16 / 05 / 2024

Kayseri Mahallesi son durum

Kayseri Mahallesi son durum

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin kültür sanat alanındaki en büyük projelerinden birisi olan ve tamamlanma aşamasına gelen Kayseri Mahallesi'nde son durum ve sonraki etaplar, düzenlenen değerlendirme toplantısında ele alındı.

TOKİ Kayseri projesinde son dakika! Bu ilçede yaşayan dar gelirliler acil bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kayseri 2023 projesinin ihalesi 31 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Kayseri projesinde son dakika! 194 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kayseri projesi için son dakika müjdesi geldi. Tam 194 konutluk yeni projeyi kaçırmayın...

TOKİ Kayseri projesinde son dakika! 194 konutluk yeni proje için tarih belli oldu! Kaçırmayın!

TOKİ Kayseri projesinde son dakika... 194 konutluk yeni proje için tarih belli oldu... Kaçırmayın...

TOKİ Kayseri projesinde son dakika! O ilçeye 435 yeni konut geliyor!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayseri'de 435 yeni konut inşa edecek.

Balıkesir Gönen emlak yatırımcılarının ilgi odağı oldu!

Balıkesir Gönen'de Buğdaylı mahallesi son zamanlarda emlak yatırımcılarının ilgi odağı oldu.

Kayseri'de kaçak kripto para operasyonunda 6 zanlı yakalandı!

Kayseri'de son zamanlarda sık sık gündeme gelen kaçak kripto para üretimi yapanlara yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonda toplamda 6 zanlı gözaltına alındı.

TOKİ Elazığ Karşıyaka Mahallesi son başvuru tarihi!

TOKİ Elazığ Karşıyaka Mahallesi son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Elazığ Karşıyaka Mahallesi son başvuru tarihi ve proje detayları...

Ordu Altınordu'da heyelanda 3 bina yıkıldı, 9 binada ise risk tespit edildi!

Ordu'nun Altınordu ilçesine bağlı Topluca Mahallesi, son 10 yıldır meydana gelen heyelanlar sebebiyle kayıyor. 3 binanın yıkıldığı, 30 dönüm fındık bahçesinin hasar aldığı, 9 binada ise risk tespit edilen mahallede cami de yıkılmak üzere...

TOKİ Kayseri Melikgazi son başvuru tarihi 30 Eylül!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Melikgazi Yeşilyurt Mahallesi projesi için başvuru dönemi 30 Eylül'de sona eriyor.

TOKİ Seyhan Barış Mahallesi son başvuru tarihi!

TOKİ Seyhan Barış Mahallesi son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 4 adet konut bulunuyor.

Kayseri Anbar Mahallesi kentsel dönüşümle yenileniyor!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Anbar Mahallesi'nde başlatılan kentsel dönüşüm projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Büyükkılıç, proje kapsamında yaşanılabilir konutların inşa edildiğini söyledi.

Kayseri Yunus Emre Mahallesi'nde dönüşüm başlıyor!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından Yunus Emre Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor. Proje kapsamında 112 daire ve ticaret alanlarıyla ilgili müteahhitlerle anlaşmalar gerçekleştirdi.

TOKİ Zafer Mahallesi Orta Gelir Grubu son sözleşme tarihi!

TOKİ Zafer Mahallesi Orta Gelir Grubu son sözleşme tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Kayseri Mahallesi son durum Haberi

Kayseri Mahallesi son durum


Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin kültür sanat alanındaki en büyük projelerinden birisi olan ve tamamlanma aşamasına gelen Kayseri Mahallesi'nde son durum ve sonraki etaplar, düzenlenen değerlendirme toplantısında ele alındı. Programda Proje Danışmanı Prof. Dr. Zekai Görgülü tarafından toplantıya katılanlara bir sunum yapıldı.

Başkanlık Toplantı Salonu'nda gerçekleşen sunumda Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Zekai Görgülü, Maltepe Üniversitesi  Mimarlık ve Tasarım Fakültesi öğretim üyesi Tülin Görgülü ile birlikte, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Mehmet Özhaseki'ye projenin son durumu hakkında bilgiler verdi. Toplantıda konuyla ilgili belediye bürokratları da hazır bulundu.

Sunum sonrası yaptığı kısa değerlendirmede Kayseri'nin çok önemli bir kültürel değere sahip olmak üzere olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Görgülü, bu...