18 / 05 / 2024

kayseri evi jandarma binası ne zaman açılacak

kayseri evi jandarma binası ne zaman açılacak

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Şehit Nazımbey Mahallesi'ndeki eğitim, güvenlik ve son olarak mesken olarak kullanılan tarihi jandarma binasının restore edilerek, Kültür ve Turizm Merkezi’ne dönüştürüleceğini bildirdi....

Emekli Albayın villasını 'aşevi yapacağız' diye satmışlar!

Isparta'ya aşevi yaptırmak amacıyla villasını satan Emekli Jandarma Hakim Albay Halil Gelendost'un dolandırıldığı iddia ediliyor.

ABD'li yönetmen Elia Kazan'ın Kayseri'deki evi harabeye döndü!

2003 yılında hayatını kaybeden ABD'li yönetmen Elia Kazan'ın Kayseri'deki evinin hali yürek burkuyor. Kayseri'nin Melikgazi ilçesi Germir Mahallesi'ndeki ev, yıllar içinde harabeye döndü.

Şehit babasının evi jandarmanın destekleriyle onarılıyor!

Malatya'da, şehit babasının depremde hasar gören evi, İl Jandarma Komutanlığının destekleriyle onarılıyor.

Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Basın Evi açıldı!

Avrupa Birliği fonlarıyla desteklenen Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Basın Evi'nin açıldı. AB Türkiye Delegasyonu Başkan Yardımcısı Eleftheria Pertzinidou açılış konuşmasında; "Devam eden medya programları için AB tarafından 6 milyon avro civarında kaynak ayrılmıştır" dedi...

Kayseri Kocasinan'daki Jandarma Konağı restore ediliyor!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, 2 asırlık tarihi Jandarma Konağı’nI restore ediyor.

Kayseri Engelsiz Çocuk Evi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada Mimarsinan Parkı içerisinde hayata geçirilen Engelsiz Çocuk Evi’nin tamamlanmak üzere olduğunu ve en kısa sürede hizmete açılacağını müjdeledi.

Kayseri Engelsiz Yaşam Evi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin en kapsamlı, en modern, en büyük Engelsiz Yaşam Merkezi’ni Kayseri’ye kazandırıyor.

Mehmet Özhaseki’nin bağ evi Kayseri’yi karıştırdı!

Cumhur İttifakı’nın Ankara Adayı Mehmet Özhaseki’nin ısrar üzerine açıkladığı mal varlığındaki ‘bağevi’ Kayseri’yi karıştırdı. Lüks villanın değerinin çok düşük gösterildiği iddia edildi.

Kayseri'ye engelsiz çocuk evi inşa edilecek!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de örneği olmayan Engelsiz Çocuk Evi projesinin ikincisini inşa ediyor.

Mehmet Özhaseki: Kayseri'de 100 bin evi davullu zurnalı yıktık!

Seçim çalışmaları kapsamında Kayserililer ile buluşan AK Partili Mehmet Özhaseki, Kayseri'de belediye başkanı olduğu dönemde 100 bine yakın evi kentsel dönüşüm kapsamında yıktıklarını anlattı.

Kayseri'nin her ilçesine emniyet binası inşa edilebilir!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada gerekirse her ilçeye  emniyet binası,mahallelere polis veya jandarma karakol binaları yapılacağını dile getirdi.

Kayseri'de engelsiz çocuk evi hizmete açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Engelsiz çocuk evi hizmete açıldı.  4-12 yaşlarındaki 53 çocuğa hizmet verecek "Engelsiz çocuk evi"nin açılışı gerçekleştirildi.

Kayseri Müftü Evi projesine Tarihi Kentler Birliği'nden ödül!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Kentler Birliği'nin Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma, Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması'nda Kayseri Lisesi Milli Mücadele Müzesi ile birlikte Müftü Evi projesiyle de ödül aldı.

kayseri evi jandarma binası ne zaman açılacak Haberi

kayseri evi jandarma binası ne zaman açılacak


Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Şehit Nazımbey Mahallesi'ndeki tarihi jandarma binasının restore edilerek, Kültür ve Turizm Merkezi’ne dönüştürüleceğini bildirdi.


Melikgazi Belediye sınırları içerisinde 800 civarında Kayseri kültür envanterine kayıtlı tarihi yapı ve sit alanı bulunduğunu hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, şunları söyledi: “Melikgazi Belediyesi olarak tarihe olan saygımız ve sahiplenmemiz tescillenmiştir. Çünkü Çayırağası Konağı'nı restore ederek bilimin hizmetine sunduk. Şu anda Bağpınar'da tarihi çeşme ile köprüyü, Yanıkoğlu Mahallesi'nde yer alan Babük Bey ile Emir Şahap yapılarını aslına uygun olarak onarmaktayız. Gesi Güney Mahallesi Merkez İlkokulu'nun projesi çizilmektedir. Şimdi de yıllardır Kayseri’nin merkezi Şehit Nazımbey Mahallesi'nde bulunan eğitim, güvenlik ve son olarak mesken olarak kullanılan Kayseri evi diğer bilinen adı ile Jandarma Konağı restore edilecektir. Yapılan restorasyon çalışması sonrası bina hem...