13 / 05 / 2024

kayseri karmak çelik kapı

kayseri karmak çelik kapı

Çelik kapı imalatı yapan Karmak Çelik Kapı, büyümesini ihracatla da destekliyor. İhracat alanında atağa geçerek mevcut ihracatını artırmayı başaran Karmak Çelik Kapı, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor...

Bakan Özhaseki’den müjde! Deprem bölgesine 100 bin çelik karkas köy evi!

Kayseri’de Anadolu Mobilya Fuarı’nda konuşma yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde köy evleri modelleri üzerinde çalıştıklarını söyledi. Özhaseki, en kısa zamanda çelik karkas üzerine depreme dayanıklı evlerin yapımına başlanacağını belirtti.

Arçelik çay makineleri ne kadar? Çay tutkunları buraya! 6 Eylül 2022 fiyat listesi…

Çay severler burada toplanıyor. Çayın tadını doya doya çıkarmak için ihtiyacınız olan tek şey Arçelik’in muhteşem çay makineleri… İşte Arçelik 6 Eylül 2022 fiyat listesi…

Kayseri'ye 6 yeni mini terminal inşa edildi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin model alınacak projeleri arasında yer alan mini terminal projeleri Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve sektörün temsilcilerinin katılımıyla tanıtıldı. 

Mustafa Çelik Kayseri Büyükşehir yatırımlarını anlattı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’nin geleceğine yönelik hazırladıkları projeleri anlattı.

Kayseri'ye Okçuluk ve Etnospor Merkezi müjdesi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’ye kazandıracakları Okçuluk ve Etnospor Merkezi konusunda bazı açıklamalar yaptı.

Mustafa Çelik Kayseri yatırımlarını değerlendirdi!

Şehit aileleri ve gaziler Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti. Ziyarette Büyükşehir’in hayata geçirdiği yatırımlarını değerlendirildi.

Kayseri yatırımlarına övgü yağdı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, katlı kavşaklardan bulvarlara, sosyal yaşam merkezinden kentsel dönüşüme kadar kentteki pek çok yatırımı iş adamlarına tanıttı.

Mustafa Çelik Kayseri yatırımlarını anlattı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Pazar günü vesilesiyle MÜSİAD Kayseri Şubesi’ne üye iş adamlarıyla bir araya geldi. Başkan Çelik iş

Kayseri Hisarcık Spor Tesisleri açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Hisarcık Spor Tesisleri’nin açılışına katıldı.

Kayseri Büyükşehir yatırımları hız kesmiyor!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sarız ve Pınarbaşı ilçelerini ziyaret ederek yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Kayseri Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi tamamlandı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sarız Sosyal Yaşam Merkezi ile yapımı tamamlanan Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Kayseri yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin şehri büyütmek için yaptığı yatırımları anlattı.

Kayseri Büyükşehir'den yatırımcılar için yeni arsa fırsatı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne ait değerli arsaların satışa çıktığın söyleyen Başkan Çelik, “Buradaki çok kıymetli üç adet parsel 12 Eylül Çarşamba gününden itibaren ihaleyle satılacak." dedi.

kayseri karmak çelik kapı Haberi

kayseri karmak çelik kapı


Çelik kapı imalatı yapan Karmak Çelik Kapı, büyümesini ihracatla da destekliyor. İhracat  alanında atağa geçerek mevcut ihracatını  artırmayı başaran Karmak Çelik Kapı, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. İkinci bir şirket kurarak, çelik kapı alanında hem çeşitlilik hem de kapasiteyi artıran firma, çalışmalarını uluslararası pazarda tanınan saygın bir marka olma hedefiyle yapıyor.


Bugün itibarıyla 15 ülkeye ihracat yaptıklarını anlatan Karmak Çelik Kapı Genel  Müdürü Arif Bostancı, üretimlerinin yüzde 40’ını ihracata kanalize ettiklerini bildirdi. İhracatlarının geçen yıldan eri sürekli yükseldiğini altını çizen Bostancı, “Geçen yıl 10 olan ülke sayımızı bu yıl 15’e çıkardık. Yaptığımız pazara araştırmaları sonucunda bu rakamı yeni pazarlarla artıracağız. İç pazar kadar ihracatı da önemsiyoruz” dedi. Bostancı, iç pazarda da ürünlerinin 80’den fazla satış noktasında bulunduğunu ifade ederek, Türkiye...