tadilat projesi kapsamında yenileniyor....

Kay Süt Fabrikası ve Yıldızlar SSS Holding'e ait Çeşme'deki değerli arazi icradan satılıyor!

Kay Süt fabrikası ve Yıldızlar SSS Holding'e ait İzmir Çeşme'deki değerli arazi, mali sıkıntılardan dolayı icradan satılığa çıkarıldı. 

Gram, çeyrek, tam, yarım altın fiyatlarında son dakika! 12 Mayıs 2024 canlı altın fiyatlarını görenler inanamadı!

Yatırımcılar kapalıçarşı altın fiyatlarını yakından takip ederken, altın fiyatlarındaki son durum da pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Peki gram, çeyrek, tam, yarım altın fiyatları 12 Mayıs Pazar günü ne kadar?

Malatya kayısısı, yapımı tamamlanan ticaret merkezi ile rekabet gücünü artıracak

Malatya Büyükşehir Belediyesi, şehirdeki kayısı üretici ve ihracatçılarının rekabet gücünü katlayacak Kayısı Ticaret Merkezi’nin yapımını bitirdi. Sektörde çağ atlatacak olan merkezin detayları...

Üretim ve ihracatında dünya lideri olduğumuz ürünlerden 1,1 milyar dolar gelir elde ettik!

Ege İhracatçı Birlikleri tarafından açıklanan verilere göre kuru incir, kuru üzüm ve kuru kayısı ihracatı bir sezonda yüzde 5 artarak 1,1 milyar dolara yükseldi.

Malatya'daki 5 şiddetindeki depremi için korkutan açıklama! Fay hattı 2,5 milyon yıl sonra uyandı

Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde bugün saat 08.35'te gerçekleşen 5 büyüklüğündeki depremin diri fay sınıfında değerlendirilmeyen bir faydan kaynaklanmış olabileceğini belirtti.

Tarımda güncel gelişme! Bitkisel üretim için izin şart oldu! 

İktidar tarafından hazırlanan tarımsal yönetmelik taslağı nihayetinde ilgili yere ulaştı. ANKA'ya ulaşan yönetmelik kapsamında fındık ve kayısı gibi ürünleri yetiştirmek için izin gerekecek. Buna göre tarımsal üretim planlaması yapılacak. Tarım ve Orman Bakanlığı bu konuyu gündeme getirdi.

1 doları olan bile yaşadı! Dolar bugün rekor kırdı! Doları olanlar çabuk bu rakama bakın!

28 Mayıs pazar günü gerçekleştirilen seçimlerden sonra, dün tarihin en yüksek seviyesine ulaşan dolar/TL kuru bugün tekrar rekor kırdı. 1 doları olan bile yaşadı! Dolar bugün rekor kırdı! Doları olanlar çabuk bu rakama bakın!

28 Mayıs 2023 deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu? Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

28 Mayıs Pazar günü son deprem listesi nereden öğrenilir? Şimdi deprem mi oldu? Gün içerisinde pek çok deprem olmaktadır. Bu deprem listesi de vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. İşte 28 Mayıs 2023 Pazar Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika deprem listesi!

Seçim günü dolar ne kadar oldu? Bugün euro yükseldi mi? İşte 28 Mayıs 2023 Pazar dolar, euro ve sterlin fiyatları!

Dolar 28 Mayıs Pazar günü kaç TL oldu? Dolar bugün de yükseldi mi, düştü mü? Dolar hafta sonuna nasıl başladı? İşte 28 Mayıs Pazar dolar kuru…

29 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi? Seçimin 2.turundan sonra okullar açık mı?

28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinden sonra okullar açık olacak mı? 29 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi, değil mi? İşte detaylar!

Borsada satış rüzgarı sürüyor! İşte en fazla değer kaybeden ve kazandıran hisseler!

28 Mayıs Pazar günü yapılacak seçimler öncesinde borsada satış eğilimi devam ediyor. BIST 100 endeksi yüzde 1,03 oranında değer kaybederken, yarın Merkez Bankası’nın açıklayacağı politika faiz kararı piyasaların radarında olacak.

Piyasalar seçime odaklandı! Borsa, altın ve döviz fiyatları nasıl bir seyir izleyecek?

Seçim haftasına hareketli bir başlangıç yapan piyasalarda bütün gözler 28 Mayıs Pazar gününe odaklandı. Piyasaların sandıktan çıkacak sonuçlara ve daha sonrasında uygulanacak para politikalarına göre yönünü çizmesi bekleniyor.

Oy kullanmayana ceza! 28 Mayıs seçiminde oy kullanmak zorunlu mu, oy kullanmama cezası ne kadar, kaç TL?

Türkiye, 13. Cumhurbaşkanını seçmek için 28 Mayıs Pazar günü bir kez daha sandık başına gidecek. İlk turda neredeyse 8 milyon vatandaş oy kullanmadı. Peki, oy kullanmamanın cezası var mı?

kayısı pazarı malatya yenilenecekmi Haberi

kayısı pazarı malatya yenilenecekmi


AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, beraberinde Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey, Şire Pazarı Site Yönetimi Başkanı Ahmet Menteş ve parti il yöneticileriyle Şıra Pazarı’nı, gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Öznur Çalık, burada yaptığı konuşmada, şehrin ismiyle özdeşleşen kayısının pazarlama merkezi olarak bilinen mekanın, daha önce içler acısı bir halde olduğunu söyledi. Geleneksel mimari çizgilerle farklı bir görünüm kazandırılan binanın daha işlevsel hale getirildiğine işaret eden Çalık, “Kayısı için Malatya'nın ve ekonomisinin omurgası diyoruz. Türkiye’nin kayısısının yüzde 90’ının karşılandığı mekan Malatya diyoruz ve onun satıldığı, perakendeci esnafımızın bulunduğu mekan içler açısı durumdaydı. Gelen misafirlerimizi gezdirebileceğimiz bir mekan yoktu. Bunun eksikliğini ciddi manada hissediyorduk. Burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Burası Malatya'nın gülen yüzü ve ekonomimizin omurgası olmaya devam edecek.” diye...