02 / 05 / 2024

Kayseri Anbar temel atma töreni

Kayseri Anbar temel atma töreni

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kentsel dönüşüm projesi kapsamında Anbar mahallesinde başlatılan çalışma için 65 konutun temeli düzenlenen tören ile atıldığını söyledi.

Kayseri'de 2+1 ve 3+1 konutlar 750 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Büyük fırsat! 

Kayseri Melikgazi Belediyesi, Kayseri ili, Kazımkarabekir, Battalgazi, Anbar, Talas ve Tacettinveli mahallelerinde yer alan 32 konut ile 3 büroyu satıyor. 2+1 ve 3+1 konutların fiyatları 750 bin TL'den başlıyor...

Kayseri Melikgazi Belediyesi 31 adet 2+1 ve 3+1 daireyi satıyor! 390 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Kayseri Melikgazi Belediyesi, Kayseri ili, Merkez ilçesi, Kazımkarabekir, Battalgazi, Anbar, Talas ve Köşk mahallelerinde yer alan 31 daireyi 390 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor...

Kayseri'de 14.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası ve arsası!

T.C. Kayseri Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, Anbar Mahallesi'nde yer alan fabrika binası ve arsasını 14 milyon 911 bin 107 TL'ye satıyor...

Kayseri Melikgazi'de 12.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

T.C. Kayseri Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, Anbar Mahallesi'nde yer alan fabrikayı 12 milyon 500 bin TL'ye satıyor..

Kayseri Şeker Bünyan'da 24 konut inşa edecek!

Kayseri Şeker, kente bağlı; Pancar Bölge Müdürlüğü, Tarım Market, 10 dükkan ve 24 konut için temel atma törenini gerçekleştirdi.

Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının temeli atıldı!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri Havalimanı yeni terminal binası temel atma törenine katıldı. Akar, söz konusu projenin memleketi Kayseri’yi ulaşım alanında bir adım daha ileriye taşıyacağını söyledi.

Kayseri'de 6.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Kayseri Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Melikgazi İlçesi, Anbar Mahallesi'nde bulunan karma tek katlı fabrika binası ve üç katlı idari bina ve arsası vasfındaki taşınmazı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 6 milyon 713 bin 968 TL olarak belirlendi.

Kayseri'de 6.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Kayseri 6. İcra Dairesi, Anbar Mahallesi, Organize Sanayi Mevki'nde bulunan kargir fabrika binası ve arsayı 6 milyon 262 bin 106 TL'ye satıyor.

Kayseri Anbar Mahallesi Dönüşüm Projesi'nde teslimler başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç Melikgazi Belediyesi’nin Anbar Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projesinin anahtar teslim törenine katıldı.

TOKİ Kayseri Tomarza 2. Etap'ın temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Tomarza’da TOKİ Konutları'nın temel atma törenine katıldı.

Kayseri'de 7.4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Anbar Mahallesi Organize Sanayi Mevkii'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 7 milyon 406 bin 699,13 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kayseri Mehmet İlgü İlkokulu açıldı!

Açılış ve temel atma törenlerine katılmak üzere Kayseri'ye gelen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk,  Mehmet İlgü İlkokulu ve Büyükşehir Belediyesi olarak Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi’ne yapılan Spor Salonu’nun tanıtımına katıldı.

Kayseri Anbar Mahallesi kentsel dönüşümle yenileniyor!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Anbar Mahallesi'nde başlatılan kentsel dönüşüm projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Büyükkılıç, proje kapsamında yaşanılabilir konutların inşa edildiğini söyledi.

Kayseri Anbar temel atma töreni Haberi

Kayseri Anbar temel atma töreni

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kentsel dönüşüm projesi kapsamında Anbar mahallesinde başlatılan çalışma için 65 konutun temeli düzenlenen tören ile atıldığını söyledi. 


Anbar Mahallesi'nde temeli atılan sosyal konutların temel atma törenine Kayseri Milletvekilleri ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Av. Mehmet Özhaseki, Kayseri Eski Milletvekilleri Yaşar Karayel, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik. AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, Melikgazi Belediye Meclis Üyeleri. Belediye Birim Müdürleri ile muhtarlar ve çok sayıda semt halkı iştirak etti. 


Aziz Şehitlerimizin anısına İstiklal Marşı ve Dua sonrası başlayan törende; Semt halkının ve kentsel dönüşüm istediklerini ve bu projeye sahip çıktıklarını yine bir çok ev sahibinin gecekondularını kendilerinin yıktığını belirten Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç "Bugün aslında...