25 / 07 / 2024

kayseri gayrimenkul aş ihale

kayseri gayrimenkul aş ihale

Özelleştirme İdaresi Başkanlığından (ÖİB)yapılan açıklamaya göre, Gayrimenkul AŞ'nin Kayseri ve Bursa'daki toplam 5 gayrimenkulünün özelleştirme ihalelerine katılmak üzere 24 Ekim itibarıyla 13 teklif verildiği belirtildi..

TOKİ'den 599.4 milyon TL'lik dev proje! Kayseri Kocasinan'a 618 adet yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yeni sosyal konut projesi kapsamında Kayseri ilinde 618 adet konut inşa edecek. TOKİ projenin maliyetini 599 milyon 4 bin 898 TL olarak açıkladı. 

Kayseri Kocasinan'a millet bahçesi müjdesi!

Yeni yatırımlar için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Kocasinan Keykubat Mahallesi'nde millet bahçesi inşa edecek.

Kayseri'de 10.7 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

Kayseri Gayrimenkul Satış İcra Dairesi Kayseri Melikgazi'de yer alan dükkanı 10 milyon 700 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kayseri Melikgazi'de 9.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Kayseri Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Kayseri Melikgazi'de yer alan gayrimenkulü 9 milyon 197 bin 50 TL bedelle satışa çıkardı.

Kayseri'de 13.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Kayseri Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Kayseri Melikgazi'de yer alan gayrimenkulü 13 milyon 812 bin 736 TL bedelle satışa çıkardı.

Securitas Kayseri ofisi açıldı!

Güvenlik sektörünün bilgi liderleri arasında yer alan Securitas Türkiye, İç Anadolu Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Kayseri Şube Müdürlüğü Ofisi’ni hizmete açtı.

Tahincioğlu Gayrimenkul 2021'de İstanbul dışına açılıyor!

Tüm olumsuzluklara rağmen 2020 yılında cirosunu 2 milyar TL'nin üzerine taşımayı başaran Tahincioğlu Gayrimenkul, aşı sürecine geçilmesiyle birlikte 2021 yılında da bu ciro rakamını geçmeyi hedefliyor. Aynı zamanda Tahincioğlu, 2021'de İstanbul dışına açılmayı da planlıyor.

Kayseri'de 6.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Kayseri Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Melikgazi İlçesi, Anbar Mahallesi'nde bulunan karma tek katlı fabrika binası ve üç katlı idari bina ve arsası vasfındaki taşınmazı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 6 milyon 713 bin 968 TL olarak belirlendi.

Divan City Kayseri kapılarını açtı!

Koç Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Divan Grubu'nun Kayseri'deki yeni oteli Divan City Kayseri hizmete açıldı.

Kayseri Mithatpaşa imar hareketleriyle güzelleşecek!

Kayseri Mithatpaşa Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ''İmar hareketleriyle birlikte mahallemiz daha da güzelleşecek'' diye konuştu.

Kayseri Talas'a yeni sağlık tesisi kazandırıldı!

Kayseri'nin Talas ilçesinde belediye ve hayırsever Kirazgiller Ailesi tarafından inşa edilen Fatma Kirazgiller Aile Sağlığı Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Dumankaya'nın 16 projesindeki 203 gayrimenkul satışa çıkıyor!

15 Temmuz'dan sonra inşaat faaliyetleri duran ve TMSF'nin kayyum olarak atandığı Dumankaya'nın 16 projesindeki 203 gayrimenkul açık artırma usulü ile satışa çıkıyor. Gayrimenkuller Eskidji tarafından 26 Eylül'de satışa çıkarılacak.

TTA Gayrimenkul AŞ’nın bazı taşınmazlarının satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca, Sümer Holding AŞ ile birleştirilerek tüzel kişiliği sona erdirilen TTA Gayrimenkul AŞ adına kayıtlı, Çanakkale, Afyonkarahisar, Adana ve İzmir'deki bazı taşınmazların satışı onaylandı.

kayseri gayrimenkul aş ihale Haberi

kayseri gayrimenkul aş ihale

ANKARA -ANKA - Gayrimenkul AŞ'nin Kayseri ve Bursa'daki toplam 5 gayrimenkulünün özelleştirme ihalelerine katılmak üzere 24 Ekim itibarıyla 13 teklif verildi. Özelleştirme İdaresi Başkanlığından (ÖİB)yapılan açıklamaya göre, Gayrimenkul A.Ş.'ye ait; Kayserinin Sarıoğlan ilçesi, Ömerhacılı Köyündeki bin 350 metrekare yüzölçümlü kadastro parsel niteliğindeki arsa vasıflı gayrimenkul ile Bursa'nın Osmangazi ilçesi, Demirtaş köyündeki dört gayrimenkulün özelleştirme ihalelerine katılmak üzere 13 teklif...