09 / 05 / 2024

kayseri Erenköy Mahallesi İçme Suyu ve Kanalizasyon Hattı

kayseri Erenköy Mahallesi İçme Suyu ve Kanalizasyon Hattı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi' nin 380 milyon TL' lik yatırımlarının da aralarında bulunduğu toplam 600 milyon TL' lik 72 tesisin açılışını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yaptı...

Ziraat GYO Erenköy projesinin değeri 340 milyon TL'ye yaklaştı!

Ziraat GYO tarafından İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Erenköy Mahallesi, 1405 ada 193 parsel üzerinde konumlu 3 adet dükkan ve 45 adet konut nitelikli toplam 48 adet bağımsız bölümden oluşan projenin değeri 340 milyon TL'ye yaklaştı.

Ataşehir İçerenköy parselasyon planı askıya çıkarıldı!

Ataşehir İlçesi, İçerenköy Mahallesi, 1046 ada 200 parselin eski 1046 ada 190 parsele geri dönüşümü, 1046 ada 190 parsel ve bir kısım tescil harici alanı kapsayan parselasyon planı askıya çıkarıldı.

Ataşehir İçerenköy Mahallesindeki 458 bin metrekarelik rezerv yapı alanın planı notu ilavesi askıda!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, İçerenköy Mahallesi II. Etap Yaklaşık 45,8 ha Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu İlavesi askıya çıkarıldı.

Kayseri Büyükşehir'den 29.9 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Erkilet Mahallesi'nde yer alan 6 arsayı toplam 29 milyon 880 bin TL muhammen bedelle satışa sundu. 

Kayseri Büyükşehir'den 126.9 milyon TL'ye satılık 28 arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Erkilet Mahallesi'nde yer alan 28 arsayı 126 milyon 880 bin TL'ye satıyor...

Kadıköy Erenköy'de 13 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

T.C. İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Kadıköy ilçesi, Erenköy Mahallesi, 368 ada 152 parselde yer alan dükkanı 13 milyon TL'ye satıyor...

Kayseri'de kamulaştırma çalışmaları tamamlanan binalar yıkıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada Erenköy Mahallesi sınırları içerisindeki enkaz kamulaştırma çalışmaları tamamlanan yapıların yıkımının yapıldığını belirtti.

Kayseri Büyükşehir mülkiyetindeki arsalar satışa çıkıyor!

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Beyazşehir Mahallesi, Erciyes Mahallesi ve Şeker Mahallesi’nde bulunan arsalar satışa çıkıyor.

Kayseri Büyükşehir'den 12.4 milyon TL'ye satılık otel arsası!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erciyes Mahallesi'nde bulunan otel arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 12 milyon 450 bin TL olarak belirlendi.

Kayseri Büyükşehir'den 21 milyon TL'ye satılık arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Mahallesi'nde bulunan 6 konut ve ticaret alanı arsası ile Talas Reşadiye Mahallesi'nde bulunan 221 konut alanı arsasının satışı için ihale gerçekleştirecek...

Ataşehir İçerenköy 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir İlçesi, İçerenköy Mahallesi, 3259 ada, 12 parselin bir kısmına ilişkin itiraz 1/1000 ölçekli 02.10.2019 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Ataşehir İçerenköy imar bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Uzun zamandır çözülemeyen Ataşehir İçerenköy Mahallesi’nin imar planlarıyla ilgili bir toplantı yapıldı.

Akiş GYO'dan Erenköy'deki gayrimenkul davası açıklaması!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Erenköy Mahallesi, Çiftehavuzlar Mevkii, 106 Pafta, 1435 Ada, 39 Parsel'de kain taşınmaz hakkında açıklama yaptı...

kayseri Erenköy Mahallesi İçme Suyu ve Kanalizasyon Hattı Haberi

kayseri Erenköy Mahallesi İçme Suyu ve Kanalizasyon Hattı


Büyükşehir Belediyesi'nin 380 milyon liralık yatırımlarının da aralarında bulunduğu toplam 600 milyon liralık 72 tesisin açılışını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yaptı. Harikalar Diyarı'ndaki toplu açılış töreninde Kayseri'yi Orta Anadolu'nun taçlandırılmış bir ili olarak değerlendiren Başbakan Erdoğan, "Merkezi yönetim olarak belediyemizle omuz omuza vereceğiz ve Kayseri'yi daha da büyüteceğiz" dedi.


BÜYÜKŞEHİR'DEN 380 TRİLYONLUK YATIRIM


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan teşekkür için geldiği Kayseri'de Harikalar Diyarı'ndaki toplu açılış törenine de katıldı. Son 2 yılda yapılan ve toplam 600 milyon liraya mal olan 72 tesis arasında Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımı olan toplam 380 milyon liralık 15 tesis de yer aldı. Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları olan Anadolu Harikalar Diyarı, 7 Adet Yol, 6 Adet Tarihi Kayseri Konağı Restorasyonu, 21 Adet Otobüs, Başakpınar-Kuruköprü Arıtma Tesisi, Argıncık Kayabaşı Parkı, İnşaat...