10 / 05 / 2024

Kayseri Bünyanyatırım

Kayseri Bünyanyatırım

Kayseri Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Bünyan’da devam eden doğalgaz çalışmalarını yerinde inceledi. Gülcüoğlu, Bünyan’da bu yıl 45 milyon liraya yakın alt yapı yatırımı olduğuna dikkat çekti.

Kayseri Erciyes'te yatırım yapmak için arsa alanlara uyarı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yatırım yapmak için Erciyes Kayak Merkezi'nden arsa alanlara bazı uyarılar yaptı.

Kayseri'ye 2 dev ulaşım yatırımı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, İncesu Marina açılışına katılım gösterdi. Marina açılışında açıklamalar yapan Başkan Büyükkılıç, Kayseri yatırımları ile ilgili önemli bilgiler verdi.

Kayseri Büyükşehir'den Mimar Sinan'a yakışır projeler!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç “İki önemli projemiz Mimar Sinan Müzesi ile Sinanlı Kentler Birliği yönelik çalışmalarımız eşsiz dehaya yakışacak şekilde sürdürülüyor” dedi.

Kayseri Büyükşehir 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, dört ilçenin belediye başkanları ile yatırım koordinasyon toplantısında buluştu.

Kayseri'de bir kişi yatırım yapmak için 15 akrabasını dolandırdı!  

Kayseri'de, yatırım yapacağını söyleyerek bankadan kredi çektirdiği, birbirinden habersiz 15 akrabasını yaklaşık 3 milyon TL dolandırdığı ileri sürülen Hasan K. kayıplara karıştı.

Kayseri Büyükşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, dört ilçenin belediye başkanları ile yatırım toplantısı gerçekleştirdi.

Kayseri Büyükşehir'den yatırımcılara yeni fırsat!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi yatırım yapmak isteyenler için 20 Mart Çarşamba günü önemli ihaleler gerçekleştirecek. 4 ayrı başlıkta yapılacak olan ihalelerde akaryakıt istasyonu arsası, konut alanı, konut+ticaret alanı ve ticaret alanı arsaları ile iş yerleri satışa çıkarılacak.

Kayseri Mimarsinan OSB'ye 20 milyon liralık yatırım!

Kayseri'de yer alan Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi'ne bu yıl 20 milyon TL'lik yatırım bütçesi ayrıldı.

Kayseri Büyükşehir'den 620 milyon TL'lik yüzlerce yatırım!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen yatırımlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı toplu açılış töreni ile Kayserililerin hizmetine sunulacak.

Kayseri'ye 3.5 yılda 310 milyon liralık yatırım yapıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi ilk etabı kapsamında 3.5 yılda 310 milyon liralık yatırım yapıldığını söyledi. 

Kayseri'ye 550 milyon TL'lik yatırım yapıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Kayseri'ye geçen yıl sadece büyük projelere 550 milyon TL'lik yatırım yaptıklarını açıkladı. Bu yıl da yatırımların arttığı bilgisini verdi. 

Kayseri'de yatırımı yapana bedava arsa!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Mahmut Sabah, bugünkü yazısında Kayseri'de otomotiv yatırımı yapana bedava arsa verildiğini, 3.5 milyon metrekarelik bölümün yatırımcı beklediğini belirtti.

Kayseri Akkışla'ya 23 milyonluk yatırım!

İlçelere yaptıkları yatırımları anlatan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Akkışla’ya yaptıkları yatırımın 23 milyon TL’ye ulaştığını belirtti.

Kayseri Bünyanyatırım Haberi

Kayseri Bünyanyatırım

Kayseri Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Bünyan’da devam eden doğalgaz çalışmalarını yerinde inceledi. Çelik hat kaynak ve gömme işlemelerini inceleyen ve burada yetkililerden bilgi alan Başkan Gülcüoğlu çalışanlara tatlı ikramında bulunarak Bünyan’da bu yıl 45 milyon liraya yakın alt yapı yatırımı olduğuna dikkat çekti.


Başkan Şinasi Gülcüoğlu burada yaptığı değerlendirmede, “Yaptığımız araştırmaya göre 25’e yakın ilde doğalgaz yok. Bu yıl Bünyan’da yaklaşık 45 milyonluk alt yapı çalışması var. Tamamen yer altında kapattığınız zaman kimse görmeyecek. Kanal değişiyor, su değişiyor, elektrik nakil hatları yer altına alınıyor, doğalgaz geliyor. 46 mahallemiz var hepsinde de bugün itibariyle çalışıyoruz çok şükür bir inşaatımız var. Bünyan büyük bir şantiye döndü. Daha öncede bunu söylemiştik inşallah kısa zaman içinde de kapatıp bunları vatandaşımızı daha rahat ettireceğimiz...