04 / 05 / 2024

kayseri kocasinan imarlı yapı

kayseri kocasinan imarlı yapı

Kocasinan'da çok sayıda mahallede özellikle son 4 yılda imarlı, modern yapılaşma hız kazandı...

Balıkesir ve Kayseri'de imarlı 11 arsa satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Balıkesir ve Kayseri'de yer alan imarlı 11 arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Satış ihaleleri 5 Mart ve 6 Mart'ta yapılacak.

Kayseri'de imarlı 9 arsa satılıyor!

Kayseri İli İncesu Belediye Başkanlığı, Kayseri İncesu'da yer alan konut, ticaret, sanayi ve imalathane alanı imarlı dokuz arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 20 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Kayseri'de imarlı iki arsa satılacak! İhalesi 13 Aralık'ta!

Kayseri İli Yahyalı Belediye Başkanlığı, Kayseri Yahyalı'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret alanı ve akaryakıt ve servis istasyonu alanı imarlı.

Kayseri Kocasinan'da 4 bin 383 adet konutun 3 bin 59'u teslim edildi!

Kayseri Kocasinan Belediyesi kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında bu zamana kadar toplam 4 bin 383 adet konuttan 3 bin 59 âdetini teslim ettiklerini söyledi.

Kayseri Kocasinan'da yüzde 20'si peşin kalanı 4 taksitle 3 iş yeri satışa sunuldu! 

Kayseri Kocasinan Belediyesi, Kayseri ili Kocasinan ilçesi, Hacı Ahmet Yesevi Mahallesinde yer alan 3 adet iş yerini yüzde 20'si peşin kalanı 4 taksitle satıyor. Peki Kocasinan'da yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

Belediye 8 taksitle dört arsa satacak! Konut, ticaret ve akaryakıt istasyonu imarlı arsaları kaçırmayın!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan'da yer alan konut, ticaret ve akaryakıt istasyonu imarlı arsaları satışa çıkardı.

TOKİ Kayseri projesi için düğmeye bastı! Kocasinan'a 618 konutluk dev proje geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Kocasinan'da 618 konutluk dev proje inşa edecek. Kocasinan TOKİ projesi 599 milyon 4 bin 898 TL'ye mal olacak.

Kayseri Büyükşehir 8 taksitle imarlı 5 arsa satacak!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan'da yer alan konut, ticaret ve konut dışı kentsel çalışma alanı arsaları 8 taksitle satışa çıkardı. 

Kayseri'de imarlı iki arsa satılacak!

Kayseri İli Yahyalı Belediye Başkanlığı, Kayseri Yahyalı Çiğilli Mahallesi'nde yer alan imarlı arsaları satışa çıkardı. 

Kocasinan belediyesi 12 taksitle konut imarlı 6 arsa satacak!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan'da yer alan konut imarlı 6 arsayı satışa çıkardı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi imarlı 9 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan Erkilet'te yer alan 9 adet arsayı satışa çıkardı.

Kocasinan Belediyesi 10 taksitle konut imarlı 3 arsa satacak!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan'da yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Kocasinan Belediyesi Kayseri'de arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan Saraybosna ve Beyazşehir mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. 

kayseri kocasinan imarlı yapı Haberi

kayseri kocasinan imarlı yapı

Modem yapılaşma hızla devam ediyor KAYSERİ İHA Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, belediye sınırlan içinde çok sayıda mahallenin imarlı ve modern yapılaşr mayla süratli bir kentsel dönüşümün yaşadığını söyledi. Mithatpaşa Mahallesinin de şehir merkezine yürüme mesafesinde bir konumda olduğunu vurgulayan Başkan Bekir Yıldız, "Şehir merkezine çok yakın olmasına rağmen bir türlü imarlı, modern yapılaşmaya geçemedi. Argmak'ta olduğu gibi imar hareketlerini hızlandırmak amacıyla Mithatpaşa için de çalışmalar yaptık, bunlar artık meyve vermeye başladı" dedi. 


Türkiye...