06 / 05 / 2024

kayseri lisesi ek bina ne zaman açılacak

kayseri lisesi ek bina ne zaman açılacak

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Kayseri Lisesi'ne yaptırılan ek bina, 28 Kasım Perşembe günü düzenlenecek törenle açılacak. Taş Mektep olarak bilinen eski bina ise yakın zamanda Milli Mücadele Müzesi'ne dönüştürülecek....

Açık Öğretim Lisesi ek sınavlar ne zaman?

Milli Eğitim Bakanlığı, AÖL ek sınavlarını 7-8-9 Ekim 2023'te çevrimiçi platformda gerçekleştireceğini duyurdu. Mezuniyeti göz önünde bulunduran öğrenciler için bu tarihler, eğitim yolculuklarında önemli bir aşama olarak öne çıkıyor. İşte 2023 AÖL sınavlarına dair tüm detaylar...

4 Litre ayçiçek yağı 127 TL, 710 gr salça 42 TL'ye düştü! Migros'ta sepet dolduracak fırsat! 17 Şubat 2023 fiyat listesi

Migros Market haftanın indirimli ürünlerini duyurdu. 4 Litre ayçiçek yağı 127 TL'ye, 710 gr salça 42 TL'ye düştü! Migros'ta sepet dolduracak fırsat! İşte 17 Şubat 2023 fiyat lisesi...

Kayseri Güneşli'de 1 milyon metrekarelik arazide villa yapılmasına tepki!

Kayseri’nin Güneşli Mahallesi’nde köylülerin 1960'da Tarım Meslek Lisesi yapımı için bağışladığı yaklaşık 1 milyon metrekare büyüklüğündeki alana Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin villa yapma kararına mahalle sakinleri tepki gösterdi.

Yalova Ekşinozlugil Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde sona gelindi!

Yalova Ekşinozlugil Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı. Binanın 2019/2020 eğitim öğretim yılına kadar bitirilmesi hedefleniyor.

Kayseri Mehmet İlgü İlkokulu açıldı!

Açılış ve temel atma törenlerine katılmak üzere Kayseri'ye gelen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk,  Mehmet İlgü İlkokulu ve Büyükşehir Belediyesi olarak Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi’ne yapılan Spor Salonu’nun tanıtımına katıldı.

Kayseri'de ilk kez spor lisesi açılacak!

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Elmalı, kentte ilk kez spor lisesi açıldığını ve özel yetenek sınavıyla 2017-2018 eğitim öğretim yılında 3 ayrı sınıfta 90 öğrenci alacaklarını açıkladı.

Sahabiye Dönüşüm Projesi'nde hak sahiplerine ek süre!

Kayseri'nin vizyon projeleri arasında yer alan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi için hak sahiplerine ek süre verildi.

Kayseri'ye havacılık lisesi geliyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, büyükşehirin Kayseri'ye havacılık lisesi inşa edeceğini söyledi.

Çiçek Kardeşler İnşaat Güzelbahçe projesi 2018'de teslim!

Çiçek Kardeşler İnşaat tarafından Güzelbahçe Maltepe Askeri Lisesi'nin önünde hayata geçirilecek olan konut projesinin 2018 yılı sonu bitirilmesi planlanıyor.

Osman Ulubaş Kayseri Fen Lisesi'nin inşaatı başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kentte hayata geçirilen yatırımları yerinde inceledi.

Silivri Belediyesi Ek Hizmet Binası, tarım lisesi oluyor!

Silivri Belediyesi’nin Gümüşyaka Mahallesi’nde bulunan Ek Hizmet Binası, Tarım Lisesi olarak düzenleniyor. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tarım Teknolojileri Alanı olarak eğitim verecek lisede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Kayseri Müftü Evi projesine Tarihi Kentler Birliği'nden ödül!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Kentler Birliği'nin Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma, Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması'nda Kayseri Lisesi Milli Mücadele Müzesi ile birlikte Müftü Evi projesiyle de ödül aldı.

Kayseri Sümer'de yol genişletme çalışmaları başlıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Sümer Üst Geçidi yol genişletme çalışmaları ile Abdullah Gül Üniversitesi Fen Lisesi Yurt Binası çevre düzenleme işi için ihale yaptı. Yaklaşık maliyeti 1 milyon 99 bin TL olan ihaleye üç firma katıldı.

kayseri lisesi ek bina ne zaman açılacak Haberi

kayseri lisesi ek bina ne zaman açılacak

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Kayseri Lisesi'ne yaptırılan ve eğitim camiasının hizmetine sunulan ek bina, 28 Kasım Perşembe günü düzenlenecek törenle açılacak. Taş Mektep olarak bilinen eski bina ise yakın zamanda Milli Mücadele Müzesi'ne dönüştürülecek.


Kayseri Lisesi'ne kazandırılan 10 derslikli binada 160 kişilik tribünlü spor salonu ve 260 kişilik konferans salonunun yanısıra, yönetim odaları ve diğer birimler bulunuyor. Belediye tarafından ayrıca yenilenen C Blokta ise 20 derslik, laboratuarlar ve kütüphane yer alıyor.


AÇILIŞ RENKLİ GÖSTERİLERE SAHNE OLACAK


Büyükşehir Belediyesi'nin yaptırmış olduğu yeni lise binasının açılışı 28 Kasım Perşembe günü saat 13.00'te çeşitli etkinliklerle yapılacak. Törende, Yetenek Sizsiniz programıyla adını duyuran Karizma Şov, Kaya Adamlar ve bisikletli akrobasi gösterileri yer alacak.


Kayseri Lisesi'nin Taş Mektep olarak bilinen ana binası ise Milli Mücadele Müzesi'ne dönüştürülecek. Müzede,...