09 / 05 / 2024

kaymakam Zafer Karamehmetoğlu

kaymakam Zafer Karamehmetoğlu

Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu kimdir? Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zafer Karamehmetoğlu, ne zamandan beri kaymakam olarak görev alıyor? İşte Zafer Karamehmetoğlu..

Orjin Beyoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Orjin Beyoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 150 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yıldırım ve Zafer Kurşun ortaklığında kuruldu.

Simurg Dizayn Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simurg Dizayn Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ekrem Demirkol ve Zafer Bekiroğlu ortaklığında kuruldu.

Zaytek Yapı Endüstrisi Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Zaytek Yapı Endüstrisi Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Ruhioğlu tarafından kuruldu.

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Gençkurt, Şeref Gençkurt ve Zafer Çepnioğlu ortaklığında kuruldu.

Damacana suyuna veda vakti! Yüzde 160 zam duyanları hayrete düşürdü!

Damacana su fiyatlarına gelen zamdan vatandaşlar bir hayli şikayetçi. Damacana suyuna bir yıl içinde yüzde 160 zam yapıldı. Bu konuda SUDER Başkanı Karamehmetoğlu açıklama yaptı. İşte detaylar!

Piyasalar erken zafer sarhoşu mu? Fed arı kovanına çomak sokar mı?

Piyasalar olumlu veriye odaklanmış ve piyasaları yukarı döndürme hedefine kilitlenmişti. ABD'den gelen enflasyon verisi piyasalara bu fırsatı sağladı. Piyasalarda zafer sarhoşluğu yaşanmaya başladı. Bu coşkulu ortamın riski ne? Fed ne yapacak?

Zk Gayrimenkul Ve Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Zk Gayrimenkul Ve Enerji Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Kutanoğlu tarafından kuruldu.

Pol Grup Proje Mimarlık İnşaat Ve Atış Poligonu Kurulum Limited Şirketi kuruldu!

Pol Grup Proje Mimarlık İnşaat Ve Atış Poligonu Kurulum Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Kurtoğlu tarafından kuruldu.

Mega City Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mega City Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Önder Budak ve Zafer Eroğlu tarafından kuruldu.

Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi'nin restorasyonu 7 Haziran'da tamamlanacak!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi'nin restorasyonunun 7 Haziran tarihinde bitirilmesi planlandığını dile getirerek, "Bu merkez açıldığında birçok misafire kültür hizmeti verecek." diye konuştu.

Ümraniye Kaymakamı'ndan göçük açıklaması!

Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniye'de metro inşaat sahasının da yer aldığı caddede meydana gelen göçükle ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Mustafa Karamehmetoğlu, Bereket Varlık Kiralama Yönetim Kurulu Üyeliği'nden ayrıldı!

Mustafa Karamehmetoğlu Bereket Varlık Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyeliği'nden ayrıldı...

Iglo Architects ile ofis tasarımlarına yeni soluk!

Iglo Architects, Mimar Zafer Karoğlu ve Mimar Esen Akyar liderliğinde mimari ve iç mimari projelere imza atıyor. Şirket, Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. İlker Apaydın için yeni muaynehane tasarladı. 

kaymakam Zafer Karamehmetoğlu Haberi

kaymakam Zafer Karamehmetoğlu

Zafer Karamehmetoğlu kimdir?

Zafer Karamehmetoğlu, 1967 yılında Kastamonu İli İnebolu İlçesinde doğdu. İlk-orta ve lise öğrenimini İnebolu’da 1985 yılında tamamladı.


1989 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu.


1990 Yılı Kasım ayında mesleğe, Denizli Kaymakam Adayı olarak başlayan Ataşehir Kaymakamı Zafer KARAMEHMETOĞLU, Mülkiye Müfettişi ve Kaymakam Refikliği stajını tamamladıktan sonra 1991 yılından itibaren sırasıyla; Karaman-Ayrancı, Kırşehir-Mucur ve Sinop-Erfelek ilçelerinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı.


1992 yılında 8 ay süreyle İngiltere’de eğitim gördü.1993 yılı Aralık ayında Kaymakamlık Kursunu müteakip Kırşehir İli Boztepe İlçesi Kaymakamı olarak göreve başladı.1995 yılında Erzurum-Tekman Kaymakamlığı’na atanan KARAMEHMETOĞLU, 2 yıl süren bu görev sonrası 1997 yılında Aksaray-Ortaköy Kaymakamı olarak görev yaptı.


1998 yılı sonunda Ağrı Vali Yardımcılığı’na atandı. Burada 1999 yılı Haziran ayından itibaren 4 yıl süreyle...