15 / 05 / 2024

Kaynağında Otomatik Geri Dönüşüm Sistemi

Kaynağında Otomatik Geri Dönüşüm Sistemi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Tokat Belediyesi işbirliğinde kurulan Kaynağında Otomatik Geri Dönüşüm Sistemi, törenle hizmete girdi

2024’ün geri kalanında en yüksek temettü verecek şirketler açıklandı

Borsa İstanbul’da temettü ödemeleri devam ederken, İş Yatırım, 2024’ün geri kalanında en yüksek temettü verecek şirketleri listeledi. İşte o listedeki 9 şirket, temettü miktarları ve tarihleri…

Akaryakıtta ÖTV değişecek: 1 litre benzindeki ÖTV 10.92 TL'ye, motorindeki ÖTV 10.24 TL'ye yükselecek!

Vergi Uzmanı Ozan Bingöl, 3 Temmuz günü “Akaryakıt, Alkol ve Tütün” ürünlerine uygulanan ÖTV tutarlarında otomatik olarak yapılacak artış oranının yüzde 15,61 olacağını belirtti. İşte akaryakıttaki yeni ÖTV oranları...

ODMD açıkladı! Satılan her 10 otomobilden 9'u otomatik...

Türkiye otomotiv pazarında, ocak-mart zamanında otomatik vites otomobillerin pazar payı yüzde 89,3'e kadar ulaşırken, otomatik vites otomobil üretiminin manuel vitese kıyas ile daha fazla olmasının da satışlarda etkisi bulunduğu kaydediliyor.

Yarısı bizden kampanyasından yararlanmak isteyenler dikkat! Kentsel dönüşümde yüzde 40'a varan sigorta avantajı

Yarısı bizden kampanyasında kredi geri ödemeleri, geri ödemesiz dönemden sonraki ilk aydan itibaren başlayacak ve ilk 12 taksit faizsiz olmak üzere en fazla 120 ayda tamamlanacak. Krediden doğan borçlarını güvence altına almak isteyenler için de yüzde 40’a varan indirimlerle sigorta yaptırabilecek.

Konut alacaklar dikkat! 2 milyon TL'lik konut kredisi ve banka banka geri ödeme seçenekleri!

Bankalar konut kredisi ödemleri ile ilgili olarak kredi oranında ve geri ödeme sisteminde değişiklikler yapıyorlar. Buna göre, bankaların 2 milyon TL'lik konut kredisi ve uyguladıkları geri ödeme planı!

Altında geri sayım başladı! 3 gün sonra altın fiyatları böyle olacak! Yatırımcılar bu haberi bekliyordu!

Yatırımcıların gözü Perşembe günü açıklanacak olan Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. Altında geri sayım başladı. 3 gün sonra altın fiyatları böyle olacak. Yatırımcılar bu haberi bekliyordu.

Çeyiz hazırlığında olanlar müjde! Faizsiz, 2 sene geri ödemesiz 150 bin TL'lik kredi desteği! İşte başvuru detayları...

Evlilik hazırlığında olan vatandaşları sevindirecek haberi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vermişti. Bu kapsamda, evlenecek çiftlere faizsiz, 2 sene geri ödemesiz 150 bin TL'lik kredi desteği sağlanacak.

Altın fiyatlarında geri vites! Bu rakamları görenler şoka girdi! Yatırımcılar ters köşe oldu! Altında son durum!

Altın fiyatları geçen hafta rekor üstüne rekor kırarken bugün geri vites yaptı. Bu rakamları görenler şoka girdi! Yatırımcılar ters köşe oldu! Altında son durum!

Altında geri vites! Bu rakamları görenler adeta beyninden vuruldu! 20 Nisan 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları bugün düşüşe geçti. Milyınlarca yatırımcı güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Altında geri vites! Bu rakamları görenler adeta beyninden vuruldu! 20 Nisan 2023 altın fiyatları.

Euro 65 gün sonra böyle olacak! Geri sayım başladı! Bu rakamı görenler anında dövizciye koşacak

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Bu sene mayıs ayın faiz kararını 16 Haziran 2023 tarihinde açıklayacak. Euro 65 sonra böyle olacak.  Geri sayım başladı! Bu rakamı görenler anında dövizciye koşacak!

Altında geri çekilmeler olacak diyen uzman isim rakam verdi! Bu rakamı görenlerin aklı başından gitti! 

Altın fiyatlarında yaşanan geri çekilmeler yatırımcıların kaybetmesine neden oldu. Peki altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Altında geri çekilmeler olacak diyen uzman isim rakam verdi! Bu rakamı görenlerin aklı başından gitti!

Philips Azur Buharlı Ütü 2.599 TL! Özellikleri neler? En uygun fiyata nerden alınır? İşte 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Kıyafetlerim pürüzsüz olsun diyenler için Philips, buharlı ütü performansını arttırdı. Kullanılmadığında otomatik olarak kapanma özelliğine sahip ve performans gücü yüksek Philips pratik kullanımı sayesinde  çoğu kişi tarafından tercih ediliyor. İşte Buharlı ütünün 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Philips Azur Buharlı Ütü kaç TL? Özellikleri neler? İşte Philips 3 Şubat 2023 fiyat listesi

Ütüsünü yenilemek isteyenler için Philips, buharlı ütü performansını arttırdı. Kullanılmadığında otomatik olarak kapanma özelliğine sahip ve performans gücü yüksek Philips pratik kullanımı sayesinde  çoğu kişi tarafından tercih ediliyor. İşte Philips Azur Buharlı ütünün 3 Şubat 2023 fiyat listesi

Kaynağında Otomatik Geri Dönüşüm Sistemi Haberi

Kaynağında Otomatik Geri Dönüşüm Sistemi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Tokat Belediyesi işbirliğinde kurulan ''Kaynağında Otomatik Geri Dönüşüm Sistemi'', törenle hizmete girdi. 

     TOKİ konutlarında gerçekleştirilen törende konuşan Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, ''Kaynağında Otomatik Geri Dönüşüm Sistemi''nin bir ilk olduğunu belirterek, uygulamada Tokat'ın pilot il seçildiğini söyledi. 

     İnsanların günlük hayatta bir taraftan üretirken diğer taraftan da tükettiğini hatırlatan Çiçek, tüketilen ürünlerden kalanların doğayı kirletecek şekilde dışarıya atıldığını belirtti. 

     Projeyi önemsediğini dile getiren Çiçek, ''Ürettiğimiz atıkların bertaraf edilmesi, ekonomiye tekrar kazandırılması ve çevrenin bu atıklardan korunması gerekiyor. Kaynağında Otomatik Geri Dönüşüm Sistemi ile atıkları geleceğe dönük olarak ekonomiye kazandıracağız. Bu sistemi daha da geliştirmemiz gerekiyor. Özellikle hayatı kolaylaştırma anlamında bu sistemlerin mutlaka mutfağa monte edilmesi gerekiyor. Mutfakta bulunan kişinin, üretilen çöpü, ilgili...