05 / 05 / 2024

Kayseri Küçükali Mahallesi kentsel dönüşüm ihalesi

Kayseri Küçükali Mahallesi kentsel dönüşüm ihalesi

Kayseri Melikgazi'de Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Küçükali Mahallesi’nde yaptırılacak olan ve toplam 25 bloktan oluşan 1346 dairenin yapım ihalesi gerçekleştirilecek.

Küçük Ayasofya Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Fatih ilçesi, Küçük Ayasofya Mahallesi, 86 ada, 37 ve 38 parsellerin komşuluğundaki tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kayseri Melikgazi Kentsel Dönüşüm Projesi ihaleye çıkıyor!

Kayseri ili Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Battalgazi Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm konutları için ihaleye çıkıyor. 

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planına itiraz!

Ataşehir ilçesi, 1/5000 ölçekli Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallesi, Nazım İmar Planı'na ilişkin 18.01.2022 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

Belediyeden satılık sanayi alanı arsası! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Yeşilyurt Mahallesi'nde yer alan küçük sanayi alanı arsasını satışa çıkardı. Söz konusu ihale 14 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Beyoğlu Küçük Piyale Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Küçük Piyale Mahallesi 1169 Ada 1 Parsele İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Küçükali Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küçükali Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Küçükali tarafından kuruldu.

Kayseri Ertuğrulgazi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi, ilçeye bağlı Ertuğrulgazi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. 

Kayseri Oruçreis kentsel dönüşüm için imzalar atılmaya başladı!

Kayseri Oruçreis Mahallesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesinde hak sahipleri ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, arasında imzalar atılmaya başladı. 

Bursa Gökçe Mahallesi sakinleri yeni tapularına kavuştu!

Bursa Gökçe Mahallesi’ndeki 244 parsel üzerinde 1/1000 ölçekli Gökçe İmar Planı dâhilinde şuyulama çalışmalarını tamamlayan Nilüfer Belediyesi, 232 hak sahibine tapularını verdi.

Kayseri Kızıltepe Millet Bahçesi için çalışmalar başladı!

Kayseri Hacılar Belediyesi, ilçeye kazandırılacak olan Kızıltepe Millet Bahçesi için çalışmalara başladı.

Kayseri Kızıltepe Millet Bahçesi'nin birinci etap ihalesi tamam!

Kayseri'nin Hacılar ilçesinde yapılması planlanan Kızıltepe Millet Bahçesi'nin birinci etap ihalesi gerçekleşti. İhaleye 7 firma katılım gösterdi. 

Kayseri Tavukçu Mahallesi’ndeki restorasyon çalışmaları hız kesmiyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kadim geçmişe ve zengin mimariye sahip Kayseri’de sivil mimarinin ayağa kaldırılarak kentin hizmetine sunulması için kararlılık gösteriyor. 

Türkiye Kızılayı'ndan Kayseri'de proje ihalesi!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü Kayseri Sümer Mahallesi, 5465 ada, 1 parselde kayıtlı taşınmaz üzerinde natamam halde bulunan binaya ait mimari, statik, mekanik ve elektrik projelerinin ve ihale dokümanlarının güncel imar durumuna göre hazırlanması işini ihale ediyor.

Kayseri Küçükali Mahallesi kentsel dönüşüm ihalesi Haberi

Kayseri Küçükali Mahallesi kentsel dönüşüm ihalesi

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Küçükali Mahallesi’nde yaptırılacak olan ve toplam 25 bloktan oluşan 1346 daire yapım ihalesinin gerçekleştirileceğini söyledi.


Melikgazi Belediyesi Encümen Salonunda ihalelerin yapılacağını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç “Melikgazi Belediyesi olarak kentsel dönüşüme büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda 2017 yılı ilkbahara hızla başlıyoruz. Şubat ayının 2’inci haftasından itibaren Mayıs ayının ikinci haftası arasında 18 hafta içerisinde toplam 25 bloktan oluşan ve yine toplam bin 346 dairelik inşaatın ihalesi yapılacaktır. Melikgazi Belediyesi kentsel dönüşümde adeta uçuşa geçmiştir. Bu yıl başlanılan inşaatlar 2018 yılında tamamlanarak hak sahiplerine verilecektir. Küçükali Mahallesi’ne iyi bakınız çünkü seneye bu mahalle de modern binalarla çevrelenmiş bir prestij mahalle olarak bölgeye hak ettiği yerini alacaktır.” dedi.

18 hafta içerisinde gerçekleştirilecek ihaleler ile...