18 / 05 / 2024

kayseri evlenen çift sayısı

kayseri evlenen çift sayısı

Kayseri Kocasinan Belediyesi’nde 2019'da evlendirme dairesine başvuran 2 bin 900 çiftin nikah işlemleri yapıldı.

Kayseri Şeker, çiftçilere 193 milyon liralık ödeme yaptı

Kayseri Şeker Fabrikası, 2023-2024 kampanya dönemi için sözleşmeli ekim yapan çiftçilerine yönelik 193 milyon 247 bin Türk Lirası tutarında söküm avansı ödemesi yaptığını açıkladı. İşte haberin detayları...

Altın alyans fiyatı kaç lira? Altın alyans fiyatı ne kadar? 4 Ocak 2023 Elizi fiyat listesi

Alyans, mutluluğa atılan adımda taşıdığı anlamla çiftlerin bir ömür boyu birlikteliğini simgeler. Her evlenen çift tarafından mutlaka alınması gereken alyasların fiyatları merak ediliyor. Peki Altın alyans fiyatı ne kadar? 4 Ocak 2023 Elizi fiyat listesi.

Arpa fiyatları yükseldi, tohumunu toprağa eken çiftçi tek bir ürün bile alamadı

Arpa fiyatlarının yükselmesiyle birlikte çiftçiler de arpa hasatlarını yapmaya başladı. Ancak Kayseri'deki çiftçiler, aldıkları tohumun bozuk çıkması nedeniyle tarlalarından hiçbir şekilde verim alamadılar.

Evlenen çift sayısı 20 yılın en düşük seviyesine geriledi!

TÜİK verilerine göre evlenen çift sayısı, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını dolayısıyla nişan, düğün gibi toplu organizasyonların kısıtlandığı geçen sene 487 bin 270'e gerileyerek 20 yılın en düşük seviyesinde gerçekleşti.

2019'da 541 bin 424 çift evlendi, 155 bin 147 çift boşandı!

TÜİK'in evlenme ve boşanma verilerini paylaşan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, "TÜİK verilerine göre 2019'da evlenen çift sayısı 541 bin 424, boşanan aile sayısı ise 155 bin 147 kişi, yani yüzde 29 oranında artış var, bu korkunç bir rakam" dedi

7 ilde çiftçiye ücretsiz hazine arazisi müjdesi!

Türkiye, dünya gündemine gelecek gıda güvenliğinde önemli bir adım daha atıyor. Bingöl, Erzurum, Erzincan, Kars, Kayseri, Muş ve Sivas’ta yer alan araziler çiftçiye, bedelsiz tahsis edilecek.

Türkiye'de 2019'da 541 bin 424 çift evlendi, 155 bin 47 çift boşandı!

Türkiye'de geçen sene evlenen çift sayısı 541 bin 424, boşanan çift sayısı ise 155 bin 47 oldu.

Kayseri Kocasinan'da 2019'da 2 bin 900 çift evlendi!

Kayseri Kocasinan Belediyesi’nde 2019'da evlendirme dairesine başvuran 2 bin 900 çiftin nikah işlemleri yapıldı.

Kayseri'deki yeraltı şehri turizme kazandırılacak! 

Kayseri İncesu'daki yeraltı şehri üzüm hasadı yapan çiftçiler tarafından tesadüfen bulunmuştu. Yeraltı şehrinin turizme kazandırılması hedefleniyor. 

2017'de 569 bin 459 çift evlendi!

Geçtiğimiz yıl evlenen çift sayısı 569 bin 459, boşanan çift sayısı ise 128 bin 411 oldu.

Kayseri'ye hızlı tren müjdesi!

AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, Hızlı Tren Projesi’nin Yüksek Planlama Kurulu’nda kararının tamamlandığını, çift hatlı Yerköy-Kayseri YHT projesinin bu yıl içinde ihale edileceğini açıkladı.

Yerköy-Kayseri YHT ihalesi bu yıl yapılacak!

AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, Hızlı Tren Projesi’nin Yüksek Planlama Kurulu’nda (YPK) kararının tamamlandığı ve 142 kilometre uzunluğunda çift hatlı Yerköy-Kayseri YHT projesinin bu yıl içinde ihalesi yapılacağını söyledi..

Kayseri YHT projesinin ihalesi bu yıl!

Kayseri Hızlı Tren Projesi’nin Yüksek Planlama Kurulu’nda (YPK) kararının tamamlandığı ve 142 kilometre uzunluğunda çift hatlı Yerköy-Kayseri YHT projesinin bu yıl içinde ihalesi yapılıp, temeli atılacağı söylendi.

kayseri evlenen çift sayısı Haberi

kayseri evlenen çift sayısı

Evlilik kurumunun sürmesi ve aile bağlarının güçlenmesi için projeler üretmeye devam eden Kayseri Kocasinan Belediyesi, sosyal belediyecilikte örnek olacak çalışmalar hayata geçiriyor.

Kocasinan Belediyesi nikah dairesinde 2019 içerisinde toplam 2 bin 900 çiftin evlilik işlemlerinin yapıldığını dile getiren Başkan Çolakbayrakdar, bu anlamda Ağustos ayının nikah işlemleri açısından en yoğun geçen ay olduğunu söyledi. Başkan Çolakbayrakdar, “Aile; toplumun temel dinamiklerinden biridir” dediği açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Yeni evlenen çiftlerin ve ailelerinin mutlu anlarında yanlarında olmak bizleri de mutlu ediyor. Modern nikah salonumuzla genç çiftlere, hayatlarının en mutlu anlarında nezih bir ortam sunuyoruz. Ayrıca çiftlere içerisinde; Kur'an-ı Kerim, aile ilmihali, lokum, fincan takımı ve Türk Bayrağı bulunan ‘Nikah Seti’ hediye ediyoruz. Gençlerimizin daha huzurlu ve daha mutlu yuva kurmaları için her...