03 / 05 / 2024

Kayseri Eski Hal bölgesi yol

Kayseri Eski Hal bölgesi yol

Anadolu’nun en modern Hal Kompleksini yaparak Kocasinan Bulvarı yanındaki Hal Kompleksini taşıyan Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Eski Hal bölgesinde yol yapım çalışmalarına başladı

Ford’dan yılın kampanyası! Eski aracını getirenlere Ford Custom’da yüzde 4 indirim!

Ford, eski aracını değiştirip yeni araç almak isteyenler için kaçırılmayacak bir indirim kampanyası düzenledi. Hal böyle olunca, aracını yenilemek isteyenler Ford Custom’un teknik özelliklerini ve fiyatını araştırmaya başladı.

Kayseri’de 1 milyar TL'lik kripto para vurgunu!

Kayseri'de 1 milyar TL'lik kripto para vurgunu ortaya çıktı.  Bitrota isimli kripto para borsası üzerinden aralarında eski futbolcu Gökhan Zan'ın da yer aldığı 30 bine yakın kişiden para toplandı. 

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm projesinde eski binalar yıkılıyor!

Kayseri'ye bağlı Kocasinan Uğurevler Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde eski binalar ortadan kaldırılıyor.

Kayseri Seyrani kentsel dönüşümle modern görünüme kavuşuyor!

Kayseri Kocasinan'a bağlı Seyrani'de hayata geçen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında eski binaların yıkımı devam ediyor. Bölgeye modern binalar inşa ediliyor. 

Kayseri Kocasinan'da eski binalar ortadan kaldırılıyor!

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde eski yapılar yıkılarak yerine modern binalar inşa ediliyor.

Kayseri Melikgazi'de eski yapılar yıkılıyor!

Kayseri Melikgazi ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 15 gecekondu yıkıldı.

Şanlıurfa Ticaret Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, eski hal pazarında TOKİ tarafından hayata geçirilen ticaret merkezini inceledi.

Kayseri'deki eski müze binası Paleontoloji Müzesi oluyor!

Kayseri'de yer alan eski Arkeoloji Müzesi binası, kentte ortaya çıkarılan 7,5 milyon yıllık fosillerin sergileneceği Paleontoloji Müzesi olarak hizmete açılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri'ye millet bahçesi müjdesi!

Partisince Kayseri'de düzenlenen mitinge katılarak vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Eski hava ikmal bakım merkezinin bulunduğu 1 milyon 260 bin metrekarelik alana bir millet bahçesi kuruyoruz'' diye konuştu.

Sur, Diyarbakır eskisinden daha güzel bir hal alacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde gerçekleştirilen ihya ve imar çalışmalarına ilişkin, "Bu yıl içerisinde burası büyük oranda toplanacak. Bu proje bittiği zaman Sur eskisinden daha güzel, Diyarbakır eski Diyarbakır'dan daha güzel bir hal alacak." dedi.

Sakarya Yeni Hal Kompleksi'nceki çalışmalar tamamlandı!

Hal Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Çuhadar, 4 Şubat Pazartesi günü itibariyle eski halde bulunan tüm esnafların Toptan Sebze ve Meyve Hali’ne geçişlerinin tamamlanacağını belirtti.

Genç KAYMEK Gençlik Merkezi açıldı!

Kayseri Eskişehir Bağları bölgesine inşa edilen Genç KAYMEK Gençlik Merkezi törenle hizmete açıldı.

Kayseri Büyükşehir'den sorunsuz yıkım!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, eski adı Tavlusun Caddesi olan Hulusi Akar Bulvarı’nda yolun genişleme alanındaki binaların yıkımına hız kesmeden devam ediyor.

Kayseri Eski Hal bölgesi yol Haberi

Kayseri Eski Hal bölgesi yol


Anadolu’nun en modern Hal Kompleksini yaparak Kocasinan Bulvarı yanındaki Hal Kompleksini taşıyan Büyükşehir Belediyesi, Eski Hal bölgesinde yol yapım çalışmalarına başladı. Bölgede bulunan imar yollarının açılması için yoğun bir çalışma yapılıyor.

Büyükşehir Belediyesi şehrin bir çok bölgesinde yol açma ve genişletme çalışmalarını kış mevsimine rağmen sürdürüyor. Bu kapsamda Argıncık’ta bulunan eski meyve ve sebze halinde de yoğun bir çalışma başlatıldı.


Büyükşehir Belediyesi ekipleri imarda bulunan yolları açmak için kazı çalışmalarına başladı ve kısa sürede bu çalışmalar sona erdi. 1,5 kilometrelik yolların kazı çalışmalarının ardından alt yapı kurumları yolun alt yapısı için çalışmalara başladı. Alt yapı kurumlarınca yapılan çalışmaların sonuçlandırılmasıyla birlikte yollar asfalt kotuna getirilerek ulaşıma açılacak.



Kayseri Büyükşehir...