27 / 04 / 2024

Kayseri Kocasinan akaryakıt istasyonu

Kayseri Kocasinan akaryakıt istasyonu

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanlığı, Beyazşehir Mahallesi'ndeki Akaryakıt ve Servis İstasyonunu satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Belediye 8 taksitle dört arsa satacak! Konut, ticaret ve akaryakıt istasyonu imarlı arsaları kaçırmayın!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan'da yer alan konut, ticaret ve akaryakıt istasyonu imarlı arsaları satışa çıkardı.

Akaryakıt zammı toplu ulaşıma yansıdı! O ilde toplu taşımaya yüzde 35 zam geldi...

Akaryakıt fiyatlarının yükselmesiyle birlikte toplu ulaşımlara da zam gelmeye başladı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi ulaşıma yüzde 35 zam yaptı. İşte detaylar...

Akaryakıt fiyatları 4 katına çıktı! İstasyonlar yakıt alamayacak durumda!  

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, akaryakıt sektöründeki sorunları Meclis gündeminde konuştu ve akaryakıt sektöründe alınması gereken önlemleri açıkladı. İşte ayrıntılar...

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Kayseri Kocasinan ilçesine bağlı Yunus Emre mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kentsel dönüşüm alanında inceleme yaptı. 

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşümde son durum ne?

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi paylaştı.

Kayseri Kocasinan’daki kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimi yapıldı!

Kayseri Kocasinan'a bağlı Sahabiye ve Seyrani Mahalleleri'nde, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında tamamlanan konutların anahtar teslim töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşti. 

Kayseri Melikgazi'de 7 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Kayseri 4. İcra Dairesi Müdürlüğü, Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, Erciyes Mahallesi, 7787 ada 1 parselde yer alan akaryakıt istasyonunu 7 milyon 65 bin 553 TL'ye icradan satıyor...

Kayseri Kocasinan'da 10.1 milyon TL'ye satılık 3 akaryakıt istasyonu!

Kayseri Kocasinan'da yer alan üç adet akaryakıt istasyonu 10 milyon 100 bin TL muhammen bedelle satışa çıkarıldı.

Kayseri'de 7 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Kayseri Kocasinan'da yer alan akaryakıt istasyonu ve servis istasyonu arsası satışa çıkıyor.

Kayseri Belediyesi'nden 7 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na ait olan akaryakıt ve servis istasyonu alanı arsası 7 milyon TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Kayseri Kocasinan'da 10 milyon TL'ye satılık akaryakıt ve servis istasyonu!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı; Kocasinan İlçesi, Pervane Mahallesi'nde yer alan akaryakıt ve servis istasyonu vasıflı gayrimenkulü 10 milyon TL bedel ile satışa çıkardı.

Kayseri Belediyesi'nden 5 milyon TL'ye satılık akaryakıt ve servis alanı!

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na ait olan akaryakıt ve servis alanı arsası vasıflı gayrimenkul 5 milyon TL'ye satışa çıkarıldı.

Kayseri'de 5 milyon TL'ye satılık akaryakıt ve servis istasyonu!

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na ait olan akaryakıt ve servis istasyonu arsası vasıflı gayrimenkul 5 milyon TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Kayseri Kocasinan akaryakıt istasyonu Haberi

Kayseri Kocasinan akaryakıt istasyonu

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanlığı, Beyazşehir Mahallesi'ndeki Akaryakıt ve Servis İstasyonunu satıyor. Gayrimenkul, 4 milyon 500 bin TL'ye satılacak.


Kayseri Kocasinan Belediye Başkanlığından:


Madde 1 - İhalenin Konusu: Belediyemize ait aşağıda bilgileri verilen, 1 adet Akaryakıt ve Servis İstasyonu arsasının satış ihalesidir.


Mevkii (Adres): Beyazşehir Mah.

Ada: 3626

Par.: 3

Alan m2: 2246,99

Nit.: Arsa

İmar Durumu:  Akaryakıt ve Servis İstasyonu

Muh. Bedel: 4.500.000,00.-TL

Geç. Tem. %3: 135.000,00.-TL

İhale Tarihi: 15.08.2017

İhale Saati: 14:45

Madde 2 - İhalenin Tarihi, Saati, Yeri ve Evrakların Teslim Süresi: Söz konusu taşınmazların ihalesi yukarıdaki tabloda belirtilen tarih ve saatlerde, Kayseri Kocasinan Belediyesi, Meclis Toplantı Salonunda, İhale Komisyonunca (Encümenince) yapılacaktır. İhaleye iştirak edecekler, teklif zarflarını aşağıda istenilen belgelerle birlikte en geç 15.08.2017 SALI günü, Saat 12.00’ye kadar, Belediyemiz Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Gelir Şefliğine vermeleri ya da taahhütlü...