14 / 05 / 2024

kayseri de lüks daire

kayseri de lüks daire

Öz Kayseri İnşaat tarafından hayata geçirilen Trio projesinde daireler 4+1 şeklinde dizayn edildi. Proje 3 blok halinde yükseliyor. Öz Kayseri Trio projesinde 4+1 daireler 500 bin TL olarak satışa sunuluyor.

Bu kıyaslama çok konuşulur: Avrupa'da insanların evleri güzel arabaları vasat, Türkiye'de evleri yok ama arabaları lüks!

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Avrupa'da insanların evleri çok güzel ancak bindikleri arabaların vasat olduğunu söyleyerek, "Türkiye'de birçoğunun evi yok ama araba lüks." ifadelerini kullandı.

Türkiye'de en çok satılan lüks otomobiller belli oldu! İlk sırada Mercedes var!

Türkiye'de 2023 senesinde otomobil satışları açısından rekorların olduğu bir dönem olduğu belirtildi. Buna göre, Türkiye'de en çok satılan lüks otomobiller hangileri?

Lüks çadır tesisleri yönetmeliğinde değişiklik! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Lüks çadır tesisleri yönetmeliğinde değişiklik yapıldı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan değişiklikler ile ilgili detaylar...

Yeni kentsel dönüşümde vatandaşlara 'Lüks konut yaptık, öde' mi denilecek?

AK Parti'nin İBB İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Murat Kurum'un İstanbul'daki dönüşüme ilişkin açıklamalarının ardından yeni yasa yeniden gündem oldu. Peki yeni kentsel dönüşümde vatandaşlara 'Lüks konut yaptık, öde' mi denilecek?

Serenay Sarıkaya Ortaköy'den aldığı lüks daire için kesenin ağzını açtı! 

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz aylarda Marmaris'ten aldığı yazlık evin ardından şimdi de Ortaköy'de lüks bir siteden ev aldı. 

BİM’de ekim indirimleri başladı! Emsan tava 239 TL’ye, 6+1 pasta servis seti 295 TL’ye, lüks post halı 399 TL’ye düştü!

BİM’de yarından itibaren dev indirimli ürünler raflardaki yerini alacak. Bu kapsamda, Emsan tava 239 TL’ye, 6+1 pasta servis seti 295 TL’ye, lüks post halı 399 TL’ye düşecek. İşte 6 Ekim 2023 Cuma BİM fiyat listesi...

Lüks markalar ABD'de gayrimenkul yatırımlarını genişletiyor: Wall Street Journal marka marka açıkladı! 

Gucci, Chanel ve diğer lüks markalar ABD'de gayrimenkul yatırımlarını artırmaya başladı. Pandeminin ardından yeniden mağazalardan alışveriş yapma devri başlayınca, markalarda şubelerini hem büyütmeye hem de daha eğlenceli hale getirmeye odaklandı. İşte detaylar...

Narlıdere'de lüks sitenin hızla yanmasının nedeni ne? Binalarda hangi önlemler alınmalı?

İzmir Narlıdere’deki lüks bir sitede çıkan yangında 8 katın hızla alev almasının nedenleri uzmanı tarafından tek tek sıralandı.  İnşaat sırasında atılan bazı hatalı adımlar binaları adeta kağıttan evler gibi bir anda küle çeviriyor.  Peki yangına karşı binalarda nelere dikkat edilmeli?

Meyve yemek de lüks oldu! İşte en çok tüketilen meyveler!

Vatandaşlar birçok şeyden kıstığı gibi temel ihtiyaç ürünlerinden de kısıyor. İstanbullunun meyve tüketiminin azalması verilere de yansıdı. Meyve yemek lüks olurken en çok tüketilen meyveler de belli oldu…

Ziya Yılmaz: Konutta lüks anlayışı pandemiden sonra değişti

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, konut sektöründe pandemiyle birlikte lüks anlayışının da değiştiğini söylerken, Yeni Levent Projesi ile ilgili de bilgiler verdi.

Lüks saatleri A101'de bulabilirsiniz! 16 Ekim 2022 fiyat listesi...

Lüks saatleri A101'de bulabilirsiniz! Hemen siz de bakın! Peki, A101'de lüks saatler kaç TL? İşte 16 Ekim 2022 fiyat listesi...

Starbucks'tan 2 ay sonra yüzde 23 zam! Kahve içip sohbet etmek de lüks oldu! İşte 8 Eylül 2022 fiyat listesi...

Kahve dükkanı zinciri Starbucks, ürünlerine yüzde 23 zam uyguladı. Dışarıda kahve içmek de lüks oldu! Peki, Starbucks'ta satılan ürünlerin fiyatları ne kadar? İşte 8 Eylül 2022 fiyat listesi...

Lüks markalar artık BİM'de! Tommy Hilfiger, Fossil, Lacoste, Michael Kors, Guess... 5 Eylül 2022 fiyat listesi!

Türkiye'nin en büyük perakende şirketleri arasında yer alan BİM mobil uygulaması üzerinden lüks marka saatleri satışa çıkardı! Bu fırsatı kaçıran bin pişman! Peki, BİM'de satılan lüks marka saatlerin fiyatları ne kadar? İşte 5 Eylül 2022 fiyat listesi...

kayseri de lüks daire Haberi

kayseri de lüks daire

Öz Kayseri Trio projesi toplam 900 metrekareden oluşması planlanıyor. Projede sosyal alan olarak fitness center, tenis alanı, basketbol alanı, yürüyüş yolları ve havuz bulunacak.


Öz Kayseri Trio projesinde alışveriş için birçok dükkanı da olacak. Projede toplam 12 ticari alan bulunuyor. Proje Öz Kayseri İnşaat imzasıyla yükseliyor.


Öz Kayseri Trio projesinde 4+1 daireler 500 bin TL' den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 3 blok halinde yükselen projenin teslim tarihi 2016 yılının ortalarına doğru planlanıyor.



Öz Kayseri Trio iletişim

Adres:Serçeönü Mah.Ahmet Paşa Cad. Ahmetpaşa İş Merkezi Kat:5 No:18 Kocasinan KAYSERİ

Telefon:0352 232 69 52 - 232 69 68

Web: [email protected]

Tülay...