04 / 05 / 2024

kayseri esnaf sitesi

kayseri esnaf sitesi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, yeni dönemde Kayseri'yi daha ileriye taşıyacak ikisi devam eden 14 dev proje hazırladıklarını belirterek, bu projelerin hayata geçmesi ile kent ekonomisinin tamamen değişeceğini söyledi...

Kayseri'de 2020'de bin esnaf kepenk indirdi!

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Türkiye’nin tüm şehirlerinde olduğu gibi Kayseri’de de ekonomik krizin derinleştiğini aktararak, “Yüz yıllardır esnaflık geleneğinin merkezinde olan Kayseri’de ilk defa dükkanlar kapanmış" dedi.

Kayseri'de kirasını ödeyemeyen esnaf AVM tarafından icraya verildi!

Kayseri'de, kirasını ödeyemeyen esnaf, AVM'yi işleten şirket tarafından icraya verildi. İş yapamadığı için biriken 40 bin liralık kira borcuna karşılık 500 bin liralık ürününe el konulan Aysun Bıyık'ın, "Ödeyemiyorum arkadaş, ödeyemiyorum" diye çığlık attı.

TOKİ'den Kayseri'ye 285 yeni konut!

Kayseri ili Melikgazi ilçesi Mimarsinan mahallesi Esnaf ve sanatkarlar Odası 3.etap 285 konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 10 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 221 adet villa parselini 22 milyon TL'ye sattı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 221 adet villa parselini 10 Mart günü toplu satışla Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odası’na 2 ay ödemesiz ve 18 taksite bölerek sattı. Belediyenin tek tek satmak yerine toplu satışla 22 milyona sattığı parsellerden 40 milyon TL zarar ettiği iddia edildi.

Kayseri imarla yenileniyor!

Kayseri Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Gesi Fatih Mahallesi’nde mahalle halkı ve esnaf ziyaretinde bulundu. Büyükkılıç, ''Fatih Mahallesi imar çalışmaları ile yenileniyor'' diye konuştu.

TOKİ Kayseri projesindeki 834 konutun sahipleri belirlendi!

Kayseri'de Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve  TOKİ  ortaklığıyla inşa edilen 834 konut için kuralar çekildi. 

Kayseri Melikgazi'de esnaflar için 840 konutun temeli atıldı!

TOKİ ve Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) tarafından Kayseri Melikgazi'de inşa edilecek 840 konutun temeli atıldı. KESOB Başkanı Ahmet Övüç açılış konuşması yaptı.

Kayseri Yahyalı'ya yeni sanayi sitesi inşa ediliyor!

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Yahyalı Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından bölgede yeni sanayi sitesinin yapılması için çalışmalar başladı. Proje 400 dönümlük arazi üzerinde inşa edilecek.

Kayseri Hisarcık Erciyes Kapalı Semt Pazaryeri'nin temeli atıldı!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Cuma Namazı sonrası Hisarcık Erciyes Mahallesi'nde inşa edilecek olan Kapalı Semt Pazaryeri'nin temel atma töreninde Mahalle halkı ve esnafı ile sohbet etti.

Kayseri Gültepe Mahallesi’nde dönüşüm tamamlandı!

Gültepe Mahallesi’nde Cuma namazı sonrası mahalle halkı ve esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Gültepe Mahallesi ile ilgili olarak Kentsel Dönüşüm Projesinin tamamlandığını ve Kayseri ilinde prestij bir semtin ortaya çıktığını söyledi.

2015 emlakçı esnafını güldürmedi!

Kayseri Emlakçılar Odası Başkanı Selim Atasoy, emlakçı esnafının 2015 yılını siyasi belirsizlikler yüzünden döviz kurundaki oynaklık ve korsan emlakçıların artmasıyla istedikleri gibi geçiremediklerini dile getirerek 2016'dan umutlu olduklarını söyledi.

Kayseri'ye terzi köyü kurulacak!

Kayseri'ye terzi köyü kurulacak. Kayseri Terziler ve Konfeksiyon İmalatçıları Esnaf ve Sanatkarlar Odası, 55 dönüm arazi üzerine kuracakları " terzi köyü " nde çırak ve kalfa yetiştirecek.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi turizm eğitim programı ile sertifika veriyor!

Erciyes Master Planı ile bir turizm kenti haline gelecek olan Kayseri, turizme hazırlıksız yakalanmayacak. Büyükşehir Belediyesi'nce Kapalıçarşı esnafına yönelik başlatılan eğitim programı sona erdi ve esnaflara sertifika verildi.

kayseri esnaf sitesi Haberi

kayseri esnaf sitesi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, yeni dönemde Kayseri'yi daha ileriye taşıyacak ikisi devam eden 14 dev proje hazırladıklarını belirterek, bu projelerin hayata geçmesi ile kent ekonomisinin tamamen değişeceğini söyledi. 


Dünya Ticaret Merkezi Salonu'nda düzenlediği 'Ufuktaki Kent Kayseri' toplantısında büyükşehir belediyesinin son 5 yılda gerçekleştirdiği projeleri anlatan Özhaseki, "Geçmiş dönemde kentin turizm ,sağlık, ekonomi,eğitim ve turizm alanında gelişmesine katkı sağlayan bir çok projeyi hayata geçirdik. Şimdi yeni projelerimiz var. 


Kent Merkezi Çevresi Ring Yolu projesinin hayata geçmesi ile kent trafiği rahatlatlayacak, bu çerçevede 20 katlı kavşak, 23 alt ve üst geçit yapımı planlıyoruz. Erkilet Havalimanı'nın arkasında yaklaşık 2 milyon metrekare arsa üzerine 20 esnaf sitesi kuracağız.Kayseri Serbest Bölgesi'ndeki 1 milyon metrekarelik alanda da pastırma ve sucuk üretim tesisleri yapılacak. Raylı sistem...