02 / 05 / 2024

Kayseri ev tavan göçük

Kayseri ev tavan göçük

Kayseri Osmanlı mahallesi Uluyol sokakta bir evin tavanının üzerine düşmesi sonucu yaralanan bir kişi tedavi altına alındı...

Kayseri'deki kat mülkiyeti tapusu sorunu Meclis'te: Vatandaşlar mağdur edilmesin!

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Kayseri'de pek çok yoksul vatandaşın seneler önce yapı ruhsatı alarak ev yaptırdığını şimdi ise arsa tapularını kat mülkiyeti tapusuna çevirmek istediklerini ancak bunu yapmak için istenen bedeli ödeyemediklerini belirtti. İşte Ataş'ın o açıklaması...

Fahiş kiralara Hollanda modeli çözüm olur mu? Kira bedellerine 'tavan fiyat' uygulaması gelecek mi?

Hollanda, ülkede 300 bine dayanan konut açığı ile fahiş kiralara müdahalede bulunarak “tavan fiyat” uygulamasını hayata geçirmişti. Fahiş kiralara Hollanda modeli çözüm olur mu? Kira bedellerine 'tavan fiyat' uygulaması gelecek mi? Ev sahipleri ve kiracılar dikkat!

İstanbul’da ev fiyatları tavan yapmışken 149 bin TL’ye 1+1 ev sahibi olun! Prefabrik 11 Eylül 2022 fiyat listesi…

Az bir bütçeyle ev sahibi olmayı hayal eden vatandaşlar, prefabrik ev fiyatlarına ilgi göstermeye başladı. Betonarme evlere göre daha ekonomik ve az zahmetli olan prefabrik evlerin fiyatları 149 bin TL'den başlıyor. Peki, hazır prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi...

Kayseri Kocasinan'da 885 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut sahibi olma imkanı! Ev alacaklara müjde!

Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Pervane Mahallesi'nde yer alan 32 konut 885 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Denizi gören evlerin kirası tavan yaptı!

Kiralık ev piyasasında hareketli günler yaşanıyor. Ev kiralarının tavan yaptığı şu günlerde sahilde bulunan evlerin kirası 35 bin TL'yi gördü.

İstanbul'da ev kiraları tavan yaptı!

Ev kira fiyatları son günlerde gündemden düşmüyor. İstanbul'da evlerin kira bedellerini görenler şok oluyor. Bodrum katlarda bile kira fiyatları bin 700 TL'ye ulaştı.

İstanbul'da kiralık ev sorunu büyüyor!

İstanbul'da kira fiyatlarının tavan yapmasına karşın konut bulmak neredeyse imkansız hale geldi. Ev sahipleri a artık konutlarını bölerek kiraya veriyor. Peki kira fiyatları düşecek mi? Emlakçılar ne diyor? İşte kira sorunuyla ilgili görüşler...

İstanbul'da kiralık ev bulmak neredeyse imkansız!

Yüz yüze eğitimin başlamasıyla beraber İstanbul'un birçok ilçesinde kiralık konut bulmak neredeyse imkansızlaştı. Durum böyle olunca kiralık ev fiyatları tavan yaptı. 

İstanbul'da ev kiraları rekora koşuyor!

İstanbul genelinde konut arzının azalması ile birlikte kiralık konut bulmak bir hayli zorlaştı. Durum böyle olunca kiralık ev fiyatları da tavan yaptı. 

İstanbul'un hangi ilçesinde ev fiyatları tavan yaptı?

İstanbul’daki kimliğiyle dikkat çeken ve minik bir semt olan Bomonti'de Z kuşağı kendisini gösteriyor. Z kuşağının Bomonti'ye olan ilgisi artınca ev fiyatları da tavan yaptı.

ABD'li yönetmen Elia Kazan'ın Kayseri'deki evi harabeye döndü!

2003 yılında hayatını kaybeden ABD'li yönetmen Elia Kazan'ın Kayseri'deki evinin hali yürek burkuyor. Kayseri'nin Melikgazi ilçesi Germir Mahallesi'ndeki ev, yıllar içinde harabeye döndü.

Hülya Nergis: 20 yıl öncesiyle kıyaslandığında ev sahibi olmak kolaylaştı!

AKP Kayseri Milletvekili Hülya Nergis geçen günlerde gündeme, “Şehirdeki standart çok yükseldi. Artık ev sahibi olmak, araba sahibi olmak hiç zor değil” açıklamalarıyla gelmişti. Nergis, yeni bir açıklamada bulundu.

Kayseri'deki Engir Gölü çevresinde yapılaşmaya geçit yok! 

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi, sulak alan olarak kuşlara ev sahipliği yapan Engir Gölü çevresinde bölgenin doğal yapısını bozacak yapılaşmaya izin verilmemesi yönünde karar aldı.

Kayseri ev tavan göçük Haberi

Kayseri ev tavan göçük

Kayseri’de evinin tavanının üzerine düşmesi sonucu yaralanan bir kişi tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre Osmanlı mahallesi Uluyol sokakta meydana gelen olayda, bir dairenin tavanının çökmesi sonucu evde bulunan bir kişi yaralandı. Olayın haber edilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan şahsın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Öte yandan polis ekipleri de olay yerine gelerek evde inceleme...