11 / 05 / 2024

kayseri göç konut ihtiyacı

kayseri göç konut ihtiyacı

Türkiye'nin büyüyen 10 şehri arasında yer alan Kayseri, konut bakımından da her yıl ihtiyacın arttığı illerin başında geliyor. 1 milyon 300 bine yaklaşan nüfusu ile Kayseri'de yıllık konut üretiminin bu yıl 20 bine ulaştığı öğrenildi...

Kayserililere yeni konut müjdesi! Kayseri'de 648 konutun temeli iki gün sonra atılıyor! 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamda ikinci etap 618 konutun temeli 2 gün sonra törenle atılacak.

Talas Belediyesi Kayseri'de konut imarlı arsa satacak! Fiyatını duyan inanamıyor!

Kayseri İli Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri Talas Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı 27 Eylül'de satışa çıkarıyor.

Talas Belediyesi Kayseri'de konut parseli satacak! Kaçırmayın!

Kayseri İli Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri Talas'ta yer alan konut parselini satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 12 Temmuz Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

TOKİ Kayseri 2022 sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri ucuz konut projesi hangi ilçelerde?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir süre önce müjdelediği TOKİ Sosyal Konut (ucuz konut) Projesi ile ilgili ayrıntıları açıkladı. Peki TOKİ Kayseri sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek?

Ev alacaklara müjde! 600 bin TL'den başlayan fiyatlar ve 6 taksit imkanıyla 14 konut satılıyor! 

Kayseri ili Kocasinan Belediyesi, Kayseri ili, Merkez ilçesinde yer alan 14 adet konutu 600 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor. İşte Kayseri'deki konut satışına ilişkin tüm detaylar...

Kayseri'de konut kooperatifi mağduru olduklarını öne süren 500 kişi eylem yaptı!

Kayseri'de üye oldukları konut kooperatiflerinin mağduru olduklarını öne süren yaklaşık olarak 500 kişi, eylem yaptı.

Kayseri Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 450 konut için imzalar atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 450 adet konut için uzlaşma görüşmeleri tamamlandı. 

TOKİ'den Kayseri'ye 770 yeni konut!

Dar gelirli ailelerin yüzünü güldüren TOKİ, Kayseri Melikgazi'de 770 yeni konut inşa edecek.

Kayseri Güneşli'de 1 milyon metrekarelik arazide villa yapılmasına tepki!

Kayseri’nin Güneşli Mahallesi’nde köylülerin 1960'da Tarım Meslek Lisesi yapımı için bağışladığı yaklaşık 1 milyon metrekare büyüklüğündeki alana Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin villa yapma kararına mahalle sakinleri tepki gösterdi.

Kayseri Gön Han'da restorasyon başladı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi 500 yıl geçmişi bulunan Gön Han'da restorasyon çalışmalarına başladı. 

Kayseri'de kullanılan konut kredisi miktarı TBMM'de!

Kayseri ilinde konut, taşıt ve ihtiyaç kredisi başvurusu yapan kişi sayısı ve kullanılan kredi miktarı meclis gündemine taşındı. MHP'li Özdemir, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Kayseri 535 konut ihalesi 16 Haziran'da!

Kayseri Kocasinan Karpuzatan mevkii 535 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi"" (E- İHALE) ihalesi 16 Haziran 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Kayseri'deki toplu konut projelerinin ödeme planı değişti mi?

Kayseri ilindeki toplu konut projelerine ait ödeme koşulları ve taksit tutarlarının sonradan değiştirildiği iddiaları meclis gündemine taşındı. MHP'li Ersoy, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

kayseri göç konut ihtiyacı Haberi

kayseri göç konut ihtiyacı

Kınaş Yapı Endüstrisi A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Hamdi Kınaş, Kayseri'de birçok şehre örnek olacak kentleşme planı yapıldığını ve bugün belediyelerin çabasıyla şehrin geleceğinin planlandığını ifade etti. Kayseri'nin genç ve dinamik nüfus yapısı olduğunu anlatan Kınaş, "Göç alan ve büyüyen kentin konut ihtiyacı artmaktadır. Şehrimiz büyüme hızında ülkemizde ilk 10 şehir arasında yer alırken buna paralel olarak 2008'de 10 bin olan yıllık konut satışı, 2013 yılı içerisinde 20 binli rakamıyla ülkemizde ilk 10 şehir arasında yer aldı." dedi. 


Suat Altın İnşaat Genel Müdürü Sedat Kılınç, Kayseri'de özellikle son 5 yıldır önemli bir kentleşme ve konut yapımı oluştuğunu ifade etti. Talaş ilçesinin üniversitelerin bulunması nedeniyle öncülük yaptığını anlatan Sedat Kılınç, yeni oluşturulan konut alanlarında daha çok yeşil alanlara yer verilmesi gerektiğini anlattı. 


Karayer...