29 / 04 / 2024

kayseri kent yatırımları

kayseri kent yatırımları

KOCASİNAN Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaklaşan yerel seçimler öncesi Mithatpaşa Mahallesi'ne, spor salonu ve eğitim birimlerinin olduğu büyük bir tesis kazandıracaklarının müjdeledi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi yeni konut yatırımlarını hızlandırdı!

Hava Kent Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 512 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Kayseri Erciyes yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes için 2020'de yapılacak yatırımlarla ilgili toplantı düzenledi.

Kayseri Büyükşehir 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, dört ilçenin belediye başkanları ile yatırım koordinasyon toplantısında buluştu.

Kayseri'de 2020'de hangi yatırımlar yapılacak?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri'de 2020 yılında yapılacak yatırımları masaya yatırdı.

Kayseri Büyükşehir'in 2020 yılı yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi bürokratları ile uzun ve kapsamlı bir toplantı yaptı. Toplantıda Kayseri'nin 2020 yatırımları masaya yatırıldı.

Trabzon yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Millet Bahçesi’ başta olmak üzere Pazarkapı kent meydanı, Ganita sahil düzenlemeleri, Gülcemal ve Boztepe ile ilgili yatırımları masaya yatırdı.

Mustafa Çelik Kayseri yatırımlarını değerlendirdi!

Şehit aileleri ve gaziler Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti. Ziyarette Büyükşehir’in hayata geçirdiği yatırımlarını değerlendirildi.

Tekirdağ Büyükşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi gerçekleştirdiği toplantıda kent genelindeki yatırımları masaya yatırdı.

Kayseri Büyükşehir yatırımları hız kesmiyor!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sarız ve Pınarbaşı ilçelerini ziyaret ederek yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Kayseri yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin şehri büyütmek için yaptığı yatırımları anlattı.

kayseri kent yatırımları Haberi

kayseri kent yatırımları

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, seçim çalışmaları kapsamında Mithatpaşa Mahallesini ziyaret etti. Milliyet'te yer alan habere göre vatandaşlarla sohbet edip, taleplerini dinleyen Başkan Çolakbayrakdar, yatırımlar sayesinde şehrin gelişiminin Kocasinan'da şekilleneceğini dile getirdi. 

Başkan Çolakbayrakdar, Belediye Başkanı olarak 4 yıldır Kocasinan’a hizmet ettiklerini dile getirerek, "İlçemizin 116 mahallesine değer katmak ve Kocasinan’ı geleceğe taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz. Her bir mahallemizin kendi içerisinde karşılanması gereken ihtiyaçları var, bunları tespit ettik ve bu tespitler neticesinde çözüm üreterek mahallelerimizi Yeni Kocasinan’a hazırlıyoruz. Mahallelerimizin ihtiyaçları bitene kadar bu çalışmalarımız devam edecek" diye açıklama yaptı. Çolakbayrakdar sözlerini şöyle sürdürdü;

"Kocasinan Akademi ile gencinden yaşlısına kadınından erkeğine hayatın her alanında hizmet ulaştırıyoruz. Akademi çatısı altında vatandaşlarımızın talepleri üzerine eğitimler vererek, hemşehrilerimin sosyal hayatını renklendiriyoruz. Allah nasip ederse...