05 / 05 / 2024

Kayseri lojmanlar sitesi satılıyor

Kayseri lojmanlar sitesi satılıyor

Alpaslan Mahallesi Farabi Caddesi’nde bulunan Büyükşehir Belediyesi’ne ait lojmanlar ve arsası 4 Kasım’da düzenlenecek ihale ile satışa sunulacak.

Kayseri METALSAN İşyeri Yapı Kooperatifi'nden arsa satışıyla üyelerine destek!

Kayseri'de tasfiye süreci başlatan METALSAN Küçük Sanayi Sitesi İşyeri Yapı Kooperatifi, sattığı arsadan elde ettiği 465 bin TL'yi, salgın sebebiyle zor günler geçiren 372 üye esnafa dağıttı.

Kayseri Sanayi Sitesi'nden 174 iş yeri 123.1 milyon TL'ye satılıyor!

Kayseri Otomotiv Servisleri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Kayseri Otomotiv Servisleri Küçük Sanayi Sitesi'ndeki 174 adet iş yerini 123 milyon 160 bin TL'ye satıyor.

Çanakkale Ezine Küçük Sanayi Sitesi'nde 192 iş yeri yapılacak!

Kayseri Otomotiv Servisleri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Kayseri Otomotiv Servisleri Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 174 adet iş yeri için yapım işi ihale ediyor. Yapım ihalesi 8 Eylül 2020 tarihinde yapılacak.

Erciyes Küçük Sanayi Sitesi'nde 32 iş yeri satışa çıktı!

TOKİ'nin projelendirilerek inşaatı tamamlanan Kayseri Erciyes Küçük Sanayi Sitesi'nde 32 iş yeri 242 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Kayseri Büyükşehir'den sosyal tesis ihalesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şehir içinde kalan Karayolları Lojmanları karşılığında Karayolları Bölge Müdürlüğü’ne üç adet sosyal tesis inşa edecek.

Kayseri Yahyalı'ya yeni sanayi sitesi inşa ediliyor!

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Yahyalı Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından bölgede yeni sanayi sitesinin yapılması için çalışmalar başladı. Proje 400 dönümlük arazi üzerinde inşa edilecek.

Kayseri'de 3 milyon metrekarelik alan imara açılıyor!

Kayseri Kocasinan Belediyesi'nin Mazakaland-Cırgalan arasında yer alan yaklaşık 3 milyon metrekare alanı "kentsel dönüşüm" çerçevesinde imara açmak, içine de bir sanayi sitesi yapma düşüncesinin rantsal dönüşüme çevrildiği iddia edildi.

Kayseri Melikgazi Rezzak Sitesi'nde tapular arsa sahiplerine mi devredilecek?

Melikgazi ilçesine bağlı Altınoluk Mahallesi Göbüderesi Sokak’ta bulunan Rezzak Sitesi’nin sakinleri, arsa sahibi ve müteahhit arasındaki davada mahkemenin vermiş olduğu karar sonrasında zor duruma düştü.

Ankara Mobilyacılar Sitesi yeniden inşa edilmeli!

Siteler GİAD Başkanı Yönetimi, "TOKİ'nin Kayseri Mobilyacılar Sitesi projesini Ankara'ya da istiyoruz" dedi, TOKİ Başkanı'na, "Bunu yapın, tarihe geçin" çağrısında bulundu.

Kayseri Büyükşehir lojmanları satıldı!

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesine ait Farabi Caddesi'nde bulunan lojmanlar ve arsasının satışı ihalesi sonuçlandı. İhaleyle Büyükşehir Belediyesi 14 milyon 500 bin lira gelir elde etti.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin lojmanları satıldı!

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ait Farabi Caddesi'nde bulunan lojmanlar ve arsasının satışı ihalesi sonuçlandı. İhaleyle Büyükşehir Belediyesi 14 milyon 500 bin lira gelir elde etti.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ait lojmanlar satıldı!

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ait Farabi Caddesi'nde bulunan lojmanlar ve arsasının satışı ihalesi sonuçlandı. İhaleyle Büyükşehir Belediyesi 14 milyon 500 bin lira gelir elde etti.

Kayseri Belediyesi lojman ve arsa ihalesi pazarlığa kaldı!

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne ait Farabi Caddesi’nde bulunan lojmanlar ve arsasının satışını içeren ihale pazarlığa kaldı. 5 firmanın katıldığı ihale tekliflerin layık olmaması nedeniyle pazarlığa bırakıldı.

Kayseri lojmanlar sitesi satılıyor Haberi

Kayseri lojmanlar sitesi satılıyor

Alpaslan Mahallesi Farabi Caddesi’nde bulunan Büyükşehir Belediyesi’ne ait lojmanlar ve arsası 4 Kasım’da düzenlenecek ihale ile satışa sunulacak. İmar Planında en az zemin kat ticaret, üstü konut alanı olarak belirlenmiş Melikgazi ilçesi, Alparslan Mahallesi, 12193 ada, 1 parsel üzerinde bulunan 999 m²’lik (İnşaat Alanı 13.000 m²) arsa ve bu arsa üzerine basan kullanılabilir vaziyetteki 6’şar katlı 2 blok bina, tüm mütemmim cüzleri ile birlikte kapalı teklif usulü ihale ile satılacak. 4 Kasım Çarşamba günü saat 14.00’de Encümen Salonu’nda düzenlenecek olan ihalenin muhammen bedeli 8 milyon 528 bin lira olarak belirlendi.

İhale ile ilgili ayrıntılı bilgi ve şartname (100 TL karşılığında) Mali Hizmetler Daire Başkanlığı Gelir Şube Müdürlüğü’nden temin edilebilir.


Kayseri...