20 / 05 / 2024

Kayseri Belediyesine ait lojman ve arsa

Kayseri Belediyesine ait lojman ve arsa

Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait Farabi Caddesi’nde bulunan lojmanlar ve arsasının satışını içeren ihale pazarlığa kaldı.

Arnavutköy'deki 22 adet arsa satılıyor! Belediyeden Kanal İstanbul çevresinde imarlı arsa fırsatı! 

Arnavutköy Belediyesine ait 22 adet imarlı arsa satışa sunuluyor. Peki Arnavutköy'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

O ilde 10 adet arsa ile 2 adet iş yeri satışa çıktı! Bu tarihi kaçırmayın! 

Mülkiyeti Gümüşhane Belediyesine ait olan 10 adet arsa ile 2 adet iş yeri satılıyor. Peki Gümüşhane'de yer alan arsa ve iş yerlerinin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İzmir'de depremzedelerin yerleştikleri konutların tahliye edilmesi kararına tepki!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan depremden sonra İzmir Büyükşehir Belediyesine ait Uzundere konutlarına yerleştirilen depremzedelerin, konutları tahliye etmelerinin istenmesi tepkilere sebep oldu.

Kayseri'de 2 adet otel arsası satılıyor! İhalesi 25 Nisan'da! 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, mülkiyeti Belediyeye ait olan, Melikgazi ilçesi, Erciyes Mahallesi 8859 ada 17 parsel ve 8859 ada 18 parselde bulunan turizm tesis alanı (otel) arsalarını satıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? 

O ildeki arsalar satılıyor! Arsa alacaklar bu tarihe hemen bakın!

Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesine ait olan 2 adet arsa satışa çıkarıldı. İhale açık ya da kapalı usül olarak artırma usulüyle gerçekleşecek.

O ilde 4 arsa satılıyor! Fiyatları gören gözlerine inanamadı!

Mülkiyeti Denizli Büyükşehir Belediyesine ait olan 4 adet arsa satışa unuluyor. Peki Denizli'de yer alan arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Van Park AVM'deki 75 adet iş yeri ve 1 otopark kiraya veriliyor! 90 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, mülkiyeti Büyükşehir Belediyesine ait Van İli, İpekyolu İlçesi, Şerefiye Mahallesi'nde yer alan 75 adet iş yeri ile 1 otoparkı kiraya veriyor. Fiyatı dudak uçuklattı...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 1 adet özel yurt alanı satışı yapacak! Sakın kaçırmayın...

Mülkiyeti Gaziantep Büyükşehir Belediyesine ait Karacaören mahallesinde yer alan, 8619 ada, 1 parsel, 5.458,54 metrekare tapu alanı belirtilen taşınmaz satışa çıkarılacak.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi konut arsalarını satışa çıkardı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi mülkiyeti kendilerine ait olan 6 adet konut arsasının satışı için ihale gerçekleştirecek.

Kütahya'da 14.4 milyon TL'ye 20 yıllığına kiralık termal tesis!

Mülkiyeti Emet Belediyesine ait, Kütahya ili, Emet ilçesi, Hamam Mahallesi, Firuze Sokak'ta yer alan termal tesis 20 yıllığına 14 milyon 400 bin TL'ye kiraya verilecek.

Kayseri Develi Belediyesi'nden esnafa kira müjdesi!

Kayseri Develi Belediyesi koronavirüs ile mücadele kapsamında mülkiyeti belediyeye ait iş yerleri için 4 ay kira desteği verileceğini açıkladı.

Kayseri Melikgazi Belediyesi kira ücretlerine zam yapmayacak! 

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, pandemi süreci boyunca belediyeye ait iş yerlerinde kira ücretlerine zam yapılmayacağını dile getirdi. 

Kayseri Melikgazi Belediyesi 50 daireyi satışa çıkardı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait 50 dairenin satışı için ihale düzenleyecek. Satışa çıkarılan dairelerin fiyatı 200 bin TL'den başlıyor.

Kayseri Belediyesine ait lojman ve arsa Haberi

Kayseri Belediyesine ait lojman ve arsa

Belediye Encümen Salonu’nda 5 firmanın katılımıyla gerçekleşen 8 milyon 528 bin lira muhammen bedelli ihale, katılan firmaların verdiği tekliflerin hadde layık olmaması nedeniyle pazarlığa bırakıldı.

Hobi Çiftlik Evleri, Has Çelik, Erkut İnşaat, Zadeler Ortak Girişimi ve Güneş Beton’un katılımıyla gerçekleşen ihalede Erkut İnşaat’ın en son olarak verdiği 14 milyon 200 bin liralık teklif, ihale komisyonu tarafından yeterli görülmedi. İhaleye önümüzdeki hafta Çarşamba günü aynı saatte devam...