03 / 05 / 2024

kayseri kaykay pisti ihalesi

kayseri kaykay pisti ihalesi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 9 milyon 10 bin TL'ye kat karşılığı ve 3 adet dükkanın 10 yıllığına kiraya verilmesi karşılığında, bodrumda 2 katlı otopark ve zeminde 4 adet dükkan ile kaykay pisti yaptırılacak.

Tarsus Berdan Nehri 1’nci etap projesinin inşaatı başladı!

Mersin Tarsus Berdan Nehri 1’nci etap projesi inşaatına başlandı. Yaklaşık 15 milyon TL maliyetli proje balıkçı lokantaları, çay bahçeleri, kaykay pisti, çocuk oyuncak alanları, kamelyalarla, oturma grupları ve peyzaj düzenlemeleri kapsıyor.

Tokat'a kaykay pisti inşa ediliyor!

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, Karşıyaka Spor Kompleksi içerisinde yer alan, 4 Kombineli ve TSE, ISO ve Avrupa standartlarına tam uygun kaykay pistinin yapımının tamamlanmak üzere olduğunu açıkladı.

Sakarya Skate Park açılış için gün sayıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi spor dallarındaki yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Şehirde her geçen gün ilginin arttığı kaykay ve paten sporları için Kent Park’a Kaykay Pisti (Skate Park) inşa ediliyor.

Ordu Kaykay Pisti tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, son yıllarda gençlerin büyük ilgi gösterdiği kaykay ve paten spor dallarına destek vermek amacıyla başlattığı Kaykay Pisti (Skate Park) Projesi’ni tamamladı.

Ordu Skate Park projesinde sona gelindi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi son yıllarda gençlerin büyük ilgi gösterdiği kaykay ve paten spor dallarına destek vermek amacıyla başlattığı Kaykay Pisti (Skate Park) Projesi’nde sona yaklaştı.

Kumluca Hüseyin Gürkan Parkı'nda kaykay pisti törenle açıldı!

Hüseyin Gürkan Parkı'nda yapılan kaykay pisti törenle açıldı. Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, belediye olarak ilçede halkın rahatça gezip dolaşabileceği sosyal donatı alanları yapmak için çalıştıklarını söyledi.

Ordu'da skate park inşa edilecek!

Ordu’da yine bir ilki gerçekleştirecek olan Büyükşehir Belediyesi, gençlerin son yıllarda büyük ilgi gösterdiği kaykay ve paten spor dallarına destek vermek amacıyla kaykay pisti (skate park) inşa edecek.

Kayseri Büyükşehir'den 3 dükkan, otopark ve kaykay pisti ihalesi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 9 milyon 10 bin TL'ye kat karşılığı ve 3 adet dükkanın 10 yıllığına kiraya verilmesi karşılığında, bodrumda 2 katlı otopark ve zeminde 4 adet dükkan ile kaykay pisti yaptırılacak.

Kayseri'de kat karşılığı kaykay pisti işi ve dükkan!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi; mülkiyetindeki Mimarsinan Parkı Mevkii'ndeki kapalı teklif usulü ihale ile kat karşılığı ve 3 adet dükkanın 10 yıllığına kiraya verilmesi karşılığında kaykay pisti yaptıracak.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden kat karşılığı inşaat işi 9.1 milyon TL'ye!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, üç adet dükkanın 10 yıllığına kiraya verilmesi karşılığında, bodrumda 2 katlı otopark ve zeminde 4 adet dükkan ile kaykay pisti yapılması işi 9 milyon 145 bin TL'ye 15 Ekim 2014 Çarşamba günü saat 11:00'de ihale ediliyor.

İzmir Hasanağa Bahçesi yeniden düzenleniyor!

İçinde kauçuk koşu yolları, basket sahaları, tenis kordu, kaykay pisti ve çocuk oyun alanları oluşturulan tarihi Hasanağa Bahçesi’nin mobilya ve ışıklandırması da yenilenecek. Bahçe, eski cazibesine yeniden kavuşacak

İzmir Buca'da tarihi Hasanağa Bahçesi yenileniyor!

İçinde kauçuk koşu yolları, basket sahaları, tenis kordu, kaykay pisti ve çocuk oyun alanları oluşturulan tarihi Hasanağa Bahçesi’nin mobilya ve ışıklandırması da yenilenecek. Bahçe, eski cazibesine yeniden kavuşacak.

Kayseri'de 5 milyon TL'ye akaryakıt istasyonu!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çay Mahallesi’nde bulunan 3 bin 779 metrekare alana sahip akaryakıt ve LPG istasyonu arsasını satmak üzere ihaleye çıkardı

kayseri kaykay pisti ihalesi Haberi

kayseri kaykay pisti ihalesi

KAT KARŞILIĞI VE ÜÇ ADET DÜKKANIN 10 YILLIĞINA KİRAYA VERİLMESİ KARŞILIĞINDA, BODRUMDA 2 KATLI OTOPARK VE ZEMİNDE 4 ADET DÜKKAN İLE KAYKAY PİSTİ YAPILMASI İHALE EDİLECEKTİR


Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığından:


Mülkiyeti Belediyemize ait Mimarsinan Parkı Mevkiindeki arsa üzerine 2886 Sayılı D.İ Kanunun 37. Maddesi gereğince kapalı teklif usulü ihale ile kat karşılığı ve 3 adet dükkanın 10 yıllığına kiraya verilmesi karşılığında, bodrumda 2 katlı otopark ve zeminde 4 adet dükkan ile kaykay pisti yaptırılacak.

1 - İhale 11/03/2015 Çarşamba günü saat 14.30’da Belediyemiz Encümen Salonunda yapılacak.

2 - İştirakçilerin ihaleye katılabilmesi için verilecek kapalı teklif zarflarında aşağıda istenilen belgelerin bulundurulması zorunludur:

a) Kayıtlı olunan vergi dairesi adı ve vergi kimlik numarası beyanı,

b) Temsile yetkili olanların bu yetkilerini gösterir imza sirküleri,

c) 2886 sayılı kanunun 37....