05 / 05 / 2024

kayseri mobilya sitesi nerede

kayseri mobilya sitesi nerede

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Tekstilciler ve Konfeksiyoncular Sitesi Başkanı Murat Devecioğlu'nun kendisini ziyaretinde, Mobilyakent’in site kurmak isteyen esnaflar için mükemmel bir örnek olduğunu söyledi...

Mobilya alacaklar dikkat! Modoko’da fiyatlar sabitlendi! Sakın kaçırmayın!

Zincir marketler, hazır giyim derken, mobilyada da peş peşe fiyatlar sabitleniyor. Son olarak, bünyesinde 610 firma barındıran Türkiye’nin en büyük mobilyacılar sitesi Modoko’da fiyatları sabitlediğini duyurdu. Mobilya ihtiyacı olanlar acele edin, bu fırsatı kaçırmayın!

Kayseri METALSAN İşyeri Yapı Kooperatifi'nden arsa satışıyla üyelerine destek!

Kayseri'de tasfiye süreci başlatan METALSAN Küçük Sanayi Sitesi İşyeri Yapı Kooperatifi, sattığı arsadan elde ettiği 465 bin TL'yi, salgın sebebiyle zor günler geçiren 372 üye esnafa dağıttı.

Kayseri Sanayi Sitesi'nden 174 iş yeri 123.1 milyon TL'ye satılıyor!

Kayseri Otomotiv Servisleri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Kayseri Otomotiv Servisleri Küçük Sanayi Sitesi'ndeki 174 adet iş yerini 123 milyon 160 bin TL'ye satıyor.

Çanakkale Ezine Küçük Sanayi Sitesi'nde 192 iş yeri yapılacak!

Kayseri Otomotiv Servisleri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Kayseri Otomotiv Servisleri Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 174 adet iş yeri için yapım işi ihale ediyor. Yapım ihalesi 8 Eylül 2020 tarihinde yapılacak.

Erciyes Küçük Sanayi Sitesi'nde 32 iş yeri satışa çıktı!

TOKİ'nin projelendirilerek inşaatı tamamlanan Kayseri Erciyes Küçük Sanayi Sitesi'nde 32 iş yeri 242 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Türkiye, ABD'de mobilya AVM'si kuracak!

MODOKO Mobilyacılar Sitesi, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) desteğiyle ABD'de mobilya alışveriş merkezi açacak.

İnegöl Mobilyacılar Odası, 2. Mobilya İhtisas OSB'den arsa istedi!

İnegöl Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “2. Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından Hizmet Destek Alanı projesi adı altında arsalar üretilip, odamıza kayıtlı olan üyelerimize sanayi sitesi yapmak istiyoruz'' dedi.

KDV indirimi mobilyacıları sevindirdi!

Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS) Başkanı Tuncay Sabuncu, KDV indirimiyle piyasada canlanma yaşandığını ve mobilya üretiminin hızlandığını dile getirdi. 

Kayseri'de 10 milyon avroluk mobilya üretim tesisi yapılıyor!

Kayseri'de mobilya üretim sektöründeki işletmelerin ihtiyaçlarını karşılamak için yaklaşık 10 milyon avroluk mobilya üretim tesisi yapılıyor. Proje kapsamında bir alışveriş merkezi de kurulacak.     

Kayseri'ye yeni OSB kurulacak!

İç Anadolu Bölgesi'nin sanayi ve ticaret kenti olan Kayseri, ihracatta hedef büyüttü. Mobilya, metalden mamul eşyalar, gıda, yapı malzemeleri, plastik eşya, tekstil gibi sektörlerin öne çıktığı kentin geçen yıl ki ihracat rakamı 1 milyar 900 milyon dolar. ..

Kilim Mobilya'dan 50 milyon dolarlık yatırım!

Kayseri merkezli Kilim Mobilya, 50 milyon dolarlık yeni yatırıma hazırlanıyor. Bu yatırımla halen dört tesiste toplam 350 bin metrekarelik alanda yapılan üretim tek tesiste toplanacak. Şirket, bunun için 500 bin metrekarelik bir yer arıyor. Bu tesisin Kayseri’de kurulması planlanıyor..

İzmir’de yeni Mobilya İhtisas Sanayileri kurulacak!

Başbakan Binali Yıldırım, Karabağlar Mobilyacılar Sitesi’nde incelemelerde bulundu. Yıldırım, İzmir’de yeni Mobilya İhtisas Sanayileri’nin kurulması için çalışmaların başlayacağını müjdeledi.

Kayseri 7. Mobilya Fuarı kapılarını açtı!

TÜYAP Fuarcılık tarafından organize edilen Kayseri 7. Mobilya Fuarı bugün açıldı. Fuarı, 60 bini aşkın kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

kayseri mobilya sitesi nerede Haberi

kayseri mobilya sitesi nerede


Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Mobilyakent’in site kurmak isteyen esnaflar için mükemmel bir örnek olduğunu söyledi. 


Tekstilciler ve Konfeksiyoncular Sitesi Başkanı Murat Devecioğlu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Başkan Bekir Yıldız’ı ziyaret ederek site için verdiği destek ve hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. 


Başkan Bekir Yıldız, Kocasinan Belediyesi'nin esnaf dostu bir belediye olduğunun altını çizerek "Esnaf sitesi çok doğru ve gerekli bir projeydi. Bu proje hem esnaftan hem de vatandaştan büyük ilgi ve destek gördü. İlk zamanlar çok sıkıntı çektik ama şimdi herkes sahiplenince hareket imkanı eskiye göre çok kolaylaştı. Bundan sonra da bu proje çokça gündeme gelecek. Esnafları siteleşmeleri konusunda her zaman destekleriz." dedi. 


Mobilya esnafının muhteşem birliktelikle harika bir projeyi hayata geçirdiğini vurgulayan Başkan Bekir Yıldız, "Mobilya Kent ve Mobitek’i Kayseri’ye...