04 / 05 / 2024

kayseri inşaat kooperatifi

kayseri inşaat kooperatifi

Türkiye'den ev almak isteyen ve Hollanda'da ikamet eden Özlem Koç, Kayseri'de bir kooperatife bina yapmak için üye olup 30 bin avro yatırdı. 5 yıldır parasını tahsil edemeyen Koç, yetkililerden yardım istedi.

Otoskop 2 İzmir projesinin inşaatı başlıyor! 479 konutluk yeni proje!

S.S. İzmir Otoskop 2 Konut Yapı Kooperatifi'nin İzmir Gaziemir'de inşa edeceği yeni projesinin inşaat çalışmaları resmen başlıyor. 479 adet konutun yer alacağı proje 259 milyon 491 bin 759 TL'ye mal olacak.

İnşaat işçileri ucuz yatırım vaadi ile 14 milyon lira dolandırıldı!

Kayseri'de inşaat işçileri ucuz yatırım vaadi ile 14 milyon lira dolandırıldı. Aldığı bu paralarla işçiler adına yatırım yaptığını kaydeden .A.S toplamda 14 milyon liralık vurgun yaptı.

Kayseri Melikgazi'de 25.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri ili Melikgazi ilçesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 25.9 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor. 

Kayseri'de 33.4 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 22.4 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Kayseri'de 33.4 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 33.4 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Kayseri'de 21 milyon 561 TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Ertuğrul Gazi Mahallesi'nde'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi düzenliyor. İhale 2 Kasım 2021 tarihinde yapılacak.

Kayseri'de 37.7 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri İli Pınarbaşı Belediye Başkanlığı, Kayseri Yeni Ocak Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi düzenliyor. İhale 25 Ekim 2021 tarihinde yapılacak.

Kayseri'de 45 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı 45 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Kayseri'de 18.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü, kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhale 26 Ağustos 2021 tarihinde yapılacak.

Kayseri'de 8.4 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi halesi!

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü, kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhale 25 Şubat 2021 tarihinde yapılacak.

Kayseri Havalimanı yeni terminal binası inşaatında son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, inşaatı devam eden Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının inşaatında inceleme yaptı. 

Kayseri'de 25.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Kayseri Talas Belediyesi, Talas Harman Mahallesi'nde 25 milyon 156 bin 281 TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 9 Aralık 2020 tarihinde yapılacak.

Kayseri'de 34.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Ahi Evran Mahallesi'nde 34 milyon 825 bin 620 TL bedelle  kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 20 Ekim 2020 tarihinde yapılacak.

kayseri inşaat kooperatifi Haberi

kayseri inşaat kooperatifi

Kayseri'de bir kooperatif, bina yapmak için üye kabul edip para toplamaya başladı. Türkiye'den ev almak isteyen ve Hollanda'da ikamet eden Özlem Koç, kooperatife yaklaşık 30 bin avro yatırdı. 

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre, süre uzadığı için binanın yapımı sürerken ayrılan ve 5 yıldır parasını tahsil edemeyen Koç, yetkililerden yardım istedi.

Konu ile ilgili konuşan mağdur Özlem Koç, akrabası Abdurrahman Al, Özlem Koç'un Hollanda'da yaşadığını ve kendisinin Türkiye'deki işleri ile ilgilendiğini söyledi. Al, "Kendisi Kayseri'ye gelirken beni aradı ve bana bir kooperatif var 2007'den beri kaydoldum 2013'te ise ayrıldım dedi. Bu süre zarfında 30 bin avro para verdim, bu zamana kadar ne bir ev ne de paramı alabildim diye söylemde bulundu. Ben de 2018'in yaz aylarında Özlem Koç Kayseri'ye giderken kendisine...