28 / 04 / 2024

Kayseri Bünyan hastane projesi

Kayseri Bünyan hastane projesi

Kayseri'nin Bünyan İlçesi'nde yapılması planlanan yeni devlet hastanesi için çalışmalar başladı. Şehre, 75 yataklı modern bir hastane projesi kazandırılacak.

TOKİ Kayseri Bünyan 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Bünyan sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Bünyan’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Bünyan’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Bünyan sosyal konut projesi

Kayseri Bünyan Belediyesi'nden 11.4 milyon TL'ye satılık 23 dükkan!

Kayseri Bünyan Belediyesi, Kayseri ili, Bünyan ilçesi, Sağlık Mahallesi, 1522 ada 1 parselde yer alan 23 adet dükkanı 11 milyon 400 bin TL'ye satıyor...

Kayseri Bünyan Devlet Hastanesi'nde son durum ne?

Kayseri'de inşası devam eden Bünyan Devlet Hastanesi'nde çalışmalar hızlandı. Kayseri İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli hastanenin inşaatında incelemelerde bulundu.

TOKİ Kayseri Bünyan başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Bünyan Camikebir projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Kayseri Bünyan TOKİ projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Bünyan Camikebir projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Kayseri Bünyan başvuruları 25 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Bünyan Camikebir Mahallesi için başvurular 25 Kasım'da başlıyor.

Kayseri Büyükşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, dört ilçenin belediye başkanları ile yatırım toplantısı gerçekleştirdi.

Kayseri Büyükşehir Mayıs ayı toplantısı gerçekleşti!

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi gündeminde bulunan kararları görüşmek için Mayıs ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Kayseri Büyükşehir'den arsa ve iş yeri fırsatı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Şehir Hastanesi yanındaki konut ve konut+ticaret alanları ile iş yerleri için yaptığı ihalede bazı arsa ve iş yerleri pazarlığa bırakıldı.

Kayseri Büyükşehir'den yatırımcılara yeni fırsat!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi yatırım yapmak isteyenler için 20 Mart Çarşamba günü önemli ihaleler gerçekleştirecek. 4 ayrı başlıkta yapılacak olan ihalelerde akaryakıt istasyonu arsası, konut alanı, konut+ticaret alanı ve ticaret alanı arsaları ile iş yerleri satışa çıkarılacak.

Kayseri Büyükşehir'den yatırımcılar için arsa fırsatı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yatırımcılar için şehrin önemli bölgelerinde yeni arsalar üretiyor. Kayseri Gesi Mahallesi’ndeki akaryakıt ve servis istasyonu alanı arsasının ihalesi 27 Şubat Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Sur İçi Kentsel Gelişim Projesi, Kayseri Büyükşehir gündeminde!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şehrin tarihi dokusunu da ortaya çıkaracak olan önemli bir kentsel dönüşüm projesi daha hayata geçiriyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden yatırımcılara arsa fırsatı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri Cırgalan Mahallesi’nde yer alan 16 adet arsayı satışa çıkarıyor.

Kayseri Bünyan hastane projesi Haberi

Kayseri Bünyan hastane projesi

Kayseri Bünyan ilçesinde yaptırılması planlanan yeni devlet hastanesi için çalışmaların sürdüğü bildirildi.


Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, yaptığı açıklamada, 75 yataklı yeni devlet hastanesinin proje çalışmalarının başladığını, bu yıl içinde temel atma aşamasına getirilmesi için çalıştıklarını ifade etti.


Yeni hastane için arsa sorununu hayırseverlerin desteğiyle çözdüklerini, yer tesliminin yapılarak proje ihalesinin gerçekleştirildiğini belirten Gülcüoğlu, şunları kaydetti:


"Geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanlığından gelen teknik ekip, belediyemiz tarafından tüm imar işlemeleri yapılarak hastane yapılmak üzere tahsisi gerçekleştirilen alanda incelemelerde bulundu. Şimdi sadece Bünyan'a değil çevre ilçelerimize de rahatlıkla hizmet verebilecek 75 yataklı modern bir hastane projesi hazırlanıyor. Sonrasında inşaat yapımı için ihale süreci beklenecek. Projenin biran önce hayat bulması için gayret ediyoruz. Kapılarını her zaman bizlere açan ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen bakanlarımıza milletvekillerimize, Sağlık...