17 / 05 / 2024

kayseri ildem fatih mahallesi aile sağlığı merkezi

kayseri ildem fatih mahallesi aile sağlığı merkezi

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Aile Sağlığı Merkezi binasının yapımını üstlenen hayırsever Ahmet Kandeferoğlu ile protokol imzaladı. Vali Düzgün, Kayseri’nin hayırseverlik konusunda örnek bir kent olduğunu söyledi...

Kayseri'de ev sahibini öldüren kiracıya 18 yıl hapis cezası!

Kayseri'de ev sahibi Resul Turan'ı fatura ödeme meselesi nedeniyle çıkan kavga sonucunda öldürdüğü iddia edilen tutuklu yargılanan kiracı Fatih Bölük için hapis cezası verildi.

Kayseri’de kiracı dehşeti!

Kayseri'de ev sahibi Resul Turan (43),  kirayı ödemediği gerekçesiyle tartıştığı kiracısı Fatih Bölük (32) tarafından bıçaklanarak öldürüldü…

Tarihi Kayseri Çarşısı restore ediliyor!

Türkiye'nin Bağdat Büyükelçisi Fatih Yıldız, Irak'ın Kerkük kentinde yanarak kullanılmaz hale gelen tarihi Kayseri Çarşısı'nın Türkiye'nin öncülüğünde restore edilmesi gerektiğini söyledi.

Kayseri imarla yenileniyor!

Kayseri Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Gesi Fatih Mahallesi’nde mahalle halkı ve esnaf ziyaretinde bulundu. Büyükkılıç, ''Fatih Mahallesi imar çalışmaları ile yenileniyor'' diye konuştu.

Kayseri Sahabiye'deki 20 taşınmaz satışa çıkıyor!

Kayseri'deki Sahabiye ve Fatih Mahallelerini kapsayan Kentsel Dönüşüm Projesi’nde uzlaşma sağlanamayan hak sahiplerinin taşınmazları ihaleyle satılacak.

Kayseri İldem Park AVM satılıyor!

Kayseri'nin İldem mahallesi'nde yer alan Erciyes Toplu Konut Yapı Kooperatifi tarafından inşa edilen ilçenin ilk alışveriş merkezi olan İldem Park AVM satışa çıktı.

Kayseri İldem Park AVM açıldı!

Kayseri İldem Park AVM, ünlü sanatçı Mustafa Ceceli konseriyle açıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de AVM'nin açılışına katıldı.

Kayseri Melikgazi ve Kocasinan'da riskli alan kararı!

Kayseri'nin Melikgazi ilçesi Kazımkarabekir Mahallesi ve Kocasinan ilçesi Sahabiye ve Fatih Mahalleleri'nde bulunan bazı alanın riskli alan ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Kayseri İldem Park perakende sektörünü bir araya getirdi!

Türk perakende sektörü, Kayseri'nin modern yaşam merkezi İldem Park'ın açılışında buluştu. İldem Erciyes Toplu Konut Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ağca ve Sonae Sierra Türkiye Genel Müdürü Maxence Liagre tarafından İldem Park projesi hakkında bilgiler aktarıldı

Kayseri İldem Park yarın perakendecilerin beğenisine sunulacak!

Kayseri Melikgazi'de hayata geçirilen İldem Park projesi gerçekleşecek olan toplantısıyla Türk perakende sektörüne sunulacak. İldem Kooperatifi yöneticileri, şehrin doğusunda cazibe merkezi haline gelen yeni yerleşkede hayata geçirilen dev alışveriş merkezi yarın saat ll:00'da açılacak.

Kayseri Tuval Kent İldem fiyatları!

Kayseri Tuval Kent İldem fiyatları 210 bin liradan başlıyor. Tamamı 3+1 dairelerden oluşan Tuval Kent İldem projesinde 252 adet daire yer alıyor...

İldem Cristal Kayseri daire fiyatları!

İldem Cristal Kayseri projesinde daire teslimleri 30 Haziran 2018 tarihinde yapılacak. 3+1 dairelerin yer aldığı İldem Cristal Evleri projesinde 44 daire bulunuyor...

Kayseri Fatih Ortaokulu’nun geçici kabulü yapıldı!

Vali Orhan Düzgün, Kayseri’de gerçekleştirilen kamu yatırımları kapsamında Yahyalı’da yapımına devam edilen 14 derslikli Fatih Ortaokulu’nun geçici kabulünün yapıldığını belirtti.

kayseri ildem fatih mahallesi aile sağlığı merkezi Haberi

kayseri ildem fatih mahallesi aile sağlığı merkezi


Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Aile Sağlığı Merkezi binasının yapımını üstlenen hayırsever Ahmet Kandeferoğlu ile protokol imzaladı. 


Vali Düzgün, Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen protokol imza töreninde, Kayseri’nin hayırseverlik konusunda örnek bir kent olduğunu söyledi. “Neredeyse her hafta hayırseverlerimiz tarafından yaptırılan ya bir sağlık tesisinin ya bir okulun ya da bir caminin ya açılışını, ya temel atmasını, ya da protokol imza törenini gerçekleştiriyoruz” diyen Vali Düzgün, İldem Fatih Mahallesi’ne Aile Sağlığı Merkezi binası yaptıracak hayırsever Ahmet Kandeferoğlu’nu erdemli davranışından dolayı kutlayarak teşekkür etti. Vali Düzgün, “Tamamlandığında Aile Sağlığı Merkezi'ne giren her hastanın dualarından hayırseverimiz de hayır duası alacak. Aile Sağlığı Merkezi hizmet etmeye devam ettiği sürece çocuklarına, torunlarına ve gelecek nesillerine varıncaya kadar hayır defteri kapanmayacak.” dedi. 


Yapımı 1 yıl gibi kısa bir...