05 / 05 / 2024

Kayseri Kentpark son durum

Kayseri Kentpark son durum

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Keykubat Kentpark'ın yapılacağı bölgede incelemelerde bulundu. Şeker Gölü'nü de içine alacak olan Kentpark bünyesinde Macerapark da bulunacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması: Kamu bankaları emeklilere 8-12 bin TL promosyon ödemesi yapacak!

Partisinin Kayseri mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kamu bankalarının emeklilere 8-12 bin lira arasında promosyon ödemesi yapacağını müjdeledi. İşte konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika detayları...

Bakan Uraloğlu açıkladı! Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası yapımında son aşamaya gelindi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası ve apron çalışmaları ile ilgili açıklama yaptı. Uraloğlu "En kısa zamanda terminalimiz hizmete açılacak, yeni terminal binasıyla senelik 2,5 milyon olan yolcu kapasitesini 6 milyona çıkarıyoruz." dedi.

Kayseri'de 4 büyüklüğünde deprem!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan son dakika deprem açıklaması geldi. Paylaşılan detaylara göre Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem yaşandı.

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları son gaz! Şehrin geleceği garantiye alınıyor!

Kocasinan Belediyesi tarafından Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde Erkilet Ertuğrulgazi Mahallesi'ndeki 2. etabın temeli atıldı ve inşaat çalışmaları son gaz devam ediyor. 

TOKİ Kayseri projesinde son dakika! Bu ilçede yaşayan dar gelirliler acil bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kayseri 2023 projesinin ihalesi 31 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Son dakika: Kayseri'de korkutan deprem! Az önce 4.7 büyüklüğünde deprem oldu!

Son Dakika Deprem oldu: Kayseri'nin Sarız ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD duyurdu Kayseri'de deprem oldu.

TOKİ Kayseri projesi için son dakika müjdesi geldi! Kocasinan'a tam 618 yeni konut geliyor! 

TOKİ Kayseri projesi için son dakika müjdesi geldi... Kocasinan'a tam 618 yeni konut geliyor... Sakın kaçırmayın...

KPSS şartı yok! O belediye 209 personel alıyor! Başvuru için yarın son gün! Fırsatı sakın kaçırmayın!

Kayseri Büyükşehir Belediyesine bağlı olan KAYMEK bünyesindeki eksikliği tamamlamak için 209 personel alımı yapacağını duyurdu. Başvuru için yarın son gün! Fırsatı sakın kaçırmayın!

TOKİ Kayseri 2023 projesinde son dakika! O ilçeye tam 194 yeni konut inşa edilecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kayseri 2023 projesinde son dakika... O ilçeye tam 194 yeni konut inşa edilecek...

TOKİ Kayseri projesinde son dakika! 194 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kayseri projesi için son dakika müjdesi geldi. Tam 194 konutluk yeni projeyi kaçırmayın...

TOKİ Kayseri 2023 projesi için son dakika müjdesi geldi! 194 yeni konut için bu tarihe dikkat!

TOKİ Kayseri 2023 projesi için resmen son dakika müjdesi geldi... 194 yeni konut için bu tarihe dikkat... Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın...

TOKİ Kayseri projesinde son dakika! 194 konutluk yeni proje için tarih belli oldu! Kaçırmayın!

TOKİ Kayseri projesinde son dakika... 194 konutluk yeni proje için tarih belli oldu... Kaçırmayın...

TOKİ Kayseri projesinde son dakika! O ilçeye 435 yeni konut geliyor!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayseri'de 435 yeni konut inşa edecek.

Kayseri Kentpark son durum Haberi

Kayseri Kentpark son durum

 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Şeker Gölü ve çevresi, Şeker Tepesi ve Keykubat Tepesinde incelemelerde bulunarak yapılacak olan Kentpark'ın hangi bölgeleri kapsayacağını yerinde gördü. Yapacakları önemli rekreasyon alanlarının başında Keykubat Kentpark projesinin geldiğini vurgulayan Başkan Mustafa Çelik, proje çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Projenin bir kent ormanı niteliğinde olacağını dile getiren Başkan Çelik, "İçinde mesire alanları ve farklı aktivitelerin olacağı bir alan olarak planlayacağız. Proje çalışmalarına başladık. Şeker Gölü ile bütünleşecek bir proje hazırlayacağız. Özellikle gençlerimiz ve çocuklarımız farklı aktivite alanlarını burada bulabilecekler. Spor alanları ve gençlerin enerjilerini atabilecekleri Macerapark yapacağız. Ayrıca burada Kayseri ikliminde yetişen her türlü meyve ağacının görünmesini istiyoruz. Bu nedenle çocukların her türlü meyve ağacından meyve toplayıp yiyebilecekleri halka açık meyve bahçeleri oluşturacağız. Tepede birbirinden farklı Kayseri...