17 / 05 / 2024

Kayseri Erciyes AŞ Genel Müdürü Murat Cahid Cıngı

Kayseri Erciyes AŞ Genel Müdürü Murat Cahid Cıngı

Kayseri Erciyes AŞ'nin Genel Müdürü Cıngı, "Erciyes'i Davos gibi bir kongre merkezi haline getirmeyi istiyoruz" dedi. 350 milyon euroluk projenin, 170 milyon euroluk bölümü tamamlandı.

Milletvekili Genç: 'Asgari ücret en az 20 bin lira olmalı!'

2024 Asgari ücret zammında geri sayım başladı. Konuya ilişkin açıklama yapan CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, asgari ücretin en az 20 bin Türk Lirası olması gerektiğini söyledi.

TOKİ'den 599.4 milyon TL'lik dev proje! Kayseri Kocasinan'a 618 adet yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yeni sosyal konut projesi kapsamında Kayseri ilinde 618 adet konut inşa edecek. TOKİ projenin maliyetini 599 milyon 4 bin 898 TL olarak açıkladı. 

Rekor sayıda mülakatsız personel alınacak! Lise mezunu olmanız yeterli! Büro personeli, eczacı, laborant, tekniker...

Kayseri Erciyes Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Adaylarda aranan koşullar, başvuru ve kontenjan bilgisi belli oldu. Peki, hangi branşlarda alım yapılacak, son başvuru tarihi ne zaman, adaylarda aranan şartlar nelerdir? İşte detaylar...

Kayseri Büyükşehir, Erciyes'te turizm imarlı arsa satacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Erciyes'te turizm tesis alanı imarlı otel arsası satıyor. 

Kayseri Erciyes'te 4 yeni otel açıldı!

Kayseri'nin Erciyes Kayak Merkezi'ne 4 yeni otel inşa edildi. İnşa edilen yapıların toplam maliyeti 210 milyon liraya mal oldu.

Radisson Blu Hotel Mount Erciyes açıldı!

Türkiye’deki yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Radisson Otel Grubu, kış turizminin önemli merkezlerinden Erciyes’te yeni bir otelin açılışını yaptı. Erciyes Kayak Merkezi’ndeki Radisson Blu Hotel, Mount Erciyes, Grubun Kayseri’deki ikinci oteli oldu.

Kayseri Kocasinan'a millet bahçesi müjdesi!

Yeni yatırımlar için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Kocasinan Keykubat Mahallesi'nde millet bahçesi inşa edecek.

Kayseri Seyrani kentsel dönüşümle modern görünüme kavuşuyor!

Kayseri Kocasinan'a bağlı Seyrani'de hayata geçen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında eski binaların yıkımı devam ediyor. Bölgeye modern binalar inşa ediliyor. 

TOKİ'den Kayseri Kocasinan'a 318 yeni konut!

Kayseri İli Kocasinan İlçesi Şeker Mahallesi Oto Sanatkârlar Odası 4 Etap 318 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi halesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Kayseri Kocasinan'a 318 yeni konut! İhalesi 2 Nisan'da!

Kayseri İli Kocasinan İlçesi Şeker Mahallesi Oto Sanatkârlar Odası 4 Etap 318 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Kayseri Kocasinan'a 317 yeni konut müjdesi!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Şeker Mahallesi 4. Etap 317 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 4 Mart 2021 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Kayseri Kocasinan'a 437 konut!

Kayseri ili Kocasinan ilçesi Şeker mahallesi Oto Sanatkarlar Odası 3. etap 437 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Securitas Kayseri ofisi açıldı!

Güvenlik sektörünün bilgi liderleri arasında yer alan Securitas Türkiye, İç Anadolu Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Kayseri Şube Müdürlüğü Ofisi’ni hizmete açtı.

Kayseri Erciyes AŞ Genel Müdürü Murat Cahid Cıngı Haberi

Kayseri Erciyes AŞ Genel Müdürü Murat Cahid Cıngı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin mücavir alan sınırına dahil edilen Erciyes Dağı, kongre turizmiyle ünlü Davos'a, rakip olmaya hazırlanıyor. Erciyes Kayak Merkezi ve çevresindeki turizm potansiyelini dünyaya tanıtmak için harekete geçen Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Kayseri Erciyes A.Ş, bölgenin Davos benzeri bir kongre merkezi olarak değerlendirilmesini de hedefine koydu. Erciyes için hazırlanan 350 milyon euroluk projenin, 170 milyon euroluk bölümü tamamlandı. Kayseri Erciyes AŞ'nin Genel Müdürü Murat Cahid Cıngı, 350 milyon euroluk projenin tamamlanmasının ardından, adeta yeni bir Erciyes'in doğacağını kaydetti. 


6 BİNE ÇIKARILACAK


Önümüzdeki süreçte gerçekleştirilecek yatırımlar arasında, bölgedeki 102 kilometrelik mevcut kayak pistlerinin, 200 kilometreye çıkarılması ve bölgedeki yatak kapasitesinin 6 bine yükseltilmesi de yer alıyor. 


3 bin kişilik kongre merkezi


Erciyes'i aynı zamanda Davos gibi bir kongre merkezi haline getirmeyi hedeflediklerini de...