06 / 05 / 2024

Kayseri Boğazköprüden osbye yol mu yapılacak

Kayseri Boğazköprüden osbye yol mu yapılacak

Büyükşehir Belediyesi Boğazköprü'den, Organize Sanayi Bölgesi'ne alternatif yol açacak. Bu yolla birlikte Serbest Bölge ile Osman Kavuncu Bulvarı arasındaki sanayi alanının bağlantı yolları da yapılacak.

İstanbul Arnavutköy'e 200 odalı yeni otel geliyor! 97 milyon 827 bin liraya mal olacak!

Ahanger İnşaat tarafından, İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Boğazköy İstiklal Mahallesi, Erciyes Sokak adresine 200 oda kapasiteli yeni otel projesi için start verildi.

Arnavutköy Belediyesi, 11 adet gayrimenkulü satıyor! İhalesi 8 Kasım'da! 

İstanbul Arnavutköy Belediyesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçeci, Arnavutköy, Boğazköy, Hadımköy, Haraççı, Taşoluk mahallelerinde yer alan 11 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Arnavutköy'deki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Altın fiyatlarında köprüden önce son çıkış! Ünlü ekonomist açıkladı! Seçimden önce aldınız aldınız!

Altın piyasasında meydana gelen hareketlilik ile ünlü ekonomistlerden açıklamalara teşvik ediyor. Uzman isim Hatice Kolçak yatırımcıları uyardı. İşte detaylar!

Altın yatırımcıları dikkat! Uzman isim uyardı! Köprüden önce son çıkışı kaçırmayın

Altın ücretlerinde ani çıkışlar ile alakalı uzmanlardan açıklamalar gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda meydana gelen süratli yükselişler ile beraber endişelenen yatırımcılara ekonomistlerden yeni açıklamalar geldi. 

Köprüden önce son çıkış çağrısı! İslam Memiş gram altın için bu kez son dedi!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten altına dair yeni açıklama geldi. İşte detaylar!

Altında köprüden önce son çıkış! Düğün için gram almak bile zorlaşacak! Hemen altına yatırım yapın

ABD'den gelen iflas kararlarının arkasından piyasalarda endişeli hâl her gün yükseliş gösteriyor. Bazı vasıtalarda 180 bankanın zor halde olduğu ifade edilirken Bu durumun bankacılık sektöründe büyük etki oluşturabileceği ifade ediliyor.

İslam Memiş, doları olanı uyardı! Köprüden önce son çıkış!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın dün açıkladığı faiz düşürme kararının ardından Piyasalar Uzmanı Finansal Analist İslam Memiş, elinde doları olanları uyardı. Memiş, 'Bu son çıkış' diyerek seslendi.

Almak isteyenler elini çabuk tutsun! Passat Variant için köprüden önce son çıkış! İşte 14 Ocak 2023 fiyat listesi

Volkswagen Passat Variant'a Aralık ayında indirim gelmişti. Aracın fiyatı Ocak'ta da değişmedi. Zamsız fiyatlarıyla satışta olan Passat Variant'ı bu fiyatlardan satın almak için son günler olabilir. İşte Volkswagen Passat Variant, 14 Ocak 2023 fiyat listesi...

Dolar borcu olanlara kırmızı alarm! Köprüden önce son çıkış

Türkiye’nin ünlü ekonomistleri Remzi Özdemir ve Evren Devrim Zelyut, YouTube kanalında yapmış olduğu açıklamalar ile dolar borcu olanlara kötü haberi verdi. İşte detaylar…

Emekli promosyonları için köprüden önceki son çıkış geldi çattı! Bankalar teker teker duyurdu!

Emekli promosyonları için kritik gün geldi çattı. Tüm bankalar teker teker duyurdu. İşte detaylar!

Bayram öncesi köprüden geçmek istemeyene feribot zammı haberi soğuk duş etkisi yarattı

Bayram öncesi yola çıkacak olan milyonlarca insan yol masraflarını hesaplayıp tasarruflu güzergah ve araçları belirlemeye çalışırken ücretli köprüye alternatif ulaşım aracı feribota büyük zam geldi. Çanakkale Köprüsü'nü geçmeyip GESTAŞ feribotlarını kullanacaklara kötü haber geldi.

45 bin araç geçiş garantisi verilmişti! 1915 Çanakkale Köprüsü'nden kaç araba geçti?

45 bin araç garantisi verilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nden geçen araç sayısı açıklandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, köprüden paylaştığı fotoğrafla birlikte yeni yapılan Çanakkale Köprüsü’nden araç geçiş sayısını paylaştı.

Dalbay Taş İmalatı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Boğazköy Şubesi açıldı!

Dalbay Taş İmalatı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Boğazköy Şubesi 37 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Dalbay tarafından açıldı. 

Kayseri Boğazköprüden osbye yol mu yapılacak Haberi

Kayseri Boğazköprüden osbye yol mu yapılacak


Büyükşehir Belediyesi Boğazköprü'den, Organize Sanayi Bölgesi'ne alternatif yol açacak. Bu yolla birlikte Serbest Bölge ile Osman Kavuncu Bulvarı arasındaki sanayi alanının bağlantı yolları da yapılacak.

Osman Kavuncu Bulvarı'na alternatif olacak Boğazköprü-OSB yolu ile Serbest Bölge-Osman Kavuncu Bulvarı arasındaki sanayi alanı bağlantı yollarının yapımı için ihaleye çıkıldı. Yaklaşık 10 km. uzunluğunda olan 20, 25 ve 40 m. genişliğindeki yolların yapımını içeren ihaleye 9 firma katıldı.


Yaklaşık maliyeti 4 milyon 579 bin TL olan yol yapımı ihalesine katılan firmalar ve teklifleri şöyle oldu:

Turan İnşaat: 3 milyon 111 bin TL

Doğansu Harita: 3 milyon 323 bin TL

Solmazlar-Kirazoğlu: 3 milyon 331 bin TL

Ünal Yapı: 3 milyon 685 bin TL

Alphanlar Petrol: 3 milyon 942 bin TL

Yüceller İnşaat: 3 milyon 944 bin TL

Mühendisler Hazır Beton: 4 milyon 255...