11 / 05 / 2024

Kayseri arazi metrekaresi ne kadar

Kayseri arazi metrekaresi ne kadar

GİB tarafından 2014 yılına ait Türkiye metrekare birim değerleri açıklandı. Açıklanan arsa ve arazi metrekare birim değerlerine göre, Kayseri arazi metrekare birim değerleri ne kadar? İşte yanıtı..

İki şehirde satılık arsa, arazi ve dükkanlar! Tek tek açıklanan bu tarihleri kaçırmayın!

Kayseri ve Balıkesir'de yer alan arsa, arazi ve dükkanlar satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 21 Mayıs ve 22 Mayıs'ta yapılacak.

3 ildeki 32 adet arsa ve arazi satılıyor: Belediyelerden Mayıs fırsatı! 

Amasya, Kayseri ve Tekirdağ'da yer alan 32 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki 3 ildeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İhaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar... 

İki şehirde 5 zeytinlik, 3 arsa ve 1 arazi satılacak! Tarihler tek tek açıklandı!

Aydın ve Kayseri'de yer alan 5 zeytinlik, 3 arsa ve 1 arazi için satış ihalesi düzenleniyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihaleler 25 Nisan ve 30 Nisan'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak o ilde yüzde 20 indirim ve taksit imkanıyla arsa ve arazi satıyor! Aman bu fırsatı kaçırmayın! 

Kayseri Milli Emlak Şefliği, Kayseri ili, Develi ilçesinde yer alan 1 adet arsa ile 7 adet arazi yüzde 20 indirim ve taksit imkanıyla satılıyor. 

Kayseri'de arazi anlaşmazlığında komşusunu yaralayana para cezası!

Kayseri’de arsa anlaşmazlığı yaşadığı kavgada komşusu 62 yaşındaki Adem C.’ye şiddet uygulayan 63 yaşındaki Yusuf K'ya 2 bin TL para cezası verildi.

Atatürk Orman Çiftliği'ndeki 74 dönüm arazi metrekaresi 1.5 TL'den kiraya verilecek! 

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) kiralanmasıyla ilgili TBMM Genel Kurulu'nda açıklamada bulundu. 

DSİ 6 ilde arazi toplulaştırması yapacak!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, Sivas, Yozgat, Kayseri, Tokat, Kahramanmaraş ve Niğde'de arazi toplulaştırması yapacağını açıkladı. 

Sivas, Yozgat ve Kayseri'de Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına Dair Karar!

Sivas, Yozgat ve Kayseri İllerinde Bulunan ve Ekli Listede İsimleri Belirtilen Yerlerde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına Dair Karar, 3457 sayılı Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. 

5 ilde 76 bin 839 hektar alanda arazi toplulaştırması yapılacak!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Kaya Yıldız, bu yıl Bursa, Kocaeli, Kayseri, Kırşehir ve Yozgat'ta 76 bin 839 hektar alanda arazi toplulaştırması gerçekleştirildiğini açıkladı. 

Kayseri Millet Bahçesi’ne hizmet binaları inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 1 milyon 260 bin metrekaresi Millet Bahçesi’ne dönüşecek olan Hava İkmal arazisinde yapılan protokol gereği hizmet binaları inşa edecek.

Kayseri Şeker Fabrikası arazisi büyükşehire tahsis edildi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile Kayseri Şeker Fabrikası arasındaki arazi tahsis protokolü için imzalar atıldı.

Kayseri Melikgazi'de arsa tahsisi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi'nce İlçe Müftülüğü'ne 2400 metrekarelik arazi tahsis edildi. Arsa, ibadet yeri olarak kullanılacak.

Kayseri Yahyalı'ya yeni sanayi sitesi inşa ediliyor!

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Yahyalı Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından bölgede yeni sanayi sitesinin yapılması için çalışmalar başladı. Proje 400 dönümlük arazi üzerinde inşa edilecek.

Kayseri arazi metrekaresi ne kadar Haberi

Kayseri arazi metrekaresi ne kadar

Kayseri arazi metrekare birim değerleri 2014!

GİB tarafından 2014 yılına ait Türkiye metrekare birim değerleri açıklandı. Yapılan açıklamaya göre bina, arsa ve araziler için 2014 yılına ait uygulanacak emlak vergi değerinin tespiti ile ilgili asgari ölçüde arsa ve arazi metrekare birim değerleri 2013 yılında arsa-arazi takdir komisyonlarınca takdir edildi.


Araziye ait asgari ölçüde birim değer tespitinde ise takdir komisyonu; valinin başkanlığı altında, defterdar, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı il müdürü ile il merkezlerindeki ticaret ve ziraat odalarından seçilmiş birer üyeden kurulmaktadır. 

Büyükşehir belediyesi bulunan illerde belediyeler itibarıyla kurulan farklı takdir komisyonlarınca takdir edilen metrekare birim değerleri arasındaki uyumsuzlukların giderilmesi amacıyla yapılan takdirler. Öncelikle vali veya vekâlet vereceği memurun başkanlığında defterdar veya vekâlet vereceği memur (vergi dairesi başkanlığı bulunan illerde vergi dairesi başkanı...