25 / 07 / 2024

kayseri Altunbaşak Konutları

kayseri Altunbaşak Konutları

Altunbaşak Konutları 'ndan 5 bin lira peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Altunbaşak Konutları 'nda minimum fiyat 90 bin lira, maksimum fiyat ise 110 bin lira olarak belirlendi...

Buca Kırklar'daki kaçak konutlar yıkılıyor!

İzmir Buca'da muhtar senediyle vatandaşlara satılan arazilere yapılan konutlar ile ilgili başlatılan hukuki süreçte karar çıktı. Kaçak oldukları tespit edilen yapıtlar İzmir Büyükşehir ekiplerince yıkıldı.

Kayseri’yi akıllı şehir teknolojisi uygulamalarıyla daha ileriye taşıyacağız!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaptığı açıklamada marka şehir olan Kayseri’yi akıllı şehir teknolojisi uygulamalarıyla daha ileriye taşıyacaklarını dile getirdi.

TOKİ Kayseri Sarız Konutları'nda son durum!

TOKİ tarafından Kayseri Sarız'da 110 adet konut inşa ediyor. 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin yer aldığı projede inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Kayseri'de akıllı şehir çalışmaları başladı!

"Akıllı Şehirlere Dönüşüm Hareketi" kapsamında 2023'e kadar dönüştürülmesi planlanan 3 şehirden biri olan Kayseri'de akıllı şehir çalışmaları başlatıldı.

Kayseri Şeker Toplu Konutları ilgi odağı oldu!

TOKİ’nin Kayseri Kocasinan’da inşa ettiği Şeker Toplu Konutları’nda yaşam başladı. Kocasinan Belediye Başkanı, TOKİ’yle beraber bölgenin konut yatırımcılarının gözdesi olduğuna dikkat çekti.

TOKİ Kayseri Sarız Konutları'nın inşaatı yükseliyor!

KAYSERİ'nin Sarız ilçesinde bir süre önce temeli atılan Sarız TOKİ konutları yükselmeye başladı.

Kayseri Brilliant Park Konutları'nın temeli atıldı!

AVD İnşaat, Kayseri Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 5 odalı Brilliant Park konutlarının temelini düzenlenen törenle attı.

Kayseri Ziyagökalp Konutları'nın temeli atıldı!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, temeli atılan kentsel dönüşüm projesinin Türkiye’ye örnek olacağını vurgulayarak, “Kocasinan, kentsel dönüşüm projesi tamamlandığında yeşil alanları, oyun parkları ve sosyal çevresi ile Kayseri’nin yeni yüzü olacak” dedi.

Kayseri Mimarsinan TOKİ Konutları kura sonuçları!

Kayseri Mimarsinan TOKİ Konutları kura sonuçları bugün saat: 10.00’ dan itibaren açıklanıyor. Daire tiplerinin 2+1 şeklinde dizayn edildiği projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

Altun Başak Konutları'nda 720 TL aidatla ev sahibi olma imkanı!

Altun Başak Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçirilen Altun Başak Konutları Kayseri'de hayat buluyor. 3 blok halinde yükselen proje 150 adet konuttan meydana geliyor.

Kayseri Mimarsinan TOKİ Konutları kura!

Kayseri Mimarsinan TOKİ Konutları kura çekimi 6 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak. Ödeme planına göre 180 aydan 240 aya vade imkanı sağlanan projede 250 adet daire emekliler için satışta.

TOKİ Kayseri Mimarsinan Emekli Konutları başvuru!

TOKİ Kayseri Mimarsinan Emekli Konutları başvuru bedeli olarak 500 TL isteniyor. Kura çekilişi 6 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak olan projede fiyatlar henüz netleşmedi.

TOKİ Kayseri Bünyan Konutları için son başvuru tarihi 31 Aralık!

Kayseri’nin Bünyan ilçesinde dar gelirli vatandaşlar için yapılacak olan yeni TOKİ konutları için son başvuru tarihi 31 Aralık 2015.

kayseri Altunbaşak Konutları Haberi

kayseri Altunbaşak Konutları


Altunbaşak Konutları Altun Başak Yapı Kooperatifi imzası ile inşa ediliyor. Proje şehir merkezine 20 dakika mesafede yer alıyor.


3 blok halinde yükselen Altunbaşak Konutları 'nda 150 adet konut yer alıyor. Projede yer alan konut tipleri 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Altunbaşak Konutları fiyat!

Altunbaşak Konutları fiyat bilgisi kapsamında fiyatlar 90 bin lira ile 110 bin lira arasında değişiyor.


Altunbaşak Konutları ödeme planı:

Altunbaşak Konutları ödeme plaı kapsamında projeden 5 bin lira peşinatla ve 580 lira aylık ödemelerle konut sahibi olunabiliyor.


Kayseri Altunbaşak Konutları nerede?

Kayseri Altunbaşak Konutları nerede sorusuna yanıt olarak şehir merkezine 20 dakika, yeni yapılan otogara ve stadyuma 5 dakika mesafede yer alıyor yanıtını verebiliriz. Projenin teslimlerinin 36 ay sonra gerçekleştirilmesi  planlanıyor.


Telefon: 0282 717 01 85

Web adresi: