17 / 05 / 2024

Kayseri Fatih Ortaokulu nerede

Kayseri Fatih Ortaokulu nerede

Vali Orhan Düzgün, Kayseri’de gerçekleştirilen kamu yatırımları kapsamında Yahyalı’da yapımına devam edilen 14 derslikli Fatih Ortaokulu’nun geçici kabulünün yapıldığını belirtti.

Afyonkarahisarlı öğretmenler Suriyeli aile için briket ev inşa etti!

Afyonkarahisar'a bağlı Dinar ilçesinde Fatih Ortaokulu öğretmenleri tarafından toplanan para ile Suriye'de ihtiyaç sahibi bir aile için briket ev inşa edildi. 

Kayseri'de ev sahibini öldüren kiracıya 18 yıl hapis cezası!

Kayseri'de ev sahibi Resul Turan'ı fatura ödeme meselesi nedeniyle çıkan kavga sonucunda öldürdüğü iddia edilen tutuklu yargılanan kiracı Fatih Bölük için hapis cezası verildi.

Kayseri Dedeman Ortaokulu için yıkım kararı!

Kayseri Melikgazi'de bulunan Dedeman Ortaokulu için yıkım kararı alındı. Yıkılan ortaokulun yerine otopark inşa edilecek. 

Fatih’te önlemsiz yıkım mahalleliyi korkuttu!

Fatih’te depreme dayanıksız ve eski olduğu gerekçesiyle yıkımına başlanan Fatih Hattat Rakım Ortaokulu'nda, yıkım önlemi alınmaması korku dolu anlar yaşattı.

Kayseri’de kiracı dehşeti!

Kayseri'de ev sahibi Resul Turan (43),  kirayı ödemediği gerekçesiyle tartıştığı kiracısı Fatih Bölük (32) tarafından bıçaklanarak öldürüldü…

Tarihi Kayseri Çarşısı restore ediliyor!

Türkiye'nin Bağdat Büyükelçisi Fatih Yıldız, Irak'ın Kerkük kentinde yanarak kullanılmaz hale gelen tarihi Kayseri Çarşısı'nın Türkiye'nin öncülüğünde restore edilmesi gerektiğini söyledi.

Kayseri imarla yenileniyor!

Kayseri Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Gesi Fatih Mahallesi’nde mahalle halkı ve esnaf ziyaretinde bulundu. Büyükkılıç, ''Fatih Mahallesi imar çalışmaları ile yenileniyor'' diye konuştu.

Kayseri Sahabiye'deki 20 taşınmaz satışa çıkıyor!

Kayseri'deki Sahabiye ve Fatih Mahallelerini kapsayan Kentsel Dönüşüm Projesi’nde uzlaşma sağlanamayan hak sahiplerinin taşınmazları ihaleyle satılacak.

Kayseri Melikgazi ve Kocasinan'da riskli alan kararı!

Kayseri'nin Melikgazi ilçesi Kazımkarabekir Mahallesi ve Kocasinan ilçesi Sahabiye ve Fatih Mahalleleri'nde bulunan bazı alanın riskli alan ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Fatih Muhittin Akdik ve Sarıyer Hürriyet İlkokulu yeniden yapılacak!

Türkiye Cumhuriyeti İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi, İstanbul Fatih'te Muhittin Akdik İlkokulu ve Sarıyer Hürriyet İlkokulu ve Ortaokulu'nun yeniden yapımı için ihaleye çıktı...

Kayseri Fatih Ortaokulu’nun geçici kabulü yapıldı!

Vali Orhan Düzgün, Kayseri’de gerçekleştirilen kamu yatırımları kapsamında Yahyalı’da yapımına devam edilen 14 derslikli Fatih Ortaokulu’nun geçici kabulünün yapıldığını belirtti.

Kayseri Sahabiye ve Fatih'e kentsel dönüşüm onayı verildi!

Büyükşehir Belediyesi'nin Sahabiye ve Fatih Mahallesi'nde hayata geçirmeyi planladığı kentsel dönüşüm projesi için Bakanlar Kurulumdan onay çıktı. Şimdi gözler Başkan Mustafa Çelik'e çevrildi. Sahabiye'ye ilk kazmanın ne zaman vurulacağı merak ediliyor.

Kayseri Sahabiye ve Fatih kentsel dönüşüm alanı ilan edildi!

Kayseri Kocasinan İlçesi, Sahabiye ve Fatih mahallelerinde bulunan bazı alanların kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesi hakkındaki karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Kayseri Fatih Ortaokulu nerede Haberi

Kayseri Fatih Ortaokulu nerede

Vali Düzgün, eğitim öğretimin, standartlara uygun fiziki ortamlarda gerçekleştirilebilmesi adına kamu yatırımlarının hızla devam ettiğini belirterek, Yahyalı’da yapılan ortaokulun ilçe ve bölgedeki önemli bir eksikliği tamamlayacağını ifade etti.

Vali Düzgün, maliyeti 1,6 milyon TL olan Yahyalı Fatih Ortaokulu’nun yapımına 2014 yılının Nisan ayında başlandığını hatırlatarak, 1 Eylül itibariyle geçici kabulünün yapıldığını ve okulun eğitim öğretime başlayacağını söyledi.

Kayseri’nin en ücra köşesinde yaşayan çocukların da eğitim hakkının kutsal olduğunun altını çizen Vali Düzgün, gerek kamu gerek özel sektör olarak eğitim ve öğretime yapılan yatırımların çocukların daha iyi bir geleceğe hazırlanmaları açısından taşıdığı öneme işaret etti.

Kayseri’de sınıf başına düşen öğrenci sayısının da Türkiye standartların üstünde olduğunu belirten Vali Düzgün, “Sürdürülecek eğitim yatırımları ile geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim almalarına olanak tanıyacağını”...