01 / 05 / 2024

Kayseri Kazancılar Çarşısı son durum

Kayseri Kazancılar Çarşısı son durum

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu Kazancılar Çarşı’nda gerçekleştirilecek projeleri anlattı. Yapılacak çalışmalarla, çarşı yeni ve modern bir görünüme kavuşacak.

Malatya'nın kalbi tarihi Bakırcılar Çarşısı'nın temeli atıldı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından deprem bölgesini yeniden ayağa kaldırmak amacıyla başlatılmış olan Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında ilk temel, Malatya'nın kalbi olan tarihi Bakırcılar Çarşısı'nda atıldı.

Mısır Çarşısı’nda Kurban Bayramı bereketi! Bayram alışverişi yapmak isteyenler akın etti!

Tarihi Mısır Çarşısında Kurban bayramı öncesinde alışveriş yapmak isteyenlerin yarattığı hareketlilik esnafın yüzünü güldürdü. Bayrama sayılı günler kala hem vatandaşlar hem de turistlerle çarşı adeta doldu taştı.

Rami Gıda Toptancıları Hali esnafı, Başakşehir'deki modern çarşıya taşınıyor!

Rami Kışlası yanında 36 seneden beri faaliyet gösteren Rami Gıda Toptancıları Hali esnafı, Başakşehir'de Şahintepe Mahallesi'nde hayata geçirilen İstanbul Gıda Toptancılar Çarşısı'na taşınmayı merakla bekliyor.

Samsun Yabancılar Çarşısı esnafından kira alınmayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Yabancılar Çarşısı esnafımızdan kapalı olduğu dönem için kira bedeli almayacağız." dedi.

Şanlıurfa Hamarat Eller Çarşısı yıkıldı!

Şanlıurfa Haleplibahçe'de  bulunan  Hamarat Eller Çarşısı, tarihi yapıların siluetini bozduğu gerekçesiyle yıkıldı.

Kayseri Kazancılar Çarşısı yenilenecek!

Melikgazi Belediyesi, Kazancılar Çarşısı'nı yeni bir görünüme kavuşturmak için çalışmalara başlayacak.

Mısır Çarşısı kapılarını yeniden açtı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 24 Mart tarihinde geçici olarak kapatılan Mısır Çarşısı kapılarını yeniden açtı...

Tarihi Mısır Çarşısı 1 Haziran'da kapılarını açıyor!

Koronavirüs tedbirleri kapsamında geçici süreliğine kapatılan tarihi Mısır Çarşısı, 1 Haziran'da yeniden açılıyor.

Edirne'de tarihi Alipaşa Çarşısı'nın kapıları açıldı!

Edirne'de, koronavirüs tedbirleri altında kapatılan 5 asırlık Alipaşa Çarşısı, 50 gün sonra yeniden kapılarını açtı. Belediye ekiplerinin baştan aşağı dezenfekte edildiği tarihi çarşıya maskesiz esnaf ve müşteriler alınmayacak.

Kayseri Hacılar'da kentsel dönüşüm hızlandı!

Kayseri Hacılar Kentsel Dönüşüm Projesi, toplumun ihtiyacına cevap verecek tüm sosyal donatılarıyla hızla sürüyor.

Kayseri Kazancılar Çarşısı yeni ve modern bir görünüme kavuşacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu Kazancılar Çarşı’nda gerçekleştirilecek projeleri anlattı. Yapılacak çalışmalarla, çarşı yeni ve modern bir görünüme kavuşacak.

Bursa Osmangazi'deki Kayhan Çarşısı restore edildi!

Osmanlı'dan günümüze 600 senelik geçmişiyle Bursa'nın en önemli çarşıları arasında yer alan Kayhan Çarşısı, Osmangazi Belediyesi’nin restorasyon çalışmalarıyla baştan aşağı yenilendi.

Bakırköy Antikacılar Çarşısı Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakırköy Antikacılar Çarşısı Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Veli Mamati, Bülent Başoğlu ve Yalçın Tunçel tarafından kuruldu.

Kayseri Kazancılar Çarşısı son durum Haberi

Kayseri Kazancılar Çarşısı son durum

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu Kazancılar Çarşı’nda gerçekleştirilecek projeleri Kayseri Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı Adnan İncetoprak ve yönetimi ile paylaştı.

Melikgazi Belediyesi'nde yer alan habere göre, Melikgazi Kazancılar Çarşı’sının Kayseri için önemli bir değer olduğunu ve çarşıyı güzelleştireceklerini dile getiren Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Şehir merkezi bizim için misafir odası. Çarşıdaki sarraf ve esnaf arkadaşların rahat etmesi ve buradan alışveriş yapan vatandaşlarımızın da Kayseri’ye yakışır bir ortamda alışveriş yapması önemli. Kazancılar Çarşı'mızı yeni ve modern bir görünüme kavuşturmak için projeler hazırladık. Bu nedenle Kazancılar Çarşı’mıza işbirliği içinde nezih bir çalışma yapacağız. Çarşımız için ilkbahar ayında çalışmalara başlayıp çok hızlı bir şekilde tamamlayacağız. Tarihi Kapalı Çarşı ve Kayseri Kalesi'ne açılan kapıları ile önemli bir ticaret merkezi konumundaki Kazancılar Çarşısı,...