23 / 07 / 2024

Kayseri göçük paniği

Kayseri göçük paniği

Battalgazi apartmanını gezen Melikgazi Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Türkmen, geçen ay yapılan kanalizasyon çalışması sırasında patlama meydana geldiğini, yaşanan çökmenin bu nedenle kaynaklanmış olabileceğini söyledi.

İnşaat sektöründe aylık ortalama işgücü maliyeti 6 bin 621 TL!

TÜİK'in İşgücü Maliyeti İstatistikleri sonuçlarına göre 2022'de aylık ortalama işgücü maliyeti 11 bin 602 lira şeklinde oldu. İnşaat sektöründe aylık ortalama işgücü maliyeti 6 bin 621 TL olarak açıklandı. İşte o rakamlar...

Gökçe Bahadır'ın evine ödediği kira bedeli servet değerinde! İşte sosyal medyanın diline düşen o ev...

Gökçe Bahadır'ın eşi Emir Ersoy'la Etiler'de yaşadıkları evin kira bedeli adeta servet değerinde. Bahadır'ın milyonlar ödediği ev sosyal medyanın diline düştü. İşte o ev...

Deprem uzmanı Ahmet Ercan'dan Silivri depremi açıklaması: Marmara gergin mi? Büyük deprem için güç birikti mi? 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, dün akşam saatlerinde Marmara'da meydana gelen 3.1'lik depremi değerlendirdi. Peki Marmara gergin mi? Büyük deprem için güç birikti mi? İşte deprem uzmanının o açıklaması...

Günlük kiralık evler için düğmeye basıldı! 1 milyon lira ceza yolda!

Son dönemlerde gündemden düşmeyen günlük kiralık evler için yeni düzenleme yolda... Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, evini günlük kiralamak isteyenlere ruhsat zorunluluğu getirilirken kurallara uymayanlara 1 milyon TL'ye yakın ceza verilecek.

Günlük kiralık evler için vergilendirme geliyor: Detaylar netleşiyor! İhbar hattı kurulması da masada!  

200 bin yerleşik yabancının yaşadığı Antalya’da günlük kiralık evler, sektörde tepki çekmeye devam ediyor. Günlük kiralık evler için yeni vergilendirme sistemi ve ihbar hattı kurulması gündeme geldi. İşte ayrıntılar..

30 Ağustos 2023'te Borsa açık mı? Çarşamba günü borsada işlem yapılabilecek mi?

Yarın, 30 Ağustos Çarşamba günü, borsada işlem yapmayı düşünen kişiler Borsa İstanbul'un açık olup olmayacağı hakkında endişeler taşıyor. İşte 30 Ağustos 2023 yarın borsaların durumu...

İş dünyası Gümrük Birliği Anlaşması'nın yeniden revize edilmesini istedi!

İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) 61. Genel Kurulu'nda konuşan İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, AB ile müzakereler yürütülürken Gümrük Birliği Anlaşması'nın günün koşullarına göre yeniden revize edilmesi gerektiğini söyledi.

Tarım, gıda ve içecek sektörü yılın ilk çeyreğinde 12,23 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi

Türkiye Gıda ve İçecek Sanayii Dernekleri Federasyonu (TGDF) Dijital Veri Paneli'ne göre, 2023 yılının ilk 6 ayında tarım, gıda ve içecek sektörü, geçen sene aynı dönemine kıyasla yüzde 1,04 yükselişle 12,23 milyar dolarlık ihracat yaptı.

Xiaomi, güncelleme desteği sona eren cihazlar listesini güncelledi: Hangi modeller artık yazılım desteği almayacak?

Xiaomi, güncelleme desteği sona eren modellerin listesini güncelledi. Artık hangi modellerin yazılım desteği almayacağı belli oldu.

1 lirada büyük değişim! Yeni basımlardaki farkı görenler şaşırdı

2023 yılı basımı 1 liralarda büyük değişim yaşandı. 2016 basımı 1 lira ile gramajı düşürülen 2023 basımı 1 lira ele alındığında ağırlık olarak farkını hissedenler şaşkınlığa uğradı. Buna göre yıllardır 8 gram olan 1 liralar, Mart ayından itibaren darphanede 6 grama indirildi.

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteğinde büyük deprem! Ocak 2023 zamlı mazot gübre desteği il il yattı mı? Şimdi bakın!

Çiftçiler Ocak 2023 mazot ve gübre desteklerinin hesaplara yatıp yatmadığını merak ediyor. Mazot gübre desteğinde büyük deprem! Ocak 2023 mazot gübre desteği il il yattı mı? Şimdi bakın!

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği duyanı şaşkına çevirdi! Hesaplara yatıyor mu? Şimdi bakın! 

Mazot ve gübre desteği son günlerde milyonlarca çiftçi tarafından sık sık araştırılıyor. Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği duyanı şaşkına çevirdi! Hesaplara yatıyor mu? Şimdi bakın! 

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği hesaplara yatırıldı mı? Hemen Aralık 2022 ödemelerine bakın! 

Mazot ve gübre desteği ödemeleri merakla bekleniyor. Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği hesaplara yatırıldı mı? Hemen Aralık 2022 ödemelerine bakın! 

Kayseri göçük paniği Haberi

Kayseri göçük paniği



23:30 sıralarında Battalgazi mahallesi Battalgazi apartmanının zemin katında meydana gelen olayda, oturma odasında birden çöküntü meydana geldi. 48 daireden oluşan bina olay yerine gelen polis ekipleri tarafından tahliye edildi. Binanın önünde bekleyişte bulunan vatandaşlar panik içerisinde olan biteni izledi. Bina sakinleri, "Bu binanın altında su varmış. Biz uyurken çökseydi ne yapacaktık? Bunun hesabını kim verecekti? Burası yıkılırsa yine aynı yerden ev istiyoruz. Binanın zemin kat çöktü dedi.


Meydana gelen olayın ardından Battalgazi apartmanını gezen Melikgazi Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Türkmen, geçen ay yapılan kanalizasyon çalışması sırasında patlama meydana geldiğini, yaşanan çökmenin bu nedenle kaynaklanmış olabileceğini söyledi. Apartmanda çürük riskinin bulunmadığını ifade eden Türkmen, yapılan kontrollerin ailelerin konutlarına rahatlıkla girebileceğini söyledi. Yetkililerden gelen sorun yok açıklaması üzerine rahat bir nefes alan...